kkasiiiar Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Proszę ode mnie Kamulke ucalowac w nochal :) Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 luka1 napisał(a):Och, Guli. Mam dwie suki, które nie mam gdzie wsadzić. Jedna jest u wetki - mam mieć sterylkę i nie wiem gdzie ją po tem zabiorę. Druga jest w DT, ale nie dogaduje się z rezydentką i muszę ją zabrać. Ma ktoś jakiś pomysł? Gdzieś widziałam w sygnaturze ... wolne miejsce w DT - idę szukać. Quote
Guliwer89 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Kasiu a u ciebie jeszcze jest miejsce może ??? albo może u Aldoniki jeśli nieduża :) Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Napisałam do Kkasiiiar PW z pytaniem o wolne miejsca w DT, ale chyba ma zajęte niestety. Quote
Guliwer89 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cioteczki jak możecie pomóc bylibyśmy wdzięczni :) Każda pomoc jest na wagę złota nikt do maluszka nie zagląda a psiak nie da bez nas rady :( :( http://www.dogomania.pl/threads/215698-Rafik-chudzina-wyci%C4%85gni%C4%99ta-ze-stacji-benzynowej-(zbieramy-na-hotelik!!!! Quote
kkasiiiar Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ewanka napisał(a):Napisałam do Kkasiiiar PW z pytaniem o wolne miejsca w DT, ale chyba ma zajęte niestety. Przykro mi ale do domu nie dam rady wziasc suczek bo moja na dworzu akceptuje a tylko za prog przejdzie jakas suczka staje sie jedza..zawsze w domu mialam facetow na tymczasie. Pozatym z Mezem zawarlam umowe ze zadnych dodatkowych psiakow w domu nie bedzie wiecej.. on i tak duzo robi bo wlasnie byl z Carmen u fryzjera bo Corcia mi sie przeziebila i musialam z nia w domu zostac. wiec nie chce przeginac ;-) Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jasne, tak myślałam, pobiegłam na Twój wątek i tam dwa psiaki już są , a miejsca są dwa ... nie chce byc inaczej :/ Dzięki za odpowiedź :) Quote
luka1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Czorcik'] Duże te suczki ? Duże, takie średnio duże. Coś koło owczarka niemieckiego. Uploaded with ImageShack.us to jedna - ta która traci DT A to ta złapana dziś. Zdjęcie robione przez szybę samochodu w którym się czaiłyśmy. Potem zapomniałam zrobić fotki. Uploaded with ImageShack.us Sunia trochę na haju, ale twardo się trzymała Uploaded with ImageShack.us Quote
Czorcik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 o kurcze , spore, ręce opadają , a pomysłów brak . ale szukam dalej Quote
Czorcik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 a może tak do klubu baloniarek napisać ? Quote
luka1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Boże :lol: Czorcik co ty chcesz je do nieba balonem wysłać :evil_lol: Jak Łaika i Strełka ? Quote
Czorcik Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 luka1 napisał(a):Boże :lol: Czorcik co ty chcesz je do nieba balonem wysłać :evil_lol: Jak Łaika i Strełka ? oj tam, oj tam :):) skoro nie ma co z nimi zrobić , to może na księzyc ? a tak na serio to może fatycznie baloniarki pomoga , zgubiłam wątek z baloniarkami, a tu mi jesczze dziecko z praca domowa wyskoczyło Quote
MARCHEWA Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nie było mnie chwilę a tu taka wiadomość:multi::multi::multi: Guliwer89-gratuluję decyzji:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Czorcik']oj tam, oj tam :):) skoro nie ma co z nimi zrobić , to może na księzyc ? a tak na serio to może fatycznie baloniarki pomoga , zgubiłam wątek z baloniarkami, a tu mi jesczze dziecko z praca domowa wyskoczyło BALONIARKI :) http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29 Quote
Guliwer89 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jeszcze raz wszystkim dziękuje i zapraszam cioteczki na głaskanie suni bo ja już ledwo daję radę pisać jedną ręką :) :) Takiego nachala jeszcze nie widziałem :):) Cudowna jest ta psina i taka spragniona dotyku normalnie 100 procent baba :):) Quote
wojtuś Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Guli cieszę się razem z Tobą:) Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać. Guli prośba, jak będziesz zostawiał Kamusię samą zawsze zamykaj balkon, nie znamy do końca Psiaków co potrafią wymyśleć ...z miłości do nas. Sara, Sunia z pola, znalazła super DS i ... chwila nieuwagi... wyskoczyła z 3 piętra, jedna pani wyszła z domu a druga właśnie wracała... Moja Wika przy pakowaniu rzeczy do auta wyskoczyła za nami z okna z parteru, nic sie na szczęście jej nie stało. Z miłości do nas Psiaki nasze ukochane potrafią być nieobliczalne. Quote
Guliwer89 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Znam takich psich skoczków na szczęście ja zawsze balkon zamykam jak mnie nie ma bo to w końcu parter ;) ma to swoje plusy bo Kamka jeszcze na schodach nie daje sobie rady i trzeba maleństwo wnosić na szczęście wracając ze spacerku to troszkę już lżejsza jest :) Quote
Guliwer89 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:) Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać. Kaska nie ważna przynajmniej nie najważniejsza możesz mu pomóc na wiele innych sposobów ;) Na przykład potrzebujemy pisarzy literatów żeby wątek zaczął istnieć strasznie mało tam wpisów mało osób odwiedzających wieczna cisza nikt w takiej sytuacji nie zauwazy psiaka. Potrzebni nam ochotnicy do rozsyłania i zapraszania przydało by się baenerek załatwić jakiś bazarek zorganizować :) pracy jest wiele a nas tak mało :( Quote
Maruda666 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Oburęczne głaski dla Kamki :):) Ciekawe co jej się śniło pierwszej nocy we własnym domku ?? Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Guliwer89 napisał(a):[quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:) Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać. Kaska nie ważna przynajmniej nie najważniejsza możesz mu pomóc na wiele innych sposobów ;) Na przykład potrzebujemy pisarzy literatów żeby wątek zaczął istnieć strasznie mało tam wpisów mało osób odwiedzających wieczna cisza nikt w takiej sytuacji nie zauwazy psiaka. Potrzebni nam ochotnicy do rozsyłania i zapraszania przydało by się baenerek załatwić jakiś bazarek zorganizować :) pracy jest wiele a nas tak mało :( Witam Kamulke z samego rana :) Ja zaraz zorganizuje banerek dla Rafika :) Quote
Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 trudno powiedzieć co bo grzecznie spała całą pierwszą i drugą noc budzi się dopiero jak si e rano odezwe to psi ideał normalnie :) Quote
Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kkasiiiar napisał(a):[quote name='Guliwer89'] Witam Kamulke z samego rana :) Ja zaraz zorganizuje banerek dla Rafika :) Dziękujemy Kasiu :) Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pobudka Kamusiu ;):) .... jak humorek, bo spało się świetnie, jak się domyślam :p Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Guliwer ma zero intymności nawet do łazienki Kama chodzi za nim :) Quote
MARCHEWA Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Czorcik napisał(a):Guliwer ma zero intymności nawet do łazienki Kama chodzi za nim :) To jest dopiero miłość:loveu: Quote
Recommended Posts