Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie sępie tylko normalnie nie mam siły chwilowo i czasu na zdjęcia Kamka jest bardzo zajmującym psiakiem pobudka o 5 spacerek potem trzeba śniadanko naszykować dać prochy, potem prysznic i do pracy z mokrym łbem bo nie ma szansy wyschnąć ;) w pracy brak dostępu do netu więc 8 godzin stracone :) potem korki i o 17 spacerek,czesanko godzinka głaskania, szybkie zakupy i robimy kolację mi krojenie mięcha zajmuje jakieś 15 minut próbując oczywiście sobie tępym nożem nie poobcinać palców a Kamie jedzenie a w zasadzie połykanie cosik około 15 sekund :) potem spacerek i głaski dużo i długo bo jak za mało to trzeba pana łapką pozaczepiać :) a potem około 22 padamy na kocyku i mam wreszcie chwilę dla siebie szybkie podrzucanie sprawdzenie allegro, konta w banku i trzeba iść spać żeby o 5 się zwlec :):) normalnie jak jeszcze coś po pracy trzeba załatwić to już biegać zaczynam :) ale się postaram dziś przy zabawie po uczelni około 22 zrobić jakieś w miarę udane zdjęcie i wrzucić mam nadzieje że się uda :):):) No i powiedzcie czy wy też macie takie piękne dni :):) KAMKA to ideał psi potrafi człowiekowi zająć cały wolny czas nie mam prawa się nudzić :):):)

Posted

ooo tak ja tez mam takie piękne dni..tylko ze zamiast pracy mam Corcie 24 h na dobe ;) Plus Gafita ktory niedlugo zdemoluje wszytsko co moze ;):D bo reszta psow to tak jak by ich nie bylo..ale czasami normalnie dom wariatow:D ostatnio ktos sie mnie zapytal czy jestem z fundacji to mowie taaaa z fundacji"dom wariatow":D

Posted

Kochani chciałam poinformować wszem i wobec , że dzięki Waszej pomocy , dług Kamy został spłacony :loveu::multi::loveu::multi:

rozliczenie zrobię albo za jakaś godzinę albo jutro , w zalezności kiedy skończe odrabiać lekcje z dzieckiem :)

Posted

a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):)
taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :)

Posted

Nigdy tego nie zapomni co dla niej zrobiliście..uratowaliście jej życie .. :) Teraz ma przed soba wszystko co najlepsze..takie wlasnie zakonczenia daja sile na walke o kolejne biedaki :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Nigdy tego nie zapomni co dla niej zrobiliście..uratowaliście jej życie .. :) Teraz ma przed soba wszystko co najlepsze..takie wlasnie zakonczenia daja sile na walke o kolejne biedaki :)

tak dokładnie tak, wczoraj też z Fundacją pisaliśmy o tym Happy endzie :)

Kasia weszłam na wątek szczeniaka asta aż sie wyć chce :(:(

Posted

kkasiiiar napisał(a):
ooo tak ja tez mam takie piękne dni..tylko ze zamiast pracy mam Corcie 24 h na dobe ;) Plus Gafita ktory niedlugo zdemoluje wszytsko co moze ;):D bo reszta psow to tak jak by ich nie bylo..ale czasami normalnie dom wariatow:D ostatnio ktos sie mnie zapytal czy jestem z fundacji to mowie taaaa z fundacji"dom wariatow":D

Dobre, dobre :evil_lol:. Musze sobie zapamiętać :lol:.

Posted

Czorcik napisał(a):
a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):)
taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :)

Strasznie miłe:)
A nie robiliście zdjęć:) Pięknie proszę;);)

Posted

z siusianiem jest coraz lepiej :) ale zdarza się jeszcze .
ja wczoraj zrobiłam zdjęcia , ale sa kiepskie, bo ona nie cierpi zdjęć , pierwszy raz się spotykam z tym , zeby pies aż tak uciekał od aparatu

Posted

z bazarków które jeszcze trwają będzie oczywisty przypływ gotówki i teraz mam pytanie do Was wszystkich , żeby te pieniążki zostały przekazane na Rafika , i teraz pytanie do was czy się zgadzacie na to ??

patrz mój banerek :)

Posted

Niestety Kama nie lubi zdjęć , bardzo nie lubi, i ani , prośbą , ani groźbą , ani rozmową nie można jej namówić na zdjęcia, podkula ogon, odwraca twarz i koniec zero współpracy, dlatego zdjęcia jakie są takie są . :)
.

.
Guli próbował jej wytłumaczyć, że chcecie ją zobaczyć , ale wszelkie rozmowy na nic

.

.

.

.