Maruda666 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A proszę bardzo :) Pozwoliłam sobie wstawić jedno na bazarku książkowym. Quote
Guliwer89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Widziałem zostałaś namierzona ;) jutro postaramy się więcej wrzucić nie wiem o co chodzi z moim kompem jakoś nie ma ochoty wstawiać zdjęć :( Quote
Maruda666 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jeżeli nadal będzie się buntował, służę pomocą ;) Quote
wojtuś Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kamusia jest piękna i ....już chodzi- super, super:) I Guliwer zakochany w niej .... nie dziwię się wcale;);) Quote
zebrazebra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Rany, jak się cieszę :) Będę dokładać rzeczy do swojego bazarku, ale w swoim specyficznym tempie ;) Damy radę. Quote
MARCHEWA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Piękna dziewczynka z Kamy,teraz będzie już tylko lepiej.Sunia jest jeszcze smutna bo wiele przeszła,a najgorszy zapewne był zawód na człowieku,który codziennie obok niej leżącej przechodził i jej nie pomógł,ona chyba jeszcze nie dowierza w dobroć jaka ją spotkała. Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dziś będzie kolejny spacerek więc nowości wieczorkiem podrzucimy ;) Kamka naprawdę jest słodka i dzielna i już koleżanka okazuje swoje niezadowolenie przy odstawianiu do klatki straszliwie się ociąga żeby chwilę dłużej przy człowieku zostać to naprawdę superowa sunia będzie jeśli da się jej szansę na kochany ciepły domek ;) ;) Quote
Czorcik Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 rezerwuje jeżeli się nie uda to wrzucę fotki jutro w pracy, jdnak sie udało na uczelni :) Quote
Czorcik Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 nadal na spacerku to ja smutniaczek łysa dupcia nie chcę do klatki :( z wujciem Guliwerem Quote
Ewanka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Piękna, ale jeszcze smutna ... to się szybko zmieni, mam nadzieję :) Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dziś też będę brykała i już nie długo mnie wypuszczą:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewanka napisał(a):Piękna, ale czemu tylko dwie fotki??? ;) ... prosimy o więcej. Wedle życzenia ;) Quote
zebrazebra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Rany, kolejne psie życie uratowliście... Piękna jest. Zaraz dokładam fanty na bazar. Quote
Guliwer89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/217098-KSIĄŻKI-na-KAMĘ-z-połamaną-miednicą-przesyłka-gratis-do-10-XI. http://www.dogomania.pl/threads/217204-Kama-strzaskana-miednica-śrut-w-ciele..kolczyki-filizanki-bluzki.zapraszamy-do-15.11 Reklamujemy się ;) Quote
Awit Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jaka dupka wygolona, nie zmarzła z tym gołym pośladkiem? Kochana na własnych nóżkach stoi:-) Wysłałam maleńkie 10zł, nie mam kasy, choć drobiażdżek dałam. Dokąd z lecznicy ją zabieracie? Quote
Ellig Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kama slicznie wyglada, widac ,ze czuje sie zdecydowanie lepiej:) Quote
Recommended Posts