Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Aga za ogłoszenia. Ja juz znowu zapisałam się na bazarek ogłoszeniowy dla Lizy. Tym razem polecimy w Polske ( cała Polskę). Taka kochana sunia i nikt jej jeszcze nie pokochał oprócz nas i Moli.

Posted

No właśnie.W nocy mi gorączkował.Rano byłam u weta,ma zapalenie gardła.Dostal zastrzyk przeciwgorączkowy,antybiotyk i poczuł się lepiej.A teraz znów ma gorączkę i nie wiem co robić.Do weta dopiero rano,a noc przed nami.

Posted

[quote name='elinaa']No właśnie.W nocy mi gorączkował.Rano byłam u weta,ma zapalenie gardła.Dostal zastrzyk przeciwgorączkowy,antybiotyk i poczuł się lepiej.A teraz znów ma gorączkę i nie wiem co robić.Do weta dopiero rano,a noc przed nami.[/QUOTE]

a nie możesz zadzwonić do weta i zapytać?

Posted

:) Byłam dziś w innej lecznicy,bo do dotychczasowej nie miałam zaufania.Nie wzięłam wizytówki.Zdenerwowałam się i nie pomyślałam.Dziękuję ,już znalazłam do nich numer :)

Posted

[quote name='elinaa']:) Byłam dziś w innej lecznicy,bo do dotychczasowej nie miałam zaufania.Nie wzięłam wizytówki.Zdenerwowałam się i nie pomyślałam.Dziękuję ,już znalazłam do nich numer :)[/QUOTE]
no to zdrówka dla psiaka:)

Posted

Poczekaj jeszcze, np do rana. Gorączka sama w sobie nie jest zła bo to oznacza że pies walczy z choroba. Wiem, że sie denerwujesz ale wszystko bedzie dobrze, zobaczysz.

Posted (edited)

Pies leży i charczy.Po prostu koszmar.Dziecku wiem co podać i szpital mam pod nosem.A z psem gorzej,telefonu nikt nie odbiera.Mam nadzieję,że noc przetrzymamy

Noc jakoś minęła.
Łatek ma kaszel kennelowy.Nie można psom podawać ludzkich leków przeciwgorączkowych,bo są toksyczne dla nich.

Edited by elinaa
Posted

[quote name='Pliszka']Piękna Liza, przepraszam, że ostatnio nie zaglądałam. Wyjeżdzam służbowo na ponad tydzień, jak wrócę podrzucę pieniążek dla suni. Trzymam kciuki za domek.[/QUOTE]

Dziękujemy pozdrawiamy!

Posted

Witam :multi:
Liza ma swój dom, znalazła!!! Zostanie Warszawianką!! :lol:

Trzeba będzie tylko zorganizować transport. Nic nie pisałam wcześniej, aby nie zapeszyć

Posted

Matko kochana, jak sie ciesze. Czyli jednak pojedzie do warszawy. Czy to ta pani co dzwoniła wczesniej. ? A czy domek z W-wy dorzuci coś do transportu? ciotki może damy radę nazbierac na ten transport co? A może ktos bedzie jechał niedługo do W-wy. Zaraz popytam na naszych podlaskich watkach.

Posted

"Witam serdecznie,
po rozmowach telefonicznych zdecydowana jestem adoptować suczkę Lizę.
Dom stoi w osiedlu graniczącym z Lasem Bielańskim

Ponieważ jest to duża odległość - jestem gotowa zwrócić Państwu koszt przejazdu.

Pozdrawiam serdecznie, Zofia"

Dziewczyny w Kownie będzie wystawa może ktoś jadący tam zabierze w drodze powrotnej Lizę, trzeba popytać

Posted

[quote name='doris66']Matko kochana, jak sie ciesze. Czyli jednak pojedzie do warszawy. Czy to ta pani co dzwoniła wczesniej. ? A czy domek z W-wy dorzuci coś do transportu? ciotki może damy radę nazbierac na ten transport co? A może ktos bedzie jechał niedługo do W-wy. Zaraz popytam na naszych podlaskich watkach.[/QUOTE]

Rozmawiałam z Panią w sprawie wizyty przedadopcyjnej, nie ma problemu. Można umawiać.