Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kocurek napisał(a):
ja tez odwiedzam,na pewno wszystkie cioteczki pobiegly na watek Baksika,ktory odszedl za TM:(

też tam bylam :(:( nic nie napisałam , bo nie wiem co napisać , są sytuacje , które po prostu mnie zatykają , co bym nie napisała to i tak nie jest w stanie odzwierciedlić tego co myślę

Posted

Czorcik napisał(a):
też tam bylam :(:( nic nie napisałam , bo nie wiem co napisać , są sytuacje , które po prostu mnie zatykają , co bym nie napisała to i tak nie jest w stanie odzwierciedlić tego co myślę

Czy coś nie tak z Kamą?Martwi mnie Twój wpis...może napiszesz coś więcej...?

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Już niedługo zaprosimy Kamcię na spacerek zaraz się zbieram żeby do niej pojechać będę głaski od wszystkich wspaniałych cioteczek :)

O, zazdroszczę Ci tego spacerku ... a fotki będą, duuuuużo fetek ??? ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
O, zazdroszczę Ci tego spacerku ... a fotki będą, duuuuużo fetek ??? ;)

ja niestety nie mogłam dzis pojechac , ale mam nadzieję, że Guli stanął na wysokości zadania i zrobił zdjęcia , jeżeli nie to , ja jutro zrobię .

Posted

Awit napisał(a):
Jaki Baksik odszedł za TM?

Baks w typie DONka , został znaleziony w stanie skrajnego wykończenia , niestety pomoc przyszła za późno , psa nie dało rady uratować :(:(

Posted

Bogusik napisał(a):
Czy coś nie tak z Kamą?Martwi mnie Twój wpis...może napiszesz coś więcej...?

z Kamą na szczęście wszystko w porządku, może już szukać DS . :)
Pisałam o Baksie :(

Posted

Czorcik napisał(a):
Baks w typie DONka , został znaleziony w stanie skrajnego wykończenia , niestety pomoc przyszła za późno , psa nie dało rady uratować :(:(

Bardzo mi przykro...Kurcze,ile jeszcze takich jak Baks będzie musiało odejść za TM ?!Płakać się chce...

Posted

Czorcik napisał(a):
ja niestety nie mogłam dzis pojechac , ale mam nadzieję, że Guli stanął na wysokości zadania i zrobił zdjęcia , jeżeli nie to , ja jutro zrobię .

Ciekawa jestem, jak się udał spacerek?

Kamusia chyba nie może zbyt długo obciążać nogi po operacji, no i oczywiście czekamy na foty !!! :)

Posted

taaa Guliwer od 13-tej wkleja te fotki :( mam nadzieje , ze do wieczora się wyrobi.
Jutro bym chciała ja zabrać na trochę dłuższy spacer , ale muszę najpierw się zapytać , jak bardzo może ta nogę obciążać

Posted

spoko tylko nie lekceważ mojego czasu, bo albo mówisz , że to zrobisz zaraz i to robisz , albo mówisz że zrobisz to jutro albo wieczorem i wtedy nikt nie siedzi i nie czeka :angryy: :mad: