Czorcik Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Kama jeszcze taka smutnawa jest , ale jak przestanie boleć , wierzę w to że wyjdzie z niej wspaniały rozbrykany pies :) jeszcze Guli będziesz za nią ganiał :) Quote
Guliwer89 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Zakończyły się moje bazarosy książkowe na Kamkę póki co uzbieraliśmy 307 złotych :):) Jak tylko kasiorka wpłynie przekaże Czorci żeby mogła rozliczyć bazarki :):) Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 byłam w sobotę z Kamą na spacerze , zaczyna brykać :):) ale wystraszyła się strzałów i aż sie zjeżyła i zaraz do domku chciała uciekac Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kochana Kamusia :) ... skoro boi się strzałów, trzeba będzie ją wcześniej przygotować na noc sylwestrową. Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 boi się , tym bardziej że ma śrut w mięśniach , :( Ewanka dziękujemy za gościnę :) kurcze u Ciebie to zupełnie inny świat inny klimat:) cały dzień z Guliwerem debatowaliśmy i wspominaliśmy :) a psy , boskie , po prostu boskie :) Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Rzeczywiście, pamiętam o tym śrucie, musiała być celem dla jakiś dewiantów :( ... słyszałam, że w takich wypadkach (lęku przed hukami) podaje się jakieś środki uspokajająco-tonizujące z wyprzedzeniem chyba kilkudniowym, trzeba zapytać weta. Bardzo miło , że pdobał się Wam nasz świat, nieco na uboczu, zapraszamy częściej ... daję każde pieniądze za relację z tych debat :diabloti: Quote
kkasiiiar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Skromnie poprosze o zaglosowanie na moje zdjecie a tak naprawde zdjecie Tory na fotobazarku do kalendarza dogo..moje zdjecia nr 7 i 26 :) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 z gory dziekuje za glosy :) Quote
Guliwer89 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kamka od dziś jest dumną posiadaczką własnego i jedynego w swoim rodzaju CHIPA :):):):) Kochana psinka dziś dużo zniosło wetka (według Kamkowej oceny bardzo sympatyczna nawet tak bardzo że ją wylizawszy :):) za co w podzięce lub z powodu świeżości oddechu dostała DENTASTICKSY :):) ) potem były pierwsze w życiu zakupki na których mierzyłam kaganiec (czyli takie coś co to się w życiu nie spodoba ) i szelki samochodowe :) Byłam superowo grzeczna więc dostałam smaczki tyle że od tych smaczków cały czas tyłeczek rośnie i waga też co się panciowi nie podoba :( Miałam dbać o linie i się w ogóle nie staram :) Od wyjścia ze szpitalika czyli dwa tygodnie przytyłam już kilogram :) Waże teraz 24 kg i jestem dużym psem w rozmiarze L ::) Od zeszłej środy podłoga suchutka a psinka rozbija przedpokój ogonkiem na moje powitanie :):) Nie chcę zapeszyć ale tak właśnie według mnie powinno być :):):) Quote
Guliwer89 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Bardzo miło , że pdobał się Wam nasz świat, nieco na uboczu, zapraszamy częściej ... daję każde pieniądze za relację z tych debat :diabloti:[/QUOTE] To nam było super miło :):) Napewno z zaproszenia jeszcze skorzystamy, bo kawka u Ciebie smakuje jakoś lepiej niż gdzie indziej :) a Zorba to mój nowy ulubieniec jeszcze żaden collas nie pakował mi się na kolana :) :) Quote
kkasiiiar Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 wczoraj natchnelam sie na psa .. alaskana..u mnie na PKS-ach czatuje..kazdy go dokarmia bo pytalam dzieciaki..mlody pisak spokojny ma na sobie obroze ale dzieci mowily ze jest tam codzinnie, nie wyglada na zabiedzonego..ale lgnie do ludzi jedzacych... troche byl brudny wiec ewidentnie nocuje na dworzu..dzis przejde sie zobaczyc czy nadal tam jest, ale jesli bedzie to totalnie brak pomyslu co z nim dalej zrobic :-( Quote
luka1 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Fanów Kamy przepraszam ale wstawiam to wszędzie. Może ktoś coś pomoże. http://www.facebook.com/event.php?eid=113173438796051 Quote
Ewanka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Witaj Kamusiu :) ... dzielna dziewczynka , kilogram w dwa tygodnie - brawo ;) Guliwer89 napisał(a):To nam było super miło :):) Napewno z zaproszenia jeszcze skorzystamy, bo kawka u Ciebie smakuje jakoś lepiej niż gdzie indziej :) a Zorba to mój nowy ulubieniec jeszcze żaden collas nie pakował mi się na kolana :) :) Zorba zakochał się w Was od pierwszego wejrzenia, Orinka też szalała ze szczęścia, choć widać było, że jest bardziej nieśmiała :) Quote
Czorcik Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Zorba jest wspaniały , a Orinka , strasznie wesoły piesek , jak ona tymi łapkami szybciutko przebiera :):) super :) Quote
Guliwer89 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cioteczki bardzo was przepraszam za offa ale serdecznie zapraszam na wątki z moich banerków bez was nie damy rady :(:( Quote
Guliwer89 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tak sobie śpimy właśnie i jak zawsze obok kocyka :):) Quote
Czorcik Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 ale się byczy krówsko :):) a ja się pochwalę , że w sobotę Kama strasznie się ucieszyła jak mnie zobaczyła , nawet próbowała na mnie skakać :) w domu niestety komp mi się zepsuł :( Quote
kkasiiiar Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kamulka tutaj twoja mlodsza kolezanka..rowniez po operacji miednicy ale niestey nie wypadek tylko "wlasciel" ale moge sie pochwalic ze to nasza nowa czlonkini rodziny :) http://www.dogomania.pl/threads/218602-skatowana-ma%C5%82a-Jessi-prosi-o-kochaj%C4%85cy-dom Quote
Czorcik Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='kkasiiiar']Kamulka tutaj twoja mlodsza kolezanka..rowniez po operacji miednicy ale niestey nie wypadek tylko "wlasciel" ale moge sie pochwalic ze to nasza nowa czlonkini rodziny :) http://www.dogomania.pl/threads/218602-skatowana-ma%C5%82a-Jessi-prosi-o-kochaj%C4%85cy-dom widziałam , piekna :) taka mała a juz tyle przeszła, Quote
Ewanka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witaj Kamulko :) ... masz rację, że sen to najlepszy przyjaciel dziewczyny ... działa zbawiennie na urodę :D :p Quote
zebrazebra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kamciu, dawno mnie u Was nie było, byłam na szkoleniu... :) Quote
Guliwer89 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 zebrazebra napisał(a):Kamciu, dawno mnie u Was nie było, byłam na szkoleniu... :) A jak szanowne zdrówko koleżanki bo byśmy na spacerek zaprosili :):) Quote
luka1 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Możecie tu zaglądnąć? http://www.dogomania.pl/threads/218642-Wszystko-dla-BASTA............-Do-04.12.2011-do-godz.20-00 Podobno to lipny bazarek a je nie wiem dlaczego? Quote
Czorcik Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='luka1']Możecie tu zaglądnąć? http://www.dogomania.pl/threads/218642-Wszystko-dla-BASTA............-Do-04.12.2011-do-godz.20-00 Podobno to lipny bazarek a je nie wiem dlaczego? wcale nie jest lipny. dzisiaj jak znajde chwilkę później w pracy to porozsyłam Quote
Czorcik Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 dwa bazarki książkowe Guliwera przyniosły dochód w wysokości 240zł ( brakuje jednej wpłaty :() kwote rozdzieliliśmy po między : 120zł na Rafika 120zł na Legitka Quote
Ewanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witaj Kamusiu :) ... a u nas problemy, szukamy na cito cudownego DT dla naszej babulinki Kiki, niestety szczeka, gdy zostaje sama i musi zmienić domek, bo sąsiedzi już mają tego dość :( może ktoś ma jakiś pomysł? to niekłopotliwa kruszynka, pudliszonek 3 kg, potrzebny albo dom z ogrodem, albo głusi sąsiedzi :diabloti: Quote
Recommended Posts