Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Och, Guli. Mam dwie suki, które nie mam gdzie wsadzić. Jedna jest u wetki - mam mieć sterylkę i nie wiem gdzie ją po tem zabiorę. Druga jest w DT, ale nie dogaduje się z rezydentką i muszę ją zabrać.
Ma ktoś jakiś pomysł?

Gdzieś widziałam w sygnaturze ... wolne miejsce w DT - idę szukać.

Posted

Ewanka napisał(a):
Napisałam do Kkasiiiar PW z pytaniem o wolne miejsca w DT, ale chyba ma zajęte niestety.

Przykro mi ale do domu nie dam rady wziasc suczek bo moja na dworzu akceptuje a tylko za prog przejdzie jakas suczka staje sie jedza..zawsze w domu mialam facetow na tymczasie. Pozatym z Mezem zawarlam umowe ze zadnych dodatkowych psiakow w domu nie bedzie wiecej.. on i tak duzo robi bo wlasnie byl z Carmen u fryzjera bo Corcia mi sie przeziebila i musialam z nia w domu zostac. wiec nie chce przeginac ;-)

Posted

[quote name='Czorcik']
Duże te suczki ?
Duże, takie średnio duże. Coś koło owczarka niemieckiego.

Uploaded with ImageShack.us

to jedna - ta która traci DT

A to ta złapana dziś. Zdjęcie robione przez szybę samochodu w którym się czaiłyśmy. Potem zapomniałam zrobić fotki.

Sunia trochę na haju, ale twardo się trzymała

Posted

luka1 napisał(a):
Boże :lol: Czorcik co ty chcesz je do nieba balonem wysłać :evil_lol: Jak Łaika i Strełka ?

oj tam, oj tam :):) skoro nie ma co z nimi zrobić , to może na księzyc ?
a tak na serio to może fatycznie baloniarki pomoga ,
zgubiłam wątek z baloniarkami, a tu mi jesczze dziecko z praca domowa wyskoczyło

Posted

Jeszcze raz wszystkim dziękuje i zapraszam cioteczki na głaskanie suni bo ja już ledwo daję radę pisać jedną ręką :) :) Takiego nachala jeszcze nie widziałem :):) Cudowna jest ta psina i taka spragniona dotyku normalnie 100 procent baba :):)

Posted

Guli cieszę się razem z Tobą:)
Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać.

Guli prośba, jak będziesz zostawiał Kamusię samą zawsze zamykaj balkon,
nie znamy do końca Psiaków co potrafią wymyśleć ...z miłości do nas.
Sara, Sunia z pola, znalazła super DS i ... chwila nieuwagi... wyskoczyła z 3 piętra,
jedna pani wyszła z domu a druga właśnie wracała...

Moja Wika przy pakowaniu rzeczy do auta wyskoczyła za nami z okna z parteru, nic sie na szczęście jej nie stało.

Z miłości do nas Psiaki nasze ukochane potrafią być nieobliczalne.

Posted

Znam takich psich skoczków na szczęście ja zawsze balkon zamykam jak mnie nie ma bo to w końcu parter ;) ma to swoje plusy bo Kamka jeszcze na schodach nie daje sobie rady i trzeba maleństwo wnosić na szczęście wracając ze spacerku to troszkę już lżejsza jest :)

Posted

[quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:)

Kaska nie ważna przynajmniej nie najważniejsza możesz mu pomóc na wiele innych sposobów ;) Na przykład potrzebujemy pisarzy literatów żeby wątek zaczął istnieć strasznie mało tam wpisów mało osób odwiedzających wieczna cisza nikt w takiej sytuacji nie zauwazy psiaka. Potrzebni nam ochotnicy do rozsyłania i zapraszania
przydało by się baenerek załatwić jakiś bazarek zorganizować :) pracy jest wiele a nas tak mało :(

Posted

Guliwer89 napisał(a):
[quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:)

Kaska nie ważna przynajmniej nie najważniejsza możesz mu pomóc na wiele innych sposobów ;) Na przykład potrzebujemy pisarzy literatów żeby wątek zaczął istnieć strasznie mało tam wpisów mało osób odwiedzających wieczna cisza nikt w takiej sytuacji nie zauwazy psiaka. Potrzebni nam ochotnicy do rozsyłania i zapraszania
przydało by się baenerek załatwić jakiś bazarek zorganizować :) pracy jest wiele a nas tak mało :(

Witam Kamulke z samego rana :)
Ja zaraz zorganizuje banerek dla Rafika :)