Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Najważniejsze żeby zdrowa była jak nie da rady to cóż bedzie trzeba pracę zmienić na jakąś nocną zmianę :)

No, najlepiej na stróża idź. Będziesz mógł z Kamą pracować.

Posted

Witaj Kamulko :)

wybacz kochana, ale natknęłam się na takią tragedię :(

cytuję:
Napisał natalau99
Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć troche ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj ten link gdzie sie da ! Tu chodzi o życie wyobraź sobie jagby to ciebie uśpili! ;((

Posted

Poprosimy w takim razie o inicjały :) a zresztą w pierwszym poście są wpłaty na bieżąco aktualizowane więc pewnie sama znajdziesz :) :) Bardzo dziękujemy za wpłatę i życzymy udanej pogody foto plenerowej i pięknych zdjęć suczek :):)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Poprosimy w takim razie o inicjały :) a zresztą w pierwszym poście są wpłaty na bieżąco aktualizowane więc pewnie sama znajdziesz :) :) Bardzo dziękujemy za wpłatę i życzymy udanej pogody foto plenerowej i pięknych zdjęć suczek :):)

chyba nie wątpisz że będą piękne,
co? :>
:evil_lol:

Posted

Guliwer89 napisał(a):

Moje inicjały to LP z Warszawy :-)

Posted

Duży pies to i moczu objętościowo sporo.
Ja myślę, że ona nie jest przyzwyczajona do rzadkiego załatwiania się.
Żyjąc na dworze przykucała jak tylko poczuła, że chce i pęcherz nie przyzwyczajony...
Guliwer a mówisz jej, że nie wolno i wychodzicie od razu na dwór jak to zrobi?
Ale badanie moczu też bym zrobiła, a nuż jakąś infekcję załapała...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ania napisz do dziewczyn z Tomaszowa: Ocelot, Anja2201.

dzieki, Anja2201 juz jest na wątku, piszę do OCelot :(
Jutro o 7 zbieraja sie ludzie, zjeżdzają sie ze śląska, z pomorza i z suwałk, może znajdzie sie ktos kto jszcze może dołączyć, ta sunia zamarznie jak jej nie znajdziemy :(

Posted

Czorcik napisał(a):
ja pie...e jutro w szkole mamy pracę zaliczeniową i mam wyrzuty sumienia że nie możemy jechać :(:(

Dorciu, ja Cie rozgrzeszam kochana :cool3:
Tam podobno sfory dzikisz psów biegają, znowu byś jakiegoś przywiozła :cool3:

Posted

Dziś sunia już po spacerku i porządnej kolacji grzecznie chrapie i pozdrawia wszystkie cioteczki :) Dziś wchłonęłam na kolację Serduszka wieprzowe zagryzając płuckami z proszeczkami na odrobaczenie :) normalnie pies mistrzostwo świata tylko musi się jeszcze nauczyć gryść i przezuwać :) Jutro kupię kość cielęcą i będziemy ćwiczyć a teraz grzecznie spać bo o 5 zaczynamy dzionek :)

Posted

Guli chciałam Cię poinformować , że adoptujący jest zobowiązany oprócz słownej informacji dostarczać również dowody w postaci zdjęć , czego tutaj ewidentnie brakuje.
Chyba nie chcesz mieć mnie na wizycie prawda ??? :mad: :diabloti:

Posted

Czorcik napisał(a):
Guli chciałam Cię poinformować , że adoptujący jest zobowiązany oprócz słownej informacji dostarczać również dowody w postaci zdjęć , czego tutaj ewidentnie brakuje.
Chyba nie chcesz mieć mnie na wizycie prawda ??? :mad: :diabloti:

Zapraszam zawsze cię Kama chętnie pomęczy o troszeczkę głasków a i do zdjęć chętnie będzie ci pozować :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak, tak, popieram ..... fotki Kamusi konieczne, inaczej niespodziewane naloty tabunów ciotek :p

Reszta cioteczek też mile widziana tylko proszę łakocie i witaminy ze sobą zabierać :)