Asiaczek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 A może już Galeria dawno zamknięta, tylko my o tym nic nie wiemy...? Pzdr. Quote
Russelka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No już, już... Postaram się tu czasem wpadać. Dzięki, że tak mnie tu ciągniecie :evil_lol: Pewnie większość z Was wie, że zamieszkała z nami nowa suczka. Z Ledulandu RONYA ROSI. Sashka ją zaakceptowała, więc mała została u nas. Więcej pisać nie będę, wrzucę kilka zdjęć. Dziewczyny razem: Moja ukochana pannica- Sashka: Młodsza rozrabiaka Ronya: I filmik Rońki: YouTube - Czerwcowe bieganie Obiecuję więcej jak znajdę czas. Pozdrawiamy! Quote
ewka i haker Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 super ze jesteście ale ja jak to ja sie czepne o wysokość... ona jest S a skaczesz z nia jakieś dobre emki,bynajmniej tak to wygląda noi w tym wieku nie powinna tyle Quote
Russelka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Rony skończyła rok, a tyczka jest ustawiona na 25 cm :p Zazwyczaj ćwiczymy na ok. 15-20 cm. Swojego psa nie męczę- sama czepiam się czasami innych. O moje suczki dbam :p Ale dobrze, że się czepiasz. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Błotna Panienka!:lol: http://images50.fotosik.pl/153/f879e8d115da4c95.jpg Pzdr. Quote
Russellka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hej, witamy :loveu: Super agilitujecie, jeszcze poproszę jakieś filmiki frisbee bo chyba jedziecie do Sopotu? :hmmmm: Quote
tola81 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Przejrzałam imponującą galerią Shashki - jest wspaniała:crazyeye: Od maści, budowy, temperamentu po wyczyny sportowe. Jest absolutnie wyjątkowa, ale pewnie Ty to wiesz, russ:roll::lol: Quote
Recommended Posts