Guliwer89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 na Face będzie napewno fundacja zrobi jej wydarzenie u siebie żeby każdy widział że kasiorka nie wpływa na prywatne konto :) Jeszcze ja pragnę podziękować Fundacji Trip za pomoc bez nich napewno nie dalibyśmy rady tak szybko załatwić wszystkiego ;) Koszty będę podawane na bieżąco jak tylko coś będzie o nich wiadomo jesteśmy w kontakcie z Sylwią z fundacji i odwiedzimy w piątek sunię w lecznicy więc pojawią się napewno nowe zdjęcia mam nadzieję że już po operacji ;) :) Quote
handzia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Guliwer, dzięki za zaproszenie. Wspomogę sunię groszem, jak to dobrze, że jechaliście tamtędy...W przeciwnym wypadku sunia pewnie leżałaby tam do tej pory :shake: Przecież dzisiaj święto, każdy śpieszył z drogim wieńcem na cmentarz, co tam potrącone psy na poboczu... Quote
Guliwer89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Sonek666 dzięki za allegro z tego pakietu cała kasa na Kamę czyli jak narazie plus 15 złotych ;) Zapraszamy nazwa użytkownika oczywiście Guliwer89 ;) :) Quote
Maruda666 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Allegro to ja - nie mam konta, więc korzystam z konta córki ;) Zapraszam na bazarek z książkami podarowanymi przez cioteczkę zero :) http://www.dogomania.pl/threads/217098-KSI%C4%84%C5%BBKI-na-KAM%C4%98-z-po%C5%82aman%C4%85-miednic%C4%85-do-10-XI. Jeżeli coś jest nie tak, poprawię. Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Maruda666']Allegro to ja - nie mam konta, więc korzystam z konta córki ;) Zapraszam na bazarek z książkami podarowanymi przez cioteczkę zero :) http://www.dogomania.pl/threads/217098-KSI%C4%84%C5%BBKI-na-KAM%C4%98-z-po%C5%82aman%C4%85-miednic%C4%85-do-10-XI. Jeżeli coś jest nie tak, poprawię. W takim razie bardzo dziękuje ,) Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zebrazebra napisał(a):A w której lecznicy jest Kama? W Multiwecie na Gagarina Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 zero napisał(a):Wiersz ma tytuł: "Siada Pan Bóg wieczorem..." a Autorką jest Barbara Borzymowska poprawione , dzięki , ale wtopa , Quote
Yana Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zapisuje wątek, na razie nie moge pomóc... ale będę zaglądać Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Ty$ka']http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA! http://www.dogomania.pl/threads/28037-Wszelkie-pytania-na-temat-BAZARKU-zadajemy-TUTAJ! dziekuję :) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Kocurek napisał(a):Gosiu jestem na Twe wezwanie....Biedna sunieczka...:( Wyskrobie ale doslownie tylko 3 zl....nie dam rady wiecej ....:( dziękuję bardzo każda złotówka jest na wage złota :) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='zebrazebra']Zrobiłam szybki bazarek, zapraszam i proszę o pomoc w reklamowaniu http://www.dogomania.pl/threads/217089-ALARM!!!-Strzaskana-miednica-%C5%9Brut-w-mi%C4%99%C5%9Bniach!-Szybki-mix-dla-Kamy-do-11.11.?p=17921509#post17921509 zebrazebra dziękuję kochana :) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 kochani Ciocie i Wujkowie bez was akcja by nie miała sensu , dlatego w równej mierze dziękuje tym którzy grosza dorzucają, tym co robią bazarki , jak i tym , którzy sa z nami , podnoszą watek i rozsyłają. "Nasza" Kamunia ma dziś konsultacje chirurgiczną i na pewno będzie coś wiadomo. Tak jak pisał Guli w piatek będziemy w lecznicy tez się dowiemy czegoś , jesteśmy w stałym kontakcie z Fundacją więc jak tylko bedzie informacja o kosztach to od razu dam znać . Quote
martasekret Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ukłony dla Was, że jej tam nie zostawiliście........ Prześlę zaraz 20 złotych Quote
Ewanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Odwiedzam Kamusię :) ... fanty na bazarek jutro wyślę do Guliwera, kilka drobiazgów zakupionych na innych bazarkach, poszperam jeszcze w moich przepastnych szufladach :p Może ktoś jeszcze dorzuci jakieś fanty, żeby bazaros był wypasiony :D Quote
zero Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Czorcik napisał(a):poprawione , dzięki , ale wtopa , Kochana, żadna wtopa. Ja tak dla porządku bo mam tą przewagę, że nie mam na głowie tyle co Ty. Quote
Javena Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zapisuje ,ale wyślę dopiero ok. 10 .11. Narazie ni hu,hu ,zero ,nulla w kieszeni.:) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 wiecie , ze jak zbieraliśmy tego psiaka z drogi , to dosłownie ręce mi się trzęsły , taka była biedna :( Quote
alice midnight Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Komentarz odnośnie sytuacji przemilczę. Co moge zrobić? Pomyślę...mogę rozsyłac wątki, pomóc w ogłoszeniach jak już psiak będzie adopcyjny. Sciągnę ciotki, może ktoś wykona ładne allegro z danymi fundacji do zbierania pieniędzy? Fanty na bazarki mogę przyjąć i takie bazarki robić - jesli ktoś oferuje wysyłkę rzeczy, proszę zgłosić się do mnie na pw w celu obgadania szczegółów. Jestem teraz rzadziej na dogo. Czorcia, nie chcę Ci dopiec, ale zauważ, że to taki rodzaj pogrożenia paluszkiem..chciałaś nas opuścić, i ktoś zesłał Ci Kamę. I to jest odwieczna praktyka LOSU :P Trzymam za Was bardzo mocno kciuki! Kamula nie daj się kobieto! zauwazyłam, że allegro już jest :) rozsyłam. Quote
masza44 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jestem na zaproszenie, dzisiaj pójdzie grosik ode mnie i postaram się porozsyłać wątek, bo tu pomoc pilnie potrzebna... Quote
MARCHEWA Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Czorcik napisał(a):dziękuję wszystkim w imieniu Kamy. Śrut w mięśniach karku jest już od dawna , jest głęboko i nie będzie wyciągany. Jak pisałam wcześniej ma połamaną miednicę , badania wykazały także podwyższone próby wątrobowe, obecnie jest pod kroplówkami. Dostaje leki przeciwbólowe, antybiotyk oraz osłonowe na wątrobę i przewód pokarmowy. No i do tego ma cieczkę . Na szczęście apetyt jej dopisuje, a lekarze mówią , ze jest bardzo fajna. Jak będę miała nowe informacje to od razu dam znać . Dwa lata temu zabrałyśmy sukę w podobnym stanie do Kamy,też leżała we wsi przy drodze i nikt jej nie pomógł,suka miała złamaną miednicę,nie chodziła,była zagłodzona,miała chore nerki.Trafiła do Kliniki w Krakowie,leczenie było długie i kosztowne,ale Lusia jest teraz pięknym,zdrowym psem i cieszy się życiem w ds u Sugar.Z Kamą też tak będzie. Ja od siebie zrobię dla niej na dniach bazarek;) i będę trzymała za sunię kciuki. Quote
Recommended Posts