Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boi się , tym bardziej że ma śrut w mięśniach , :(

Ewanka dziękujemy za gościnę :) kurcze u Ciebie to zupełnie inny świat inny klimat:) cały dzień z Guliwerem debatowaliśmy i wspominaliśmy :)

a psy , boskie , po prostu boskie :)

Posted

Rzeczywiście, pamiętam o tym śrucie, musiała być celem dla jakiś dewiantów :(

... słyszałam, że w takich wypadkach (lęku przed hukami) podaje się jakieś środki uspokajająco-tonizujące z wyprzedzeniem chyba kilkudniowym, trzeba zapytać weta.

Bardzo miło , że pdobał się Wam nasz świat, nieco na uboczu, zapraszamy częściej ...
daję każde pieniądze za relację z tych debat :diabloti:

Posted

Kamka od dziś jest dumną posiadaczką własnego i jedynego w swoim rodzaju CHIPA :):):):) Kochana psinka dziś dużo zniosło wetka (według Kamkowej oceny bardzo sympatyczna nawet tak bardzo że ją wylizawszy :):) za co w podzięce lub z powodu świeżości oddechu dostała DENTASTICKSY :):) ) potem były pierwsze w życiu zakupki na których mierzyłam kaganiec (czyli takie coś co to się w życiu nie spodoba ) i szelki samochodowe :) Byłam superowo grzeczna więc dostałam smaczki tyle że od tych smaczków cały czas tyłeczek rośnie i waga też co się panciowi nie podoba :( Miałam dbać o linie i się w ogóle nie staram :) Od wyjścia ze szpitalika czyli dwa tygodnie przytyłam już kilogram :) Waże teraz 24 kg i jestem dużym psem w rozmiarze L ::) Od zeszłej środy podłoga suchutka a psinka rozbija przedpokój ogonkiem na moje powitanie :):) Nie chcę zapeszyć ale tak właśnie według mnie powinno być :):):)

Posted

Bardzo miło , że pdobał się Wam nasz świat, nieco na uboczu, zapraszamy częściej ...
daję każde pieniądze za relację z tych debat :diabloti:[/QUOTE]

To nam było super miło :):) Napewno z zaproszenia jeszcze skorzystamy, bo kawka u Ciebie smakuje jakoś lepiej niż gdzie indziej :) a Zorba to mój nowy ulubieniec jeszcze żaden collas nie pakował mi się na kolana :) :)

Posted

wczoraj natchnelam sie na psa .. alaskana..u mnie na PKS-ach czatuje..kazdy go dokarmia bo pytalam dzieciaki..mlody pisak spokojny ma na sobie obroze ale dzieci mowily ze jest tam codzinnie, nie wyglada na zabiedzonego..ale lgnie do ludzi jedzacych... troche byl brudny wiec ewidentnie nocuje na dworzu..dzis przejde sie zobaczyc czy nadal tam jest, ale jesli bedzie to totalnie brak pomyslu co z nim dalej zrobic :-(

Posted

Witaj Kamusiu :)
... dzielna dziewczynka , kilogram w dwa tygodnie - brawo ;)

Guliwer89 napisał(a):
To nam było super miło :):) Napewno z zaproszenia jeszcze skorzystamy, bo kawka u Ciebie smakuje jakoś lepiej niż gdzie indziej :) a Zorba to mój nowy ulubieniec jeszcze żaden collas nie pakował mi się na kolana :) :)

Zorba zakochał się w Was od pierwszego wejrzenia, Orinka też szalała ze szczęścia, choć widać było, że jest bardziej nieśmiała :)

Posted

ale się byczy krówsko :):)
a ja się pochwalę , że w sobotę Kama strasznie się ucieszyła jak mnie zobaczyła , nawet próbowała na mnie skakać :)
w domu niestety komp mi się zepsuł :(

Posted

dwa bazarki książkowe Guliwera przyniosły dochód w wysokości 240zł ( brakuje jednej wpłaty :()
kwote rozdzieliliśmy po między :
120zł na Rafika
120zł na Legitka

Posted

Witaj Kamusiu :)

... a u nas problemy, szukamy na cito cudownego DT dla naszej babulinki Kiki, niestety szczeka, gdy zostaje sama i musi zmienić domek, bo sąsiedzi już mają tego dość :(

może ktoś ma jakiś pomysł? to niekłopotliwa kruszynka, pudliszonek 3 kg, potrzebny albo dom z ogrodem, albo głusi sąsiedzi :diabloti: