Czorcik Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 dziękuję wszystkim , za obecność również :) Quote
chi23 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Jestem na zaproszenie, zapisuję. Niestety finansowo nie pomogę ale mogłabym zorganizować mini-bazarek cegiełkowy, może jakiś grosik wpadnie, bo koszty leczenia będą pewnie niebotyczne:( Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ewanka napisał(a):Mam trochę drobiazgów kupionych na różnych bazarkach, mogę dać to wszystko dla suni, dorzucę też coś od siebie ;) Jeśli jest taka potrzeba, to mogę to wszystko wysłać tylko - do kogo? Czy ktoś podejmie się organizacji bazarku??? dziękuję bardzo , wieczorem będzie Guliwer to poda adres do przesyłki. Będziemy mieć zagwozdkę , bo nie robiliśmy nigdy bazarków Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 może ktoś podrzuci instrukcję jak zrobić bazarek, bo ja to leszcz jestem :( Quote
Ty$ka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA! http://www.dogomania.pl/threads/28037-Wszelkie-pytania-na-temat-BAZARKU-zadajemy-TUTAJ! Quote
sylwiaso Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 I "lasek brzozowy"jest na zaproszenie!jutro wspomogę sunieczkę jest śliczna taka niewinna!!podajcie konto na PW Quote
Czorcik Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 sylwiaso napisał(a):I "lasek brzozowy"jest na zaproszenie!jutro wspomogę sunieczkę jest śliczna taka niewinna!!podajcie konto na PW dziękuję kochane cioteczki :):) w tytule przelewu prośba o wpisa " Kama + nick z dogo " Quote
Kocurek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Gosiu jestem na Twe wezwanie....Biedna sunieczka...:( Wyskrobie ale doslownie tylko 3 zl....nie dam rady wiecej ....:( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Podrzucam! Oby szybko znalazł się domek lub dt! Quote
zebrazebra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zrobiłam szybki bazarek, zapraszam i proszę o pomoc w reklamowaniu http://www.dogomania.pl/threads/217089-ALARM!!!-Strzaskana-miednica-%C5%9Brut-w-mi%C4%99%C5%9Bniach!-Szybki-mix-dla-Kamy-do-11.11.?p=17921509#post17921509 Quote
Guliwer89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zeberko bardzo dziękujemy za śliczny bazarek :) Quote
zebrazebra Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Guliwer89 napisał(a):Zeberko bardzo dziękujemy za śliczny bazarek :) Kurczę, tylko tyle na razie mogę :( Quote
Guliwer89 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Wiesz że to bardzo dużo ;) Szczególnie dla nas pierwszy psiak, pierwszy wątek, Wszystkim dziękuje naprewdę wasza obecność jest dla nas czymś super ważnym ;) Quote
Maruda666 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zapisuję się u Kamy. Jeżeli ktoś ma jakieś fanty i mógłby obfocić, mogę wystawić i przypilnować. Quote
zero Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Maruda666 napisał(a):Zapisuję się u Kamy. Jeżeli ktoś ma jakieś fanty i mógłby obfocić, mogę wystawić i przypilnować. Książki mogą być ? Quote
Maruda666 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Myślę, że mogą być - dołożę też coś. Zdjęcia proszę na danrom@op.pl - z króciutkim opisem i proponowaną ceną. Quote
mysza 1 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zawsze mnie zastanawia jak ludzie tak potrafią, siedzą w cieplutkich samochodach, domach a na drodze leży cierpiące zwierzę, oni nic :( Bardzo się cieszę, że dzięki Wam jest bezpieczna :) Quote
zero Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Czorcik']Wydarzenie przypomina mi cytat z wiersza „ Boży Pies „ Bożeny Borzymowskiej: B] Wiersz ma tytuł: "Siada Pan Bóg wieczorem..." a Autorką jest Barbara Borzymowska Quote
wojtuś Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Czorcik, Guliwer Witajcie Kochani:) To ta Sunia Pięknota i Wasz pierwszy wątek:) Proszę o konto na PW Pewnie że pomogę, choć 50 zł pod koniec tygodnia przeleję dla Kamy, Quote
gosia2313 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 zero napisał(a):Wiersz ma tytuł: "Siada Pan Bóg wieczorem..." a Autorką jest Barbara Borzymowska Oj tam Czorcik coś pokręciła. Nie dziwię się, tyle rzeczy się dzieje ... Quote
Bogusik Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Guliwer89 napisał(a):Wiesz że to bardzo dużo ;) Szczególnie dla nas pierwszy psiak, pierwszy wątek, Wszystkim dziękuje naprewdę wasza obecność jest dla nas czymś super ważnym ;) To dzięki Wam sunieczka nie leży nadal przy drodze i już tak nie cierpi więc teraz może być tylko lepiej.Trzeba będzie zrobić FB i banerek..Czy ktoś potrafi?Jak nie to zapytam cioteczki,które to robią.Na pierwszej stronie dobrze by było umieszczać to co obecnie jest potrzebne aby nie szukać po całym wątku.Prześlę 40zł na leczenie Kamy. Quote
zero Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Maruda666']Myślę, że mogą być - dołożę też coś. Zdjęcia proszę na danrom@op.pl - z króciutkim opisem i proponowaną ceną. Poszedł mail Quote
Recommended Posts