Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Najważniejsze żeby zdrowa była jak nie da rady to cóż bedzie trzeba pracę zmienić na jakąś nocną zmianę :) Quote
luka1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Guliwer89 napisał(a):Najważniejsze żeby zdrowa była jak nie da rady to cóż bedzie trzeba pracę zmienić na jakąś nocną zmianę :) No, najlepiej na stróża idź. Będziesz mógł z Kamą pracować. Quote
sylwiaso Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kamusiu będzie dobrze psinko cioteczki pomogą!! Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 luka1 napisał(a):No, najlepiej na stróża idź. Będziesz mógł z Kamą pracować. hehhehehe dobre i pomysłowe :) Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 zebrazebra napisał(a):Przelałam 130 zł z bazarków, proszę o potwierdzenie jak dojdzie :) potwierdzam dotarło dziękuję bardzo :) Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Witaj Kamulko :) wybacz kochana, ale natknęłam się na takią tragedię :( cytuję: Napisał natalau99 Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Bedziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć troche ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Błagam Cię rozsyłaj ten link gdzie sie da ! Tu chodzi o życie wyobraź sobie jagby to ciebie uśpili! ;(( Quote
Lida Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zrobiłam dzis przelew na konto fundacji za wygraną sesję foto - 315 zł. Prosze o potwierdzenie jak dojdą pieniądze. Quote
Guliwer89 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Poprosimy w takim razie o inicjały :) a zresztą w pierwszym poście są wpłaty na bieżąco aktualizowane więc pewnie sama znajdziesz :) :) Bardzo dziękujemy za wpłatę i życzymy udanej pogody foto plenerowej i pięknych zdjęć suczek :):) Quote
anka_szklanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Guliwer89 napisał(a):Poprosimy w takim razie o inicjały :) a zresztą w pierwszym poście są wpłaty na bieżąco aktualizowane więc pewnie sama znajdziesz :) :) Bardzo dziękujemy za wpłatę i życzymy udanej pogody foto plenerowej i pięknych zdjęć suczek :):) chyba nie wątpisz że będą piękne, co? :> :evil_lol: Quote
Lida Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Guliwer89 napisał(a):Poprosimy w takim razie o inicjały :) a zresztą w pierwszym poście są wpłaty na bieżąco aktualizowane więc pewnie sama znajdziesz :) :) Bardzo dziękujemy za wpłatę i życzymy udanej pogody foto plenerowej i pięknych zdjęć suczek :):) Moje inicjały to LP z Warszawy :-) Quote
Awit Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Duży pies to i moczu objętościowo sporo. Ja myślę, że ona nie jest przyzwyczajona do rzadkiego załatwiania się. Żyjąc na dworze przykucała jak tylko poczuła, że chce i pęcherz nie przyzwyczajony... Guliwer a mówisz jej, że nie wolno i wychodzicie od razu na dwór jak to zrobi? Ale badanie moczu też bym zrobiła, a nuż jakąś infekcję załapała... Quote
anka_szklanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ludzie kochani kto może to prosimy o pomoc w poszukiwania dożycy ktora uciekła do lasu w wyniku wypadku samochodowego, okolice Tomaszowa Mazowieckiego/Teofilów/Inowłódz :( Tu info, http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego a tak wygląda suczka Suczka domowa, nie wytrzyma długo na mrozie :( Quote
Czorcik Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 straszna tragedia z tym dogiem :( Ania przykro mi ale ja nie mam jak tam dojechać , ani kiedy :( przepraszam Quote
obraczus87 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ania napisz do dziewczyn z Tomaszowa: Ocelot, Anja2201. Quote
anka_szklanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 obraczus87 napisał(a):Ania napisz do dziewczyn z Tomaszowa: Ocelot, Anja2201. dzieki, Anja2201 juz jest na wątku, piszę do OCelot :( Jutro o 7 zbieraja sie ludzie, zjeżdzają sie ze śląska, z pomorza i z suwałk, może znajdzie sie ktos kto jszcze może dołączyć, ta sunia zamarznie jak jej nie znajdziemy :( Quote
Czorcik Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 ja pie...e jutro w szkole mamy pracę zaliczeniową i mam wyrzuty sumienia że nie możemy jechać :(:( Quote
anka_szklanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czorcik napisał(a):ja pie...e jutro w szkole mamy pracę zaliczeniową i mam wyrzuty sumienia że nie możemy jechać :(:( Dorciu, ja Cie rozgrzeszam kochana :cool3: Tam podobno sfory dzikisz psów biegają, znowu byś jakiegoś przywiozła :cool3: Quote
Guliwer89 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dziś sunia już po spacerku i porządnej kolacji grzecznie chrapie i pozdrawia wszystkie cioteczki :) Dziś wchłonęłam na kolację Serduszka wieprzowe zagryzając płuckami z proszeczkami na odrobaczenie :) normalnie pies mistrzostwo świata tylko musi się jeszcze nauczyć gryść i przezuwać :) Jutro kupię kość cielęcą i będziemy ćwiczyć a teraz grzecznie spać bo o 5 zaczynamy dzionek :) Quote
Czorcik Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Guli chciałam Cię poinformować , że adoptujący jest zobowiązany oprócz słownej informacji dostarczać również dowody w postaci zdjęć , czego tutaj ewidentnie brakuje. Chyba nie chcesz mieć mnie na wizycie prawda ??? :mad: :diabloti: Quote
Ewanka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tak, tak, popieram ..... fotki Kamusi konieczne, inaczej niespodziewane naloty tabunów ciotek :p Quote
Czorcik Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 hheheheheh dokładnie tak , będziemy stać pod blokiem i...i tak Cię złapiemy :) Quote
Guliwer89 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Czorcik napisał(a):Guli chciałam Cię poinformować , że adoptujący jest zobowiązany oprócz słownej informacji dostarczać również dowody w postaci zdjęć , czego tutaj ewidentnie brakuje. Chyba nie chcesz mieć mnie na wizycie prawda ??? :mad: :diabloti: Zapraszam zawsze cię Kama chętnie pomęczy o troszeczkę głasków a i do zdjęć chętnie będzie ci pozować :) Quote
Guliwer89 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ewanka napisał(a):Tak, tak, popieram ..... fotki Kamusi konieczne, inaczej niespodziewane naloty tabunów ciotek :p Reszta cioteczek też mile widziana tylko proszę łakocie i witaminy ze sobą zabierać :) Quote
Recommended Posts