Czorcik Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 nie sęp się zdjęciami zyło , to że ty ją możesz oglądać to miło a MYYYY !!!! Quote
Guliwer89 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 nie sępie tylko normalnie nie mam siły chwilowo i czasu na zdjęcia Kamka jest bardzo zajmującym psiakiem pobudka o 5 spacerek potem trzeba śniadanko naszykować dać prochy, potem prysznic i do pracy z mokrym łbem bo nie ma szansy wyschnąć ;) w pracy brak dostępu do netu więc 8 godzin stracone :) potem korki i o 17 spacerek,czesanko godzinka głaskania, szybkie zakupy i robimy kolację mi krojenie mięcha zajmuje jakieś 15 minut próbując oczywiście sobie tępym nożem nie poobcinać palców a Kamie jedzenie a w zasadzie połykanie cosik około 15 sekund :) potem spacerek i głaski dużo i długo bo jak za mało to trzeba pana łapką pozaczepiać :) a potem około 22 padamy na kocyku i mam wreszcie chwilę dla siebie szybkie podrzucanie sprawdzenie allegro, konta w banku i trzeba iść spać żeby o 5 się zwlec :):) normalnie jak jeszcze coś po pracy trzeba załatwić to już biegać zaczynam :) ale się postaram dziś przy zabawie po uczelni około 22 zrobić jakieś w miarę udane zdjęcie i wrzucić mam nadzieje że się uda :):):) No i powiedzcie czy wy też macie takie piękne dni :):) KAMKA to ideał psi potrafi człowiekowi zająć cały wolny czas nie mam prawa się nudzić :):):) Quote
Czorcik Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 weź się przestań uzalać nad sobą , zepnij doopkę i się zorganizuj bardziej hhehehhehehe:) Quote
Guliwer89 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No miało być melodramatycznie z lekkim poczuciem humoru ale jakwidać ne wyszło :) no dobra wezmę sie w kupę i będę starał :) leniwy jestem co na to poradzić :) Quote
kkasiiiar Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ooo tak ja tez mam takie piękne dni..tylko ze zamiast pracy mam Corcie 24 h na dobe ;) Plus Gafita ktory niedlugo zdemoluje wszytsko co moze ;):D bo reszta psow to tak jak by ich nie bylo..ale czasami normalnie dom wariatow:D ostatnio ktos sie mnie zapytal czy jestem z fundacji to mowie taaaa z fundacji"dom wariatow":D Quote
MARCHEWA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Widzę,że humorki dopisują,Kama i jej opiekun szczęśliwi;)a to najważniejsze;) Quote
kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pienieniadze z mojego bazarku w kwocie 35 zl przelalam na konto fundacji. Kamulka jak tam sikanie w domu? juz lepiej? Quote
Guliwer89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Juz troszkę lepiej ale zobaczymy jutro :) jak to jest do konca :) Cioteczka Czorcik dziś nas odwiedzila ciekawe jak nas oceni :) Quote
Czorcik Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Kochani chciałam poinformować wszem i wobec , że dzięki Waszej pomocy , dług Kamy został spłacony :loveu::multi::loveu::multi: rozliczenie zrobię albo za jakaś godzinę albo jutro , w zalezności kiedy skończe odrabiać lekcje z dzieckiem :) Quote
kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Super!!! wszytsko jest mozliwe, a tak sie martwiliscie ze nie splacicie tego dlugu :) A ja chcialam zaprosc na watek maluszka..http://www.dogomania.pl/threads/218078-10-tyg.-amstaff-umiera-w-lecznicy-walczymy-ale-czy-wygramy?p=18042183#post18042183 Quote
Czorcik Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Bez waszej pomocy z Guliwerem spłacalibysmy to przez rok . Quote
Czorcik Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):) taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :) Quote
kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nigdy tego nie zapomni co dla niej zrobiliście..uratowaliście jej życie .. :) Teraz ma przed soba wszystko co najlepsze..takie wlasnie zakonczenia daja sile na walke o kolejne biedaki :) Quote
Czorcik Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kkasiiiar napisał(a):Nigdy tego nie zapomni co dla niej zrobiliście..uratowaliście jej życie .. :) Teraz ma przed soba wszystko co najlepsze..takie wlasnie zakonczenia daja sile na walke o kolejne biedaki :) tak dokładnie tak, wczoraj też z Fundacją pisaliśmy o tym Happy endzie :) Kasia weszłam na wątek szczeniaka asta aż sie wyć chce :(:( Quote
kkasiiiar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 dziekuje!!! u mnie w sercu asty zajmują ważne miejsce dlatego jakos tak wsrod tych wszystkich tragedii na dogo ta mi utkwila... Quote
toyota Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kkasiiiar napisał(a):ooo tak ja tez mam takie piękne dni..tylko ze zamiast pracy mam Corcie 24 h na dobe ;) Plus Gafita ktory niedlugo zdemoluje wszytsko co moze ;):D bo reszta psow to tak jak by ich nie bylo..ale czasami normalnie dom wariatow:D ostatnio ktos sie mnie zapytal czy jestem z fundacji to mowie taaaa z fundacji"dom wariatow":D Dobre, dobre :evil_lol:. Musze sobie zapamiętać :lol:. Quote
Madzik77 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 to moze zmiana tytulu... i teraz same piekne foto relacje bedą i opowiesci... a jak z siusianiem juz daje rade?? Quote
wojtuś Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Czorcik napisał(a):a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):) taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :) Strasznie miłe:) A nie robiliście zdjęć:) Pięknie proszę;);) Quote
Guliwer89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ze zdjęciami jest naprawdę problem kompletnie nie ma czasu rano ciemno wieczorem ciemno i jakoś nie wychodzi ale będę się starał we wtorek cosik wrzucić :) Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 z siusianiem jest coraz lepiej :) ale zdarza się jeszcze . ja wczoraj zrobiłam zdjęcia , ale sa kiepskie, bo ona nie cierpi zdjęć , pierwszy raz się spotykam z tym , zeby pies aż tak uciekał od aparatu Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 z bazarków które jeszcze trwają będzie oczywisty przypływ gotówki i teraz mam pytanie do Was wszystkich , żeby te pieniążki zostały przekazane na Rafika , i teraz pytanie do was czy się zgadzacie na to ?? patrz mój banerek :) Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Niestety Kama nie lubi zdjęć , bardzo nie lubi, i ani , prośbą , ani groźbą , ani rozmową nie można jej namówić na zdjęcia, podkula ogon, odwraca twarz i koniec zero współpracy, dlatego zdjęcia jakie są takie są . :) . . Guli próbował jej wytłumaczyć, że chcecie ją zobaczyć , ale wszelkie rozmowy na nic . . . . Quote
Ewanka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Piękna i mądra ... nie ma parcia na szkło :D Quote
Recommended Posts