Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doris66']Juz poprosiłam ciotki na wątkach podlaskich i mazowieckich o pomoc. Mam nadzieje, że ktoś z w-wy sie zgłosi.[/QUOTE]

Ja zatrudniłam Matagi może coś zaradzi z transportem :lol:

Posted

Witam, tak na szybko z tamtych okolic mam koleżankę psiolubną, sama ma 2 psy schroniskowe, mocno zaangażowana ale niestety nie ma już czasu na dogo więc pomimo moich namów nie jest zalogowana. Jest też Mapet wolontariuszka z palucha.

Posted

Juz załatwiona wizyta przedadopcyjna dla Lizy. Zgłosiła sie bardzo sympatyczna osoba - UlaFeta. Ona zrobi wizyte we wtorek, zatem czekamy. Ula jest już umówiona z przyszłą Panią Lizy. Jest tez doświadczona bo robiła już takie wizyty ( między innymi ) . Ula, bardzo dziekuję w imieniu Lizy.
Kochani ale zostaje jeszcze transport. Pomimo, że od 14-ej siedze na kompie, nic nie udało mi sie zorganizowac. Jest tylko jedna propozycja ale transport pociagiem, więc Liza nie bardzo sie nadaje. Szukajmy dalej.

Posted

[quote name='Moli@']Ja zatrudniłam Matagi może coś zaradzi z transportem :lol:[/QUOTE]

Spox-może sama ją zawieziesz;)jutro,pojutrze bedzie wiadomo co z moim autem.Od tych Siedlec nie jest to aż tak daleko...;):eviltong: a jak nie,to poprosze kolegę warszawiaka-raz,dwa razy w tygodniu jest w Białymstoku,zaraz zadzwonie i poproszę:lol:

Posted

[quote name='Matagi']Spox-może sama ją zawieziesz;)jutro,pojutrze bedzie wiadomo co z moim autem.Od tych Siedlec nie jest to aż tak daleko...;):eviltong: a jak nie,to poprosze kolegę warszawiaka-raz,dwa razy w tygodniu jest w Białymstoku,zaraz zadzwonie i poproszę:lol:[/QUOTE]
O matuchno jak super. Dzieki bardzo.

Posted

[quote name='Matagi']Spox-może sama ją zawieziesz;)jutro,pojutrze bedzie wiadomo co z moim autem.Od tych Siedlec nie jest to aż tak daleko...;):eviltong: a jak nie,to poprosze kolegę warszawiaka-raz,dwa razy w tygodniu jest w Białymstoku,zaraz zadzwonie i poproszę:lol:[/QUOTE]

dziękujemy Matagi.czekamy na wieści:)

Posted

No to załatwione:multi::eviltong:Marcin we wtorek lub środe bedzie jechał do Sokolki.Dzień wcześniej zadzwoni do mnie i uprzedzi,tak coby Halinka spakowala Lizie walizkę:evil_lol:Samochód wygodny/van/,Marcin psy wozi,ma buldogi.Zero problemu:lol:

Posted

Dzięki, wiedziałam że na Ciebie można liczyć :lol:

Posted

[quote name='Matagi']No to załatwione:multi::eviltong:Marcin we wtorek lub środe bedzie jechał do Sokolki.Dzień wcześniej zadzwoni do mnie i uprzedzi,tak coby Halinka spakowala Lizie walizkę:evil_lol:Samochód wygodny/van/,Marcin psy wozi,ma buldogi.Zero problemu:lol:[/QUOTE]

Ale akcja, szok... na psa urok, przez lewe ramię

Posted

Czyli razem dałyśmy radę. Superowo. Wizyta jest we wtorek, to transport może być w środę.
Liza pakuj sie, Halinko oswój sie z myślą, że Liza wyjeżdza. Do swojego domu wyjeżdza, i mam nadzieje że bedzie szczęsliwa.

Posted

[quote name='Matagi']No to załatwione:multi::eviltong:Marcin we wtorek lub środe bedzie jechał do Sokolki.Dzień wcześniej zadzwoni do mnie i uprzedzi,tak coby Halinka spakowala Lizie walizkę:evil_lol:Samochód wygodny/van/,Marcin psy wozi,ma buldogi.Zero problemu:lol:[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi:bardzo bardzo dziękujemy Matagi:multi::multi::multi::multi:
dziękujemy dla pana Marcina:loveu:

Moli@ pakuj tą walizkę dla Lizuni!:lol:

Posted

Ale akcja, szok... na psa urok, przez lewe ramię :-o :multi:

Posted

[quote name='doris66']Czyli razem dałyśmy radę. Superowo. Wizyta jest we wtorek, to transport może być w środę.
Liza pakuj sie, Halinko oswój sie z myślą, że Liza wyjeżdza. Do swojego domu wyjeżdza, i mam nadzieje że bedzie szczęsliwa.[/QUOTE]

Mam nadzieję, liczę na to że będzie wszystko dobrze, że wszyscy będą zadowoleni, Liza i jej nowe Panie. To cudowna sunia i życzę jej wszystkiego naj naj :loveu:

Posted

[quote name='buniaaga']:multi::multi::multi::multi:bardzo bardzo dziękujemy Matagi:multi::multi::multi::multi:
dziękujemy dla pana Marcina:loveu:

Moli@ pakuj tą walizkę dla Lizuni!:lol:[/QUOTE]

Do usług :lol::lol::lol:

Posted

doris66 napisał(a):
Czyli razem dałyśmy radę. Superowo. Wizyta jest we wtorek, to transport może być w środę.
Liza pakuj sie, Halinko oswój sie z myślą, że Liza wyjeżdza. Do swojego domu wyjeżdza, i mam nadzieje że bedzie szczęsliwa.

Domek superowy.:multi:Liza bedzie miala bardzo dobrze.Pakujcie majdan dziewczyny i w droge.
Jak jeszcze kiedys trzeba bedzie pomoc to jestem do uslug;)

Posted

Witamy :lol:

Jutro Liza jedzie do domu, transport załatwiony, koszt zaakceptowany przez Panią, która pokrywa go w całości.

Liza jedzie z adresówką i gwizdkiem, prezentem od doris66 i buniaagi.
Liza ma czip, dane adresowe zmienię, jak już będzie w domku w Warszawie.

Lizie założę łańcuszek zaciskowy, aby zapobiec ewentualnym „głupim” pomysłom podczas postojów. W Warszawie – w domu też będzie wyprowadzana w zaciskówce, już jest, czeka na nią.

Posted

UlaFeta napisał(a):
No i prosze wspolnymi silami kolejna bida ma domek.:multi:Superowy domek:evil_lol:
Bedzie Warszawianka pelna geba i moge ja miec na oku:eviltong:(jakby co)

Bardzo dziękuję za tak szybko przeprowadzoną wizytę przedadopcyjną.:lol:

Jak "bida", to piękna, radosna, mądra, grzeczna panienka.
Nie ma "jakby co", będzie cudnie!

Posted

Dziękuje wszystkim miłym osobom za pomoc Lizie - najbardziej Halince, UlaFeta, Matagi, Malagos. Sorry jesli kogos pominęłam. Za to że tak wspaniale i z marszu zaangażowłaliscie sie w te pomoc. Dzięki Wam Liza ma swój wymarzony dom. Rozmawiałm z Ulą jak tylko wyszła z wizyty u Pani Zofii. Ula od razu stwierdziła że dom wspaniały, serdeczni , mądrzy ludzie, którzy pokochali, czekają i tęsknią juz za nasza Lizunią. Liza wiele przeszła, nalezy jej sie wspaniały dom, taki jaki miała u Halinki tylko własny a nie tymczasowy.
Bądź szczęsliwa sunieczko, razem ze swoimi opiekunami.

Posted

[quote name='UlaFeta']Domek superowy.:multi:Liza bedzie miala bardzo dobrze.Pakujcie majdan dziewczyny i w droge.
Jak jeszcze kiedys trzeba bedzie pomoc to jestem do uslug;)

"Witam serdecznie,
właśnie wyszła bardzo miła Pani, wizytująca nasz dom.
Będę czekać na wiadomość od Pani o możliwości przyjazdu.
Usłyszałam przykrą historię o jakiejś nieodpowiedzialnej osobie też z ul..., która naraziła Państwa na niepotrzebny przyjazd. My czekamy z córką na sunię, wszystko jest gotowe na jej przybycie.
Pozdrawiam serdecznie, Zofia"