ayshe Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 mi tez sie wydaje ze materialowe beda ok.niestety onki sie podduszaja w tych szelkach jak mocno cwicza:roll: .poki cwiczysz np schematy to jest ok,jak zaczyna sie praca nad popedami to juz sa na onki dooopne.ja nigdy nei uzywalam szelek materialowych.pierwsze kupilam dla chity.i byly ok alep otem byly coraz mniej ok a potem pies mi sie po prostu dusil w nich a ze ona skacze i rwie sie jak kretyn to za kazdym razem obrywala z calej sily i potrafila odksztuszac potem.ale np dla bubla materialowe sa ok.wiec to po prostu zalezy od psa.onki mi sie podduszaja chociaz max chyba najmniej.najbardziej szira,timon i chilli. Quote
saJo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Gnojek sie nie poddusza na materialowych, chociaz on malo na nich pracuje. Wczoraj jednak zostal upalowany do slupka i pracowalismy nad chwytem. Tez sie nie podduszal, chociaz byl wkurzony na maksa, bo mu sie to absulutnie nie podobalo. A jak Gnojek jest wkurzony to..... Quote
Animacja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No to poprosze materiałowe. Ayshe a mają byc duże ? Quote
saJo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Moim zdaniem, powinnas wziasc duze. Gnojek ma duze, sciagniete na minimum, a on kurdupel jest, wiekszosc suk jest wieksza od niego. Quote
Animacja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No to materiałowe duże poproszę. Inka jest najmniejsza i najchudsza (przeciętnie o 4 kg) z miotu ale i tak spora. Quote
Eddiii Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ale ja mam zamowic u Lary czy juz Ayshe zamowila czy ty? Quote
Animacja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jesli mozesz to dorzuć do Waszego zamowienia Quote
Eddiii Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jeszcze nie wiem ile beda kosztowac i kiedy beda, Lara ma dac znac Quote
nenemuscha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ayache ..wracajac do HGH..masz kontakt do kogos kto sie tym zajmuje...bo mnie to od dawna kreci:loveu: Quote
nenemuscha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sorki za literówke ale córa mi klawiaturke zabierała Quote
ayshe Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no wiesz najlepiej do zawodnikow.nie mowiac juz o klanie z kirschental.:evil_lol: Quote
Recommended Posts