joi Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [SIZE="6"][FONT="Arial"]Rosnę!!!![/FONT] Quote
joi Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [FONT="Arial"][SIZE="5"]Kocham Was wszystkich[/FONT] Quote
joi Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Kto zgadnie gdzie mam przód a gdzie tył? Quote
Kavva Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tak jak oglądam te fotki to mi smutno ze kawcia nie ma się z kim bawić... Doda to szczęściara, że obraca się w takim towarzystwie ;] Dawid Quote
joi Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Kavva napisał(a):Tak jak oglądam te fotki to mi smutno ze kawcia nie ma się z kim bawić... Doda to szczęściara, że obraca się w takim towarzystwie ;] Dawid No ale w czym problem. W każdej chwili może mieć, do Królowego rzut kamieniem. Do takiego domku jak Wasz oddajemy bez namysłu. Dwa psy podobno chowają się o wiele lepiej niż jeden. A dwa psy to nie podwójny kłopot tylko odrobinkę większy niż jeden. Zapraszamy :) Quote
Pipi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale fajna klucha. Kavva, fajnie by bylo. . . . ????? Quote
Moli@ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Pipi napisał(a):Ale fajna klucha. Doda jest "normalna", nie chuda, nie gruba w normie. Ona jest bardzo, bardzo, bardzo puchata Quote
buniaaga Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 joi napisał(a):[FONT=Arial]Kocham Was wszystkich[/FONT] A my Kochamy Ciebie!!! Quote
Kavva Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dwa pieski to już dla nas za dużo niestety ;] Przynajmniej nie na stałe ;p Quote
Pipi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Moli@ napisał(a):Doda jest "normalna", nie chuda, nie gruba w normie. Ona jest bardzo, bardzo, bardzo puchata Ale ja tak pieszczotliwie tylko;):loveu: . . . .mojej mamy kota tez nazywalismy klucha, a mial na imie Gruby:evil_lol: Quote
Pipi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kavva napisał(a):Dwa pieski to już dla nas za dużo niestety ;] Przynajmniej nie na stałe ;p Szkoda, ale i tak sie cieszymy bardzo, ze Kawa jest Wasza i duzo duzo spokoju i zdrowka zyczymy. Quote
buniaaga Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pewnie że się cieszymy i na zdjęcia Kawci czekamy! Quote
Moli@ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Doda to niesamowita psina pod względem budowy…, na grubą skórę, bardzo puchate futerko. Skóra i futerko tworzą jakby kombinezon, w który „ubrany” jest piesek. Skóra odstaje od ciała/korpusu. Niesamowite wrażenie podczas dotykania. Trochę przypomina to małego basseta Quote
enia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 joi napisał(a):[SIZE="6"][FONT="Arial"]Rosnę!!!![/FONT] to ona jest już większa od Agusi? :) Quote
buniaaga Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kawcia przepiękna widać to czarno na czerwonym :evil_lol: ciekawe jak się ma Fibi? Quote
evita. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 joi napisał(a):[FONT=Arial]Kocham Was wszystkich[/FONT] Ależ cudownie umaszczona kufa :loveu: :loveu: :loveu:. Taka w sam raz do zacałowania :iloveyou: A mała Kawa wygląda jak 100 % śliczny mały labek :lol:. Ciekawe jak duża będzie docelowo, ale chyba raczej spooooora :p Quote
Kavva Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 evita. napisał(a):ale chyba raczej spooooora :p No jak na razie waży coś około 5,5kg, a może i więcej nawet. Niedługo idziemy do weterynarza na odrobaczanie przed kolejnym szczepieniem to się zważymy dokładnie. ;) Ale klocek już z niej nie zły. Czuć różnice. Quote
evita. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kavva napisał(a):No jak na razie waży coś około 5,5kg, a może i więcej nawet. Niedługo idziemy do weterynarza na odrobaczanie przed kolejnym szczepieniem to się zważymy dokładnie. ;) Ale klocek już z niej nie zły. Czuć różnice. No to rzeczywiście "Czarna Mamba" zapowiada się na wielkopsa :) Quote
Moli@ Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Z Kawci to będzie prześliczna sunia, a ta czerń, marzenie niejednego labka… :lol: Natura to potrafi zaskakiwać, trzy szczeniaki, każdy inny i żaden niepodobny do matki. Jak pojedziemy na zdjęcie szwów to postaram się odwiedzić trzeciego maluszka i zrobić kilka fotek. Do 5,5 kg to nam chyba daleko, jednak Doda jest mniejsza, jest zdecydowanie krótsza. Jak ja jestem ciekawa co z tych maluchów wyrośnie… Quote
doris66 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Mili@ fajnie by było jakbyś odwiedziła Fibi. Ciekawa jestem co u niej słychać. Jakoś jej pańcio nas zaniedbuje troszeczkę, raz sie pokazał na Dogo i dalej cisza. A Fibi rosnie i się zmienia i fajnie byłoby to obserwować. Kawa przecudna, dorodna sunia. Jak na 8 tygodniowe szczenię, 5,5kg wagi to duzo. Więc bedzie wielkości prawdziwego labka. Kavva niech Wam się zdrowo chowa sunieczka. A Doda zmieniła kolor futerka tak?. Już chyba nie jest taka bura tylko złoto-brązowa. Słodka panienka jak baton snickers. Quote
Moli@ Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rośnie śliczna panienka :multi: Doda przy niej to mały, puchaty "kurdupelek". Dodziu nie gniewaj się dla mnie jesteś urocza :loveu: Quote
Recommended Posts