Akasha Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Grafi to średniej wielkości, uroczy kudłacz. Ma około 2 lat i jest bardzo bystry- potrafi już siadać Bardzo ładnie chodzi na smyczy w ogóle nie ciągnie. Grafi uwielbia się bawić, najchętniej przypadkowo spotkanym patykiem. Z innymi psami dogaduje się bez problemu. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Obecnie uczy się komendy „nie rusz” i „daj łapę”.Ten kochany psiak szuka domu, w którym mógłby wykorzystać swoją Drugą Szansę. Grafi niedługo pójdzie do psiego fryzjera…z niecierpliwością czekam na jego metamorfozę! Quote
jofracy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 świetne imię :) Bunia już była, teraz Graffi :) Quote
kimiji Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 zapisuję :) Bożenko, czy warto Grafiego teraz obcinać, czy wstrzymać się z tym? Quote
kiyoshi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 I ja jestem:) zapisuje Grafiego i trzymam kciuki za domek:) Quote
stokrotka.af Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 a gdzie się psiak znajduje obecnie? Quote
kimiji Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 stokrotka.af napisał(a):a gdzie się psiak znajduje obecnie? W katowicach :) Quote
kimiji Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Akasha']Grafi niedługo pójdzie do psiego fryzjera…z niecierpliwością czekam na jego metamorfozę! Chyba nie masz na myśli naszej "schronowwej" grupy obcinającej? :D :lol: Quote
MonikaAron Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jestem u Grafiego:) Grafi dzieli klatkę razem z moim Aresikiem. Quote
kiyoshi Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jak tam metamorfoza Grafiego?? fryzjer zaliczony??? w czwartek nie zauważyłam go na spacerku...czyżby aż tak się zmienił? Quote
kimiji Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 W czwartek, nie był na spacerze :) Soboz, spytam jeszcze raz. Obcinać Grafiego jutro, czy spróbować tylko wyczesać? Nie wiem czy jest jakiś sens obcinać go na te zimne dni... Quote
pralinka94 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A ja widziałam Grafiego na spacerze w czwartek ^^ wyszedł z Moniką :) Quote
kimiji Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 pralinka94 napisał(a):A ja widziałam Grafiego na spacerze w czwartek ^^ wyszedł z Moniką :) Tak? Musiał mi gdzieś umknąć :D Quote
ewes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja tam bym go tylko wyczesała.. po pierwsze zima idzie, a po drugie on chyba nie ma zbyt dużych kołtunów, a w tym futerku tkwi cały jego urok... :) Quote
Recommended Posts