Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Super w końcu zobacze pieski Ayshe w akcji :diabloti: Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Eddiii'] Ten biały to chtba chce przed tą owieczką uciec :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oo to wiesci dobre... ja bym byla bardzo ale to bardzo chetna... Quote
KOT I MYSZ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Eddiii'] :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper: Quote
Aga i Eto Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kurcze ... ja to taka zielona jestem :) ale strasznie mam ochote obejrzeć to pasienie .. więc mam nadzieje że obecność moja i mojego niewyszkolonego :cool1: Eto nie bedzie wam doskwierała :) KOt i Mysz .. a wy się wybierzecie z myszulą? Quote
ayshe Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 luzia napisał(a):Super w końcu zobacze pieski Ayshe w akcji :diabloti:zawsze mozesz przyjechac na cwiczak i zobaczyc moje psy w akcji.:diabloti: :diabloti: :eviltong: Quote
KOT I MYSZ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 NUUUU:cool3: jeśli by się udało byłoby super:loveu: bardzo bardzo chcemy Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ayshe napisał(a):zawsze mozesz przyjechac na cwiczak i zobaczyc moje psy w akcji.:diabloti: :diabloti: :eviltong: Nie nie wiesz jakoś wole nie chyba że w takiej klatce co się rekiny ogląda pod wodą :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ayshe napisał(a):zawsze mozesz przyjechac na cwiczak i zobaczyc moje psy w akcji.:diabloti: :diabloti: :eviltong: A mnie to nigdy na ćwiczak nie zaprosiłaś:mad: werdna:angryy: :eviltong: Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szira/Gosia napisał(a):A mnie to nigdy na ćwiczak nie zaprosiłaś:mad: werdna:angryy: :eviltong: Ma się te względy :diabloti: chyba? :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 luzia napisał(a):Ma się te względy :diabloti: chyba? :evil_lol:nie. gosiu-ty widizsz moje psy prawie codziennie.chita i shado sa takie same jak reszta.ja nie mam psow gorszych i lepszych.wszystkie traktuje tak samo.mam normalne onki nie ze zlota i srebra.normalne zakrecone czubniete.to samo widzisz na placu patrzac na chite i shado.soorrry ale nie mam potrzeby urzadzania wycieczek i tak dalej -mam za duzo na glowie.a ticaczem nie dojedziesz do nas na cwiczak.jesli koniecznie chcesz mozemy kiedys podjechac po ciebie z uwe.:roll: Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ayshe napisał(a):nie. a już miałam nadzieje :roll: Quote
Szira/Gosia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dobra dobra nie krzycz na mnie:-( nie będę się narzucać:eviltong: wiem widze shadowskiego i chitangę, ale za często to Ty z nimi nie pracujesz:eviltong: Quote
morighan Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a ja tak se czytam i siem zapytam, czy i my mogłybyśmy jechać...?:oops: tzn ja i moja psica :razz: chociaz mam dzwine wrazenie, ze to owce by ja pasly a nie ona je :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Dobra dobra nie krzycz na mnie:-( nie będę się narzucać:eviltong: wiem widze shadowskiego i chitangę, ale za często to Ty z nimi nie pracujesz:eviltong:jak prowadze zajecia to nie moge pracowac ze swoimi psami.one maja swoj czas pracy.ja juz taka jestem ze do treningu musze miec spokoj -czasem przejde z nimi zeby zobaczyc czy znajome psy ich nie rozpraszaja i to wszystko.czas pracy jest swiety i nic i nikogo wtedy nie widze i mnie nie interesuje.treser nie jest po to zeby na zajeciach pracowac z wlasnymi psami. Quote
ayshe Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 morighan napisał(a):a ja tak se czytam i siem zapytam, czy i my mogłybyśmy jechać...?:oops: tzn ja i moja psica :razz: chociaz mam dzwine wrazenie, ze to owce by ja pasly a nie ona je :evil_lol:jasne ze moglabys.:roll: Quote
ayshe Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 luzia napisał(a):a już miałam nadzieje :roll:nadzieja wazna rzecz-tyle ze ja mila nie jestem:eviltong: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ayshe napisał(a):jak prowadze zajecia to nie moge pracowac ze swoimi psami.one maja swoj czas pracy.ja juz taka jestem ze do treningu musze miec spokoj -czasem przejde z nimi zeby zobaczyc czy znajome psy ich nie rozpraszaja i to wszystko.czas pracy jest swiety i nic i nikogo wtedy nie widze i mnie nie interesuje.treser nie jest po to zeby na zajeciach pracowac z wlasnymi psami. No i znowu krzyczy na biedniałka co chory jest:placz: dobrze juz sie nie odzywam:placz: Quote
ayshe Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 biednialek zachorowal i sziry na szkoleniu nie ma:mad: ,trzeba pojechac do biednialka i skopac mu pupe:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ayshe napisał(a):biednialek zachorowal i sziry na szkoleniu nie ma:mad: ,trzeba pojechac do biednialka i skopac mu pupe:diabloti: Zapraszam:lol: Szirka sie ucieszy:multi: bo biedna tak siedzi nic nie robi:roll: kurczę ona się chyba cieszy że jej wkońcu nie męczę:oops: Quote
ayshe Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 boszsz nastawienie przewodnika i psa mnie poraza.auc i klucha:cool3: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ayshe napisał(a):boszsz nastawienie przewodnika i psa mnie poraza.auc i klucha:cool3: :evil_lol: Wiesz co ja to takie perpetum mobile jak ty to nie jestem:eviltong: jak jestem chora to się źle czuję, i dzisiaj pozytywnego nastawienia u mnie nie znajdziesz nawet troszeczkę:eviltong: Quote
ayshe Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 grypa rzecz nabyta to mozna ja olac:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ayshe napisał(a):grypa rzecz nabyta to mozna ja olac:diabloti: Akurat w tej kwestii nie będę się Ciebie radzić:eviltong: ja zamierzam się porządnie wykurować i na zajęcia przyjść zdrowa:eviltong: a nie latać dopóki coś na oczy widzę:razz: a później organizm zaczyna się pomału buntować:eviltong: Quote
Recommended Posts