Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AM napisał(a):
Myślę, że "żelazny przewodnik" to coś dla mnie... :lol: :lol: :lol:
Resuscytacja po pierwszych metrach biegu... Jedyne co, to bym przepłynęła 1km i może przejechała te 10km na rowerze.

ja moge.konno..przeplynac tez.:evil_lol:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz w sumie to jest fajne tylko ...kiepsko czlowiek sie czuje jak dojezdza doi domu zgramala tylek z roweru a onki dostaja kicawki :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: i czlek czuje sie jak syzyf:grab:

Posted

ayshe napisał(a):
wiesz w sumie to jest fajne tylko ...kiepsko czlowiek sie czuje jak dojezdza doi domu zgramala tylek z roweru a onki dostaja kicawki :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: i czlek czuje sie jak syzyf:grab:

:evil_lol: :evil_lol: było mopsa kupić:cool3: :evil_lol:

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: było mopsa kupić:cool3: :evil_lol:
nie badz okrutna:roll: :evil_lol:...moglam-a wpakowalam sie w czuby z betoniastymi mozgami:)

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):
:evil_lol: no wiesz:roll: bo siem obrażom na mamusię:evil_lol:
one sie niestety nie obrazaja buraki jedne:roll: .

tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
one sie niestety nie obrazaja buraki jedne:roll: .

tak se pomyslalam...moze by zrobic seminarium hgh w bieszczadach w lato?:cool3:

:cool3: :cool3: :cool3: nio

a troche z innej beczki ale na temat-słyszeliśvie ,że bieszczadzkie wiki atakują piesy:cool1: i to spod domu

Posted

:roll: no chyba dla was ...mlotki:mad: .a dla kogo?dla mnie?ja mam tylko 2 suki bez hgh ktore sa w hodowli i 2 psy[shado i gismo]ale poza shado ktoremu juz odpuszcze po schh reszte podciagniemy :cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
pasionko.na poczatku tego tematu pisalam o tym.

Ano faktycznie - jakos po literkach nie skojarzylam :splat:
Szczerze mowiac chcialabym zobaczyc na zywo pasienie ON-kowe, takze w razie czego dajcie znac. Rozumiem, ze przewodnicy beda w regionalnych strojach pastuszkow :cool3:

Posted

MonikaSz napisał(a):
Ano faktycznie - jakos po literkach nie skojarzylam :splat:
Szczerze mowiac chcialabym zobaczyc na zywo pasienie ON-kowe, takze w razie czego dajcie znac. Rozumiem, ze przewodnicy beda w regionalnych strojach pastuszkow :cool3:

w plaszczach jak z matrix'a:evil_lol:

Posted

Mam pytanko :oops: Jestem skromnym posiadaczem suczki kundelka którą mam od 6 lat i wziełam ją z ulicy. Szkolę ją od początku sama i jak na kundelka (dużo ludzi mówi że kundle są głupie) dużo umie. Owczarki niemieckie podobają mi się od dziecka, ale jak brałam Funie mama była zdania że mamy za małe mieszkanie na ONka:placz:. Ale nie będe się tu rozpisywać. :lol: Moje pytanie dotyczy skrótu IPO, nie wiem co on oznacza :oops: Wiem co znaczą PT, PO ale IPO nie, stopnie to domyślam sie chodzi o zaawansowanie, ale samo IPO?? :razz: Proszę o pomoc :roll:

Posted

hmm a czy ktos spoza waszej grupki moglby dolaczyc?? i zabrac ze soba malego kuuundla rzecz jasna tez...?? bo ja bardzo chetnie bym was poznala a w szczegolnosci ayshe:D mam psa debilka i sama jestem rabnieta wiec moze bym sie mogla wkrecic?

Posted

[quote name='luzia'] Moje pytanie dotyczy skrótu IPO, nie wiem co on oznacza :oops: Wiem co znaczą PT, PO ale IPO nie, stopnie to domyślam sie chodzi o zaawansowanie, ale samo IPO?? :razz: Proszę o pomoc :roll:

IPO - International Prüfungs Ordnung

Posted

a co z innymi? tz tymi spoza warszawy itp? :oops: ja tak niesmialo probuje sie spytac czy sa jakeis szanse... hehe tzn wszystko bedzie i tak zalezec od kasy.... itp.. ale to sie da uzbierac jak bysmy mogli sie wybrac tez:D:oops: