Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czorcik napisał(a):
spoko tylko nie lekceważ mojego czasu, bo albo mówisz , że to zrobisz zaraz i to robisz , albo mówisz że zrobisz to jutro albo wieczorem i wtedy nikt nie siedzi i nie czeka :angryy: :mad:

No no masz jak zawsze rację :) tylko nie przewidziałem że się tak zasypię tymi książkami w domu wygrzebałem jakieś 200 pozycji na handelek bazarkowy :)

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia , super :)

Kama jest taka fajna , ona się przytula , przymila , wystarczy kucnać , ona zaraz podchodzi i macha tym swoim ogonem :):)

jutro bedą nowe zdjęcia :)

Posted

cześć Kamcia co u Ciebie słychać? Wracaj szybciutko do zdrowia, bo Czorcik i Guli mają łapki pełne takich skrzywdzonych psiaków jak Ty ;)

Przy okazji zapraszam do licytacji sesji foto dla psiaka, pieniążki przeznaczamy na spłacenie leczenia Kamy! kto jeszcze nie wstąpił, zapraszam choćby do UPnięcia w górę :) (link w podpisie)

Poza tym mam coś ciekawego jeszzce :
zajrzyjcie tutaj koniecznie: http://www.dogomania.pl/threads/217613-Akcja-ODDAJ-AKUMULATOR-1000-z%C5%82-dla-wybranej-organizacji-g%C5%82osujcie!
1000 zł za 1000 zebranych akumulatorów na wybraną przez fanów akcji organizację

:)

Posted

Czorcik napisał(a):
zdjęcia , super :)

Kama jest taka fajna , ona się przytula , przymila , wystarczy kucnać , ona zaraz podchodzi i macha tym swoim ogonem :):)

jutro bedą nowe zdjęcia :)

No Czorcik, tylko nie wpadnij. Objawiasz niebezpieczne symptomy uwielbienia. W ten sposób pozbywamy się DT.

Posted

luka1 napisał(a):
No Czorcik, tylko nie wpadnij. Objawiasz niebezpieczne symptomy uwielbienia. W ten sposób pozbywamy się DT.

no niestety juz dawno wpadliśmy oboje :) my ja poprostu uwielbiamy bo to jest specjalny niepowtarzalny piesiec :):)