Agucha Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Kolejna, maleńka Rybnicka bida :( Koniecznie trzeba go gdzieś ulokować na zimę! [FONT=Arial Black]Foto: [/FONT] [FONT=Arial Black]Imię: PUNTO Plec:[/FONT] [FONT=Arial Black]samiec Wiek: [/FONT] [FONT=Arial Black]ok. 3 lat [/FONT] [FONT=Arial Black]Waga: [SIZE=2]4kg-5kg [/FONT] [FONT=Arial Black]Miejsce: [SIZE=2]schronisko [/FONT] [FONT=Arial Black]Sterylizacja: [SIZE=2]nie [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: [SIZE=2]nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do innych psów: [SIZE=2]zgodny [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: [SIZE=2]nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: [SIZE=2]szczepienie - wścieklizna, odrobaczenie, chip [/FONT] [FONT=Arial Black]Charakter:[/FONT][FONT=Arial Black]malutki, żywiołowy, lgnie do ludzi [/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt: 500-596-485, agnieszkaok@tlen.pl [/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
Agucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ogłoszenia i inne ważne informacje: . Quote
Agucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='magda_z']Melduję się u szczekacza :evil_lol: Taki z niego zbój? :lol: Quote
zerduszko Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Przypomina mi pewnego psa, ale tamten ciut większy ;) Quote
Agucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 zerduszko napisał(a):Przypomina mi pewnego psa, ale tamten ciut większy ;) O jakim mówisz? :razz: Quote
zerduszko Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Biega taki po okolicy, ma właścicieli. Quote
kimiji Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ale urocze maleństwo :loveu: wygląda jak szczeniaczek ;) Quote
Agucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 zerduszko napisał(a):Biega taki po okolicy, ma właścicieli. aa to nie kojarzę :) kimiji napisał(a):ale urocze maleństwo :loveu: wygląda jak szczeniaczek ;) taki mały oszołomek :loveu: Quote
Lumix Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 takie małe są poszukiwane, śliczniutki jest. Quote
Agucha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Lumix napisał(a):takie małe są poszukiwane, śliczniutki jest. Jest już na MikroPsiakach i na FB ;) jakbyście słyszeli, że ktoś chce - pamiętajcie o Puncie ;) Quote
Syla Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Malutki i młody...no i naprawdę ładny....szybko powinien trafić do DS. Quote
Agucha Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Punto na stronce grzeje zadek :) http://dog-eria.manifo.com/adopcyjnik Quote
Syla Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zaglądam, ale pomysłu nie mam żadnego... Quote
Agucha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Syla napisał(a):Zaglądam, ale pomysłu nie mam żadnego... Ja na razie też nie :roll: Quote
wrona3 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 sliczny ten piesek, co z nim, dalej w schronisku? :( Quote
Agucha Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Punto prawdopodobnie znalazł domek :) Quote
Recommended Posts