Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 uzupełniam o kolejne informacje z lecznicy Kama dzień po dniu , to już ostatnie :) . . Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 oj Kamusia coś cisza u ciebie się zrobiła :( a ja dzisiaj jeszcze niestety do tego nie mogę podjechac do kamy do lecznicy :( Quote
Ewanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Odwiedzamy Kamusię, żeby nie czuła się osamotniona :) Quote
Kocurek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja tez odwiedzam,na pewno wszystkie cioteczki pobiegly na watek Baksika,ktory odszedl za TM:( Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Kocurek napisał(a):ja tez odwiedzam,na pewno wszystkie cioteczki pobiegly na watek Baksika,ktory odszedl za TM:( też tam bylam :(:( nic nie napisałam , bo nie wiem co napisać , są sytuacje , które po prostu mnie zatykają , co bym nie napisała to i tak nie jest w stanie odzwierciedlić tego co myślę Quote
Bogusik Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czorcik napisał(a):też tam bylam :(:( nic nie napisałam , bo nie wiem co napisać , są sytuacje , które po prostu mnie zatykają , co bym nie napisała to i tak nie jest w stanie odzwierciedlić tego co myślę Czy coś nie tak z Kamą?Martwi mnie Twój wpis...może napiszesz coś więcej...? Quote
Guliwer89 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Bogusik napisał(a):Czy coś nie tak z Kamą?Martwi mnie Twój wpis...może napiszesz coś więcej...? U Kamki wszystko okej nie masz co sie martwić to był wpis dotyczący Baksika :( Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cześć Kamusia, jest piękne słonce, zapraszam na spacer :) Quote
Guliwer89 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Już niedługo zaprosimy Kamcię na spacerek zaraz się zbieram żeby do niej pojechać będę głaski od wszystkich wspaniałych cioteczek :) Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Guliwer89 napisał(a):Już niedługo zaprosimy Kamcię na spacerek zaraz się zbieram żeby do niej pojechać będę głaski od wszystkich wspaniałych cioteczek :) O, zazdroszczę Ci tego spacerku ... a fotki będą, duuuuużo fetek ??? ;) Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Ewanka napisał(a):O, zazdroszczę Ci tego spacerku ... a fotki będą, duuuuużo fetek ??? ;) ja niestety nie mogłam dzis pojechac , ale mam nadzieję, że Guli stanął na wysokości zadania i zrobił zdjęcia , jeżeli nie to , ja jutro zrobię . Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Awit napisał(a):Jaki Baksik odszedł za TM? Baks w typie DONka , został znaleziony w stanie skrajnego wykończenia , niestety pomoc przyszła za późno , psa nie dało rady uratować :(:( Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Bogusik napisał(a):Czy coś nie tak z Kamą?Martwi mnie Twój wpis...może napiszesz coś więcej...? z Kamą na szczęście wszystko w porządku, może już szukać DS . :) Pisałam o Baksie :( Quote
Bogusik Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Czorcik napisał(a):Baks w typie DONka , został znaleziony w stanie skrajnego wykończenia , niestety pomoc przyszła za późno , psa nie dało rady uratować :(:( Bardzo mi przykro...Kurcze,ile jeszcze takich jak Baks będzie musiało odejść za TM ?!Płakać się chce... Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 śmierć z głodu, długa i powolna męczarnia, :(:( Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Czorcik napisał(a):ja niestety nie mogłam dzis pojechac , ale mam nadzieję, że Guli stanął na wysokości zadania i zrobił zdjęcia , jeżeli nie to , ja jutro zrobię . Ciekawa jestem, jak się udał spacerek? Kamusia chyba nie może zbyt długo obciążać nogi po operacji, no i oczywiście czekamy na foty !!! :) Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 taaa Guliwer od 13-tej wkleja te fotki :( mam nadzieje , ze do wieczora się wyrobi. Jutro bym chciała ja zabrać na trochę dłuższy spacer , ale muszę najpierw się zapytać , jak bardzo może ta nogę obciążać Quote
Guliwer89 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Juz chwilka sorki ze tak długo ale porządki w książkach wreszcie robiłem a zaraz jade po fanty na bazarek od cioteczki Marchewy :) Quote
Czorcik Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 spoko tylko nie lekceważ mojego czasu, bo albo mówisz , że to zrobisz zaraz i to robisz , albo mówisz że zrobisz to jutro albo wieczorem i wtedy nikt nie siedzi i nie czeka :angryy: :mad: Quote
Recommended Posts