ayshe Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 AM napisał(a):Myślę, że "żelazny przewodnik" to coś dla mnie... :lol: :lol: :lol: Resuscytacja po pierwszych metrach biegu... Jedyne co, to bym przepłynęła 1km i może przejechała te 10km na rowerze. ja moge.konno..przeplynac tez.:evil_lol: Quote
KOT I MYSZ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a):ja moge.konno..przeplynac tez.:evil_lol: :megagrin: rower rower :evil_lol: ale biegać taki kawał :no-no-no::help1: :mdleje: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 wiesz w sumie to jest fajne tylko ...kiepsko czlowiek sie czuje jak dojezdza doi domu zgramala tylek z roweru a onki dostaja kicawki :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: i czlek czuje sie jak syzyf:grab: Quote
KOT I MYSZ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a):wiesz w sumie to jest fajne tylko ...kiepsko czlowiek sie czuje jak dojezdza doi domu zgramala tylek z roweru a onki dostaja kicawki :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: i czlek czuje sie jak syzyf:grab: :evil_lol: :evil_lol: było mopsa kupić:cool3: :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 KOT I MYSZ napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: było mopsa kupić:cool3: :evil_lol:nie badz okrutna:roll: :evil_lol:...moglam-a wpakowalam sie w czuby z betoniastymi mozgami:) Quote
KOT I MYSZ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a):nie badz okrutna:roll: :evil_lol:...moglam-a wpakowalam sie w czuby z betoniastymi mozgami:) :evil_lol: no wiesz:roll: bo siem obrażom na mamusię:evil_lol: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 KOT I MYSZ napisał(a)::evil_lol: no wiesz:roll: bo siem obrażom na mamusię:evil_lol:one sie niestety nie obrazaja buraki jedne:roll: . tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3: Quote
MonikaSz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Co to jest HGH ? Bo ja znow mam wrazenie, ze niekumata jestem :evil_lol: Quote
KOT I MYSZ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a):one sie niestety nie obrazaja buraki jedne:roll: . tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: nio a troche z innej beczki ale na temat-słyszeliśvie ,że bieszczadzkie wiki atakują piesy:cool1: i to spod domu Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 MonikaSz napisał(a):Co to jest HGH ? Bo ja znow mam wrazenie, ze niekumata jestem :evil_lol:pasionko.na poczatku tego tematu pisalam o tym. Quote
Eddiii Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a): tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3: ze sie tak zapytam :razz: a dla kogo :roll: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :roll: no chyba dla was ...mlotki:mad: .a dla kogo?dla mnie?ja mam tylko 2 suki bez hgh ktore sa w hodowli i 2 psy[shado i gismo]ale poza shado ktoremu juz odpuszcze po schh reszte podciagniemy :cool1: Quote
MonikaSz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a):pasionko.na poczatku tego tematu pisalam o tym. Ano faktycznie - jakos po literkach nie skojarzylam :splat: Szczerze mowiac chcialabym zobaczyc na zywo pasienie ON-kowe, takze w razie czego dajcie znac. Rozumiem, ze przewodnicy beda w regionalnych strojach pastuszkow :cool3: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 MonikaSz napisał(a):Ano faktycznie - jakos po literkach nie skojarzylam :splat: Szczerze mowiac chcialabym zobaczyc na zywo pasienie ON-kowe, takze w razie czego dajcie znac. Rozumiem, ze przewodnicy beda w regionalnych strojach pastuszkow :cool3: w plaszczach jak z matrix'a:evil_lol: Quote
Eddiii Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a)::roll: no chyba dla was ...mlotki:mad: w plaszczach jak z matrix'a:evil_lol: :crazyeye: :evil_lol: :multi: fajna wycieczka moze byc :loveu: Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja, ja, ja ja chce!!!! Moge z moimi qndlami?? :loveu: One na pewno tez chca, tylko jeszcze tego nie wiedza :evil_lol: Quote
Luzia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mam pytanko :oops: Jestem skromnym posiadaczem suczki kundelka którą mam od 6 lat i wziełam ją z ulicy. Szkolę ją od początku sama i jak na kundelka (dużo ludzi mówi że kundle są głupie) dużo umie. Owczarki niemieckie podobają mi się od dziecka, ale jak brałam Funie mama była zdania że mamy za małe mieszkanie na ONka:placz:. Ale nie będe się tu rozpisywać. :lol: Moje pytanie dotyczy skrótu IPO, nie wiem co on oznacza :oops: Wiem co znaczą PT, PO ale IPO nie, stopnie to domyślam sie chodzi o zaawansowanie, ale samo IPO?? :razz: Proszę o pomoc :roll: Quote
marmara_19 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hmm a czy ktos spoza waszej grupki moglby dolaczyc?? i zabrac ze soba malego kuuundla rzecz jasna tez...?? bo ja bardzo chetnie bym was poznala a w szczegolnosci ayshe:D mam psa debilka i sama jestem rabnieta wiec moze bym sie mogla wkrecic? Quote
Szira/Gosia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ayshe napisał(a): tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3: Ja jestem za:multi: tylko nie wiem czym tam dojadę:roll: Quote
Eddiii Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Ja jestem za:multi: tylko nie wiem czym tam dojadę:roll: jakby co to Timon Szirke napewno chetnie przyjmie do siebie:loveu: Quote
Aga i Eto Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a ja mogę ? zawsze to większa ekipa jakby co ... :lol: Quote
Szira/Gosia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Eddiii napisał(a):jakby co to Timon Szirke napewno chetnie przyjmie do siebie:loveu: Super dzięki:multi: to teraz jestem w 100% ZA:lol: :lol: :lol: Quote
AM Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='luzia'] Moje pytanie dotyczy skrótu IPO, nie wiem co on oznacza :oops: Wiem co znaczą PT, PO ale IPO nie, stopnie to domyślam sie chodzi o zaawansowanie, ale samo IPO?? :razz: Proszę o pomoc :roll: IPO - International Prüfungs Ordnung Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Eddiii napisał(a)::crazyeye: :evil_lol: :multi: fajna wycieczka moze byc :loveu:wycieczka?:mad: .ja ci dam wycieczke:roll: :evil_lol: . Quote
marmara_19 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a co z innymi? tz tymi spoza warszawy itp? :oops: ja tak niesmialo probuje sie spytac czy sa jakeis szanse... hehe tzn wszystko bedzie i tak zalezec od kasy.... itp.. ale to sie da uzbierac jak bysmy mogli sie wybrac tez:D:oops: Quote
Recommended Posts