masza44 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 proszę abyście sprawdzili swoje inicjały i kwoty i dali znać czy wszystko się zgadza ;) ;) Moja wpłata zgadza się (M.A.W) Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bazarek fotograficzny, prosze rozsyłajcie! http://www.dogomania.pl/threads/217232-Sesja-fotograficzna-dla-KAMY-z-rozstrzaskan%C4%85-miednic%C4%85!-Warszawa-ostatni-przed-zim%C4%85!?p=17938426#post17938426 Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='masza44']proszę abyście sprawdzili swoje inicjały i kwoty i dali znać czy wszystko się zgadza ;) ;) Moja wpłata zgadza się (M.A.W) już uzupełniłam dziękuję bardzo :) [quote name='anka_szklanka']Bazarek fotograficzny, prosze rozsyłajcie! http://www.dogomania.pl/threads/217232-Sesja-fotograficzna-dla-KAMY-z-rozstrzaskan%C4%85-miednic%C4%85!-Warszawa-ostatni-przed-zim%C4%85!?p=17938426#post17938426 Aniu jesteś wielka :) Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Czorcik napisał(a): Aniu jesteś wielka :) dlatego jestem na diecie :P Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Czorcik napisał(a):już uzupełniłam dziękuję bardzo :) Aniu jesteś wielka :) Dzięki wielkie nie wiem jak ci się odwdzięczymy ;) ;) Czekamy na propozycje ;) ; ) Quote
wojtuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kamusia teraz zdrowiej:) Mały pieniążek poleciał na konto Fundacji;) Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 wojtuś napisał(a):Kamusia teraz zdrowiej:) Mały pieniążek poleciał na konto Fundacji;) dziękuje :) Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Czorciu może wrzuć info o bazarku do pierwszego postu :> Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 byliśmy widzieliśmy i nie chcieliśmy wyjść :( Sunia jest przesłodka a jej spojrzenie normalnie rozbraja ;) więc tak nie wiele zrozumieliśmy z opisu wetki jednak operacja się udała łapka jest poskładana kość biodrowa dopasowana do miednicy i ze względu na to że złamanie było dość dawno podejrzenie jest że więcej niż tydzień przed operacją mięśnie podobno się wzmocniły więc kolejny pozytyw silnego młodego psiaka ;) Pytanie tylko ile ta bida leżała w rowie zanim ją znależliśmy :( Sunia w poniedziałek będzie miała dokładny opis zabiegu bo chirurg męczył się z nią poza swoim dyżurem i uciekł do domu ;) wcześniej składając jeszcze żuchwę kotka ;) Wracając do Kamci to jutro spróbujemy zdjęcia wkleić tylko są od razu mówię mało imponujące ze względu na dośćduże zamieszanie w klinice i kratki klatki ;) za dwa, trzy dni sunia będzie mogła wychodzić na spacerki więc spróbujemy jakieś zdjątka nowe zrobić wieczorową porą na dworku ;) Quote
Awit Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Wspaniale, że operacja się udała i że Kama będzie chodziła. Trzymam kciuki by nadal było dobrze, bez żadnych powikłań. Kamusia zdrowieje i nie ma pojęcia ile ludzi jest zaangażowanych w jej psią osobę:-) Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Oj nie wiem czy nie ma pojęcia ;) Zabrzmi to dziwnie ale psiak jest wyjątkowy ja mam wrażenie że ona wszystko rozumie ;) nie wiem czemu, dziwne to trochę może to dlatego że jestem nią tak zauroczony ;) ;) Ciekawe co Czorcia na to, ona faktycznie jest Czorcik taka wyjątkowa czy to tylko moje odczucie ??? Od soboty nie mogę normalnie spać spokojnie cały czas pamiętam to jej spojrzenie jak ją brałem na ręce chyba się zakochałem ;) ;) Quote
Ty$ka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Świetne wieści :) A jak sprawa finansowa na dzień dzisiejszy? Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Na dzień dzisiejszy to niestety tylko przypuszczenia ale koszt leczenia to około 2500 zł dokładnie będzie wiadomo w poniedziałek po opisie chirurga. Wpłaty na FB chyba jeszcze nie uaktualnione od wczoraj więc mamy około 900 złotych szybko licząc czyli jeszcze troszkę brakuje ale dzięki temu że jesteście tacy cudowni to damy radę ;) Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 dokładne rozliczenie będzie w poniedziałek wraz z dokładnym opisem. tak jak pisał Guli miednica była złamana ponad tydzień temu , co dodatkowo komplikowało operację , wychodzi na to , ze kama leżała przy tej drodze dłużej niż nam powiedzieli okoliczni ludzie :( zdjęcia bedą jak Guliwer zrzuci z aparatu Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 anka_szklanka napisał(a):Czorciu może wrzuć info o bazarku do pierwszego postu :> zrobione :) Quote
Czorcik Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 może ktos się jednak skusi na cegiełke : czekoladka albo kwiatuś :) http://www.dogomania.pl/threads/217125-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-Kam%C4%99-serdecznie-zapraszam-do-20.11 Quote
zebrazebra Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Guliwer, Czorcik, - ja znam to uczucie "zakochania" ;) Padam na ryjec ze zmęczenia, ale bazary będą. Kama spłaci dług i znajdzie dom. Wierzę. Quote
Guliwer89 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 w imieniu zmęczonej Zeberki zaproszę do Cielaczka http://www.dogomania.pl/threads/201144-Cielak-z-wybitymi-z%C4%99bami-potrzeba-deklaracji-lub-DT-DS-na-cito! Quote
Ewanka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Odwiedzam o poranku, bardzo się cieszę, że Kamusia już poskładana:) Zdrowiej kochana i nadal podbijaj serducha, to uskładamy na koszty operacji i rekonwalescencji :) Quote
Javena Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wpłaciłam te swoje grosiki. Kamusiu ,wracaj do zdrowia. [SIZE="4"]Czorcik i Guliwer89 ,to dla Was ,z mojej kwiaciarni ,za Wasze ogromne serucho.Dziekuję w imieniu Kamy. Quote
luka1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Guliwer89 napisał(a):Dzięki wielkie nie wiem jak ci się odwdzięczymy ;) ;) Czekamy na propozycje ;) ; ) Ja dam jej psa - Szoguna np :evil_lol: Quote
Guliwer89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 podrzucamy w sobotni piękny ranek ;) Kamciu miłego dzionka ;) Quote
Czorcik Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 luka1 napisał(a):Ja dam jej psa - Szoguna np :evil_lol: a jak Szogun z tym brzuszkiem ? Quote
Recommended Posts