ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 alantani-im wiecej wiesz tym mnie?hehehe.to normalne.dlatego takie fascynujace:evil_lol: .praca z psem czy koniem to wlasnie tak jak czytanie podrecznika bez konca,nieskonczona ilosc stron.jak ktos mowi ze juz go przeczytal-to po prostu albo klamie albo przerwal czytanie z lenistwa.:diabloti: Quote
mimoza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 alantani napisał(a):boszszsz, nareszcie ktoś..... jak ja Ci dziekuję kobieto, że Ty mnie rozumiesz:loveu: ja mam teraz tak: chodzę z Gabrem na "zwykłe szkolenie", zaczęliśmy właśnie szkolenie sportowe, chodzimy do pozoranta, no i zmieniliśmy z bólem ślad z użytkowego na ipowski. I WSZEDZIE jest to samo: im więcej wiem, tym więcej nie wiem. To jest porażające. :niewiem: Widzisz? Teraz wiesz, że ślad może być i zwykły i ipowski:razz: A ayshe co i rusz to rzuca jakimiś potwonymi określeniami i nawet w domu nie ma jak cichaczem sprawdzić w necie, bo nazwy są za skomplikowane i umykają pamięci. Nic tylko :flaming: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 mimoza-ja itak uwielbiam ten wyraz oczek:rozumiem ze nic nie rozumiem.tak jak wczoraj ten z pittka:czego nie rozumiecie?cisza u stalych bywalcow:diabloti: .a ten mi odpowiada cichym zmarnialym glosem:nic,cos mi chyba umknelo gdizes w polowie:cool3: :evil_lol: :roll: ....fajny gosciu-zamiast lapac pilke w schematach do aportu[nie zwalnianie po podniesieniu]to lapal...psa:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....pierwsze zajecia ze mna po indywidualnych bo suka trafila na jakas magiczke od "pies ma szybko wykonywac komendy a nie jak jest przekupywany nagroda":roll: .tak iwec suka byla kompletnei zablokowana.dobrze ze szkolenie drogie to postanowil zmienic bo rozpirzyll by se psa.i tak napisze ze baardzo dumna jestem z postepow maji.sznaucerki cz-s mini.wogole nie chciala pracowac.wogole.najlepiej metr od panci[pancia nic jej nie zorbila,kumata babka].strasznei wycofana dziewczynka.nie od szczenaika w obecnym domu.naprawde fajnie patrzec jak sie otwiera. Quote
Animacja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No cóż dla mnie tez ten rodzaj szkolenia to czarna magia. Czuje sie i pewnie wygladam ja wiatrak :oops:. Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 animacja-nie jest zle.tylko gleboki oddech przed skokiem teraz masz.wprowadzenie do treningow.:cool3: :evil_lol: Quote
alantani Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 mimoza napisał(a):Widzisz? A ayshe co i rusz to rzuca jakimiś potwonymi określeniami i nawet w domu nie ma jak cichaczem sprawdzić w necie, bo nazwy są za skomplikowane i umykają pamięci. Nic tylko :flaming: W necie to byś ich pewno nawet nie znalazła:p no nic, powtarzam sobie że tylko spokój może mnie uratować, a takze szeroko otwarte oczy i uszy oraz zadawanie mnóstwa pytań, nawet jeśli komuś mogą sie one wydac absolutnie idiotyczne. No i zdobywanie wiedzy "u źródeł " jeśli się tylko da. Dlatego tak mnie wnerwia ta sytuacja z seminarium z Fuchsem, tak się cieszyłam, a tu lipa taka :shake: Bardzo, bardzo są też pomocne filmiki podrzucane przez Ayshe przy okazji omawiania jakiegoś zagadnienia. Jak se człek na własne gały coś obejrzy to mu i łatwiej pojąć jakoś:p Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nie przejmujcie się:cool3: ja pomimo że już od 3 lat słucham co ten "krasnalek" gada:loveu: :loveu: :loveu: to czasem też jej nie rozumiem:razz: wtedy udaję że jet OK a i tak wszystko w praktyce wychodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ja wiem ze wy mlotki nic nie rozumieta co ja mowie lacznei z wczorajszym pytaniem czy pies ma biec przed tobia gosiu...tiiaaa jasne na revier pies to biegnei za toba:eviltong: :evil_lol: ...rrrany:roll: ..i jaki krasnal do ciezkiej....:mad: :evil_lol: ...jestem wieksza od krasnala o 37 mm:eviltong: ;) Quote
Animacja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Tffarda jestem :p i przyzwyczajona do tego, że robie z siebie cyrk. No i psa mam cuudnego ... no jak na belga :D Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ayshe napisał(a):ja wiem ze wy mlotki nic nie rozumieta co ja mowie lacznei z wczorajszym pytaniem czy pies ma biec przed tobia gosiu...tiiaaa jasne na revier pies to biegnei za toba:eviltong: :evil_lol: ...rrrany:roll: ..i jaki krasnal do ciezkiej....:mad: :evil_lol: ...jestem wieksza od krasnala o 37 mm:eviltong: ;) Nie chodziło mi o to czy ma biec za mną:angryy: chociaż nie jest to nie możliwe:razz: zreszta nagraj czasem swoje wypowiedzi :cool3: szczególnie jak myslisz o 10 000 innych spraw to zobaczysz jakie my dobre dekodery jesteśmy:eviltong: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 tiaaa jasne zwlaszcza ze jak jest czas na pytania bo omawiam zajecia to potem tzreba je zdac jak ja juz pracuje z rekawem,pies drze ryja a ja mam cie uslyszec z 15m-swietnie:eviltong: . przyklad kolejny-mowie do deptaczy:strefa w ktorej jest podstawa sladu ma byc oznaczona,tak z 10 mboki kwadratu maja.fajnie.tylko bu miala prawidlowa strefe wytyczona.reszta nie iwem o czym myslala. kolejna-nie gnij sie do psa,tryzmaj martwa strefe kontaktu...lewa reka nie moze byc martwa,i popatrz se na filmy co zobaczysz:eviltong: .tak wiec dekodery to moze yw i jestescie tylko pamiec macie do...d....:eviltong: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Co w mojej sterfie dla Gemmy było źle ułożone??? Zrobiłam jak mówiłaś:roll: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 strefa mialao wiele mniej jak 10 m.tak samo bylo u sziry.po prostu czasem mam wrazenei ze lsuchacie tak jak moje dizecko.ja mowie tu wpada...tu wypada i zostaja molekuly...ja wiem ze najlaptwiej napisac-gadasz niezrozumiale.tlumacze 500razy wszystko.tlumacze dlaczego i po kiego.pytam czego nie rozumiecie.a potem jest ze trzeba dla mnie dekoder bo gadam niezrozumiale.:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No to gadaj po ludzku np w krokach:eviltong: zróbcie 200 kroków i to bedzie dla mnie zrozumiałe bo ja tak na oko to nie potrafię ocenić czy już jest 10 metrów czy nie:eviltong: zawsze miałam z tym problemy i już mi tak zostało:eviltong: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a co ja miaucze?:cool3: :evil_lol: nawet do glowy mi nie przyszlo ze ktos zrobi dobrzez duza strefe.zrobila basia-ot no patrz,zaskoczenie...:evil_lol: i mysl:jacy to ludzie potrafia byc nieprzewidywalni:diabloti: Quote
agis Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ayshe napisał(a):mowie do deptaczy:strefa w ktorej jest podstawa sladu ma byc oznaczona,tak z 10 mboki kwadratu maja.fajnie.tylko bu miala prawidlowa strefe wytyczona.reszta nie iwem o czym myslala. eee, przepraszam bardzo :cool3: , ale Chili tez miala zrobiona dobrze :cool1: Nie moja wina, ze przez wiatr, wstazki polecialy w cholere :eviltong: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 hehe...no wstazka to byla jedna.czyli strefy wogole nie byl:eviltong: .sem oze teraz mowic ze bylo dobrze cffaniaczek:evil_lol: Quote
Eddiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no przepraszam ale ja dla Dee Dee zrobilam 4 wstazki i znacznik :mad: Quote
agis Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Zaraz wyjdzie na to, ze wszyscy zrobili dobrze :cool3: , tylko Tresser sie czepia :evil_lol: :eviltong: Quote
ayshe Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no w tlumaczeniu sie to wy jestescie miszczami:evil_lol: .najlepiej strefe ulozyla basia,duza,rzecyzwiste bite 10m..potem shida a reszta to juz :roll: ma inna miare metra :eviltong: :evil_lol: Quote
Eddiii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 czy ktos chce jeszcze szelki bo ja zamawiam dzis u Lary dla siebie i Gosi Quote
Animacja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 i ja poprosze ale zupełnie nie wiem jaki rozmiar Quote
Eddiii Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 hm, ja tez nie wiem, chyba te co my to beda za duze :niewiem: moze Ayshe pomoze;) Quote
ayshe Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ja Larze pisalam o szelkach dla maliny.chyba najlpeiej byloby zmierzyc.chita jest karypel ale jakos dala rade w skorzanych do ipo[poki ich nie przegryzla oczywiscie:angryy: ]a ona nie jest szersza duzo od maliny:cool1: bo to co sklada ie na chite to w 90%siersc.:evil_lol: nooo i 22kg masy ciala:evil_lol: Quote
Recommended Posts