Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kavva napisał(a):
Tak jak oglądam te fotki to mi smutno ze kawcia nie ma się z kim bawić... Doda to szczęściara, że obraca się w takim towarzystwie ;]

Dawid

No ale w czym problem. W każdej chwili może mieć, do Królowego rzut kamieniem. Do takiego domku jak Wasz oddajemy bez namysłu. Dwa psy podobno chowają się o wiele lepiej niż jeden. A dwa psy to nie podwójny kłopot tylko odrobinkę większy niż jeden. Zapraszamy :)

Posted

Moli@ napisał(a):
Doda jest "normalna", nie chuda, nie gruba w normie. Ona jest bardzo, bardzo, bardzo puchata

Ale ja tak pieszczotliwie tylko;):loveu:
. . . .mojej mamy kota tez nazywalismy klucha, a mial na imie Gruby:evil_lol:

Posted

Kavva napisał(a):
Dwa pieski to już dla nas za dużo niestety ;]
Przynajmniej nie na stałe ;p

Szkoda, ale i tak sie cieszymy bardzo, ze Kawa jest Wasza i duzo duzo spokoju i zdrowka zyczymy.

Posted

Doda to niesamowita psina pod względem budowy…, na grubą skórę, bardzo puchate futerko. Skóra i futerko tworzą jakby kombinezon, w który „ubrany” jest piesek. Skóra odstaje od ciała/korpusu. Niesamowite wrażenie podczas dotykania. Trochę przypomina to małego basseta

Posted

joi napisał(a):
[FONT=Arial]Kocham Was wszystkich[/FONT]

Ależ cudownie umaszczona kufa :loveu: :loveu: :loveu:. Taka w sam raz do zacałowania :iloveyou:

A mała Kawa wygląda jak 100 % śliczny mały labek :lol:. Ciekawe jak duża będzie docelowo, ale chyba raczej spooooora :p

Posted

evita. napisał(a):
ale chyba raczej spooooora :p

No jak na razie waży coś około 5,5kg, a może i więcej nawet. Niedługo idziemy do weterynarza na odrobaczanie przed kolejnym szczepieniem to się zważymy dokładnie. ;)
Ale klocek już z niej nie zły. Czuć różnice.

Posted

Kavva napisał(a):
No jak na razie waży coś około 5,5kg, a może i więcej nawet. Niedługo idziemy do weterynarza na odrobaczanie przed kolejnym szczepieniem to się zważymy dokładnie. ;)
Ale klocek już z niej nie zły. Czuć różnice.

No to rzeczywiście "Czarna Mamba" zapowiada się na wielkopsa :)

Posted

Z Kawci to będzie prześliczna sunia, a ta czerń, marzenie niejednego labka… :lol:

Natura to potrafi zaskakiwać, trzy szczeniaki, każdy inny i żaden niepodobny do matki.
Jak pojedziemy na zdjęcie szwów to postaram się odwiedzić trzeciego maluszka i zrobić kilka fotek.

Do 5,5 kg to nam chyba daleko, jednak Doda jest mniejsza, jest zdecydowanie krótsza. Jak ja jestem ciekawa co z tych maluchów wyrośnie…

Posted

Mili@ fajnie by było jakbyś odwiedziła Fibi. Ciekawa jestem co u niej słychać. Jakoś jej pańcio nas zaniedbuje troszeczkę, raz sie pokazał na Dogo i dalej cisza. A Fibi rosnie i się zmienia i fajnie byłoby to obserwować.
Kawa przecudna, dorodna sunia. Jak na 8 tygodniowe szczenię, 5,5kg wagi to duzo. Więc bedzie wielkości prawdziwego labka. Kavva niech Wam się zdrowo chowa sunieczka.
A Doda zmieniła kolor futerka tak?. Już chyba nie jest taka bura tylko złoto-brązowa. Słodka panienka jak baton snickers.