Guliwer89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA ŚWIEŻUTKI BAZAREK KAMKOWY ;) http://www.dogomania.pl/threads/2174...5#post17960985 już otwarte ;) :) Quote
Guliwer89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 chi23 napisał(a):Nazywam się Kama... i marzy mi się kochający dom. Nie znam czegoś takiego jak ciepło i miłość, jedyne co pamiętam to ból i to jak leżałam sama, połamana na ulicy.. Wiele osób przechodziło obok, nikt nie pomógł.. Na szczęście w końcu zabrali mnie dobrzy ludzie którzy zauważyli mnie przez przypadek. Teraz dochodzę do siebie. Jestem dosyć wysoka, mam czarne umaszczenie z brązowymi znaczeniami. Umiem chodzić na smyczy i jestem przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi, psów i kotów. Jeśli chciałbyś przyjąć mnie do swojej rodziny to zostawiam dane kontaktowe: Czekam, Kama Kama-czeka na kochający dom. Jest to dosyć duża sunia, została znaleziona konająca ze złamaną miednicą na ulicy. Nikt jej nie pomógł, chociaż codziennie wiele osób mijało takie nieszczęście drugiej istoty.. Kama przeszła operację połamanej miednicy i obecnie wraca do siebie w lecznicy. Umie chodzić na smyczy, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi i innych zwierząt. Dane kontaktowe w sprawie adopcji Kamy: No i nie wiem jakie dane kontaktowe, waga, wiek itp. potrzebne konkrety;) Jak dla mnie superowe ;) ;) Dzięki wielkie bo my to chyba w tym roku byśmy nie spłodzili a szczególnie takiego fajnego ;) Quote
chi23 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Guliwer89 napisał(a):Jak dla mnie superowe ;) ;) Dzięki wielkie bo my to chyba w tym roku byśmy nie spłodzili a szczególnie takiego fajnego ;) A dziękuję:) tylko właśnie trzeba tam dopisać dane kontaktowe w sprawie adopcji, wagę wiek itp. Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Guliwer89 napisał(a):ZAPRASZAM SERDECZNIE NA ŚWIEŻUTKI BAZAREK KAMKOWY ;) http://www.dogomania.pl/threads/2174...5#post17960985 już otwarte ;) :) oj Guli Guli , twój link się nie otwiera , ja dodam może za Ciebie , będzie prościej : http://www.dogomania.pl/threads/217417-KSI%C4%84%C5%BBKOWO-II-na-KAM%C4%98-z-po%C5%82aman%C4%85-miednic%C4%85-zwrot-koszt%C3%B3w-czynny-do-25.11-do-godz.-23-59?p=17960985#post17960985 Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 chi23 napisał(a):Nazywam się Kama... i marzy mi się kochający dom. Nie znam czegoś takiego jak ciepło i miłość, jedyne co pamiętam to ból i to jak leżałam sama, połamana na ulicy.. Wiele osób przechodziło obok, nikt nie pomógł.. Na szczęście w końcu zabrali mnie dobrzy ludzie którzy zauważyli mnie przez przypadek. Teraz dochodzę do siebie. Jestem dosyć wysoka, mam czarne umaszczenie z brązowymi znaczeniami. Umiem chodzić na smyczy i jestem przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi, psów i kotów. Jeśli chciałbyś przyjąć mnie do swojej rodziny to zostawiam dane kontaktowe: Czekam, Kama Kama-czeka na kochający dom. Jest to dosyć duża sunia, została znaleziona konająca ze złamaną miednicą na ulicy. Nikt jej nie pomógł, chociaż codziennie wiele osób mijało takie nieszczęście drugiej istoty.. Kama przeszła operację połamanej miednicy i obecnie wraca do siebie w lecznicy. Umie chodzić na smyczy, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi i innych zwierząt. Dane kontaktowe w sprawie adopcji Kamy: No i nie wiem jakie dane kontaktowe, waga, wiek itp. potrzebne konkrety;) super , :) dziekuje bardzo :) ona dla mnie jest dość średnim psem , a nie duzym, ale znając moje upodobania do psich ciałek , to może ona i faktycznie dość duża jest :) Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Bogusik napisał(a):Nie doszukałam się mojej deklaracji 40zł.Wpłacała moja siostra A.B z Polkowic z dopiskiem mojego nicku Bogusik na konto fundacji,może gdzieś nie doczytałam..?To poproszę o pomoc. a wpłata 7 od góry , inicjały A.E.B kwota 40zł to nie jest przypadkiem od Ciebie ? :) Quote
obraczus87 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Przepraszam za SPAM, ale prosze zajrzyjcie do mojego podpisu :( Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 dzisiaj albo jutro postaram się wkleić koszty z jakąś dokumentacją z lecznicy. Kama już praktycznie może opuścić lecznicę , ale na chwilę obecną nie ma gdzie jej zabrać , więc prawdopodobnie w poniedziałek opuści szpital . Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 mam na koncie wpłaty : Sylwiaso : 10zł Handzia: 10zł Kocurek: 3zł zostaną przekazane zbiorczo na konto fundacji w kwocie 23zł. Jeżeli będziecie na stronie fundacji na FB szukać potwierdzenia :) , to po zaksięgowaniu będzie widniał wpis z moimi inicjałami: D.A.F. 23 zł a tutaj na stronie dogo rozdzielę wg rzeczywistych wpłat :) dziekuję bardzo:) Quote
kkasiiiar Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 AZA UCIEKŁA WCZORAJ Z NOWEGO DOMU!!! PILNIE SZUKAMY DOGOMANIAKOW Z OKOLIC JASŁA!! http://www.dogomania.pl/threads/216690-UWAGA-Aza-uciek%C5%82a!!!!-Osoby-z-okolic-Jas%C5%82a-prosimy-o-pomoc-!!!!!!!!/page11 Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 kkasiiiar napisał(a):AZA UCIEKŁA WCZORAJ Z NOWEGO DOMU!!! PILNIE SZUKAMY DOGOMANIAKOW Z OKOLIC JASŁA!! http://www.dogomania.pl/threads/216690-UWAGA-Aza-uciek%C5%82a!!!!-Osoby-z-okolic-Jas%C5%82a-prosimy-o-pomoc-!!!!!!!!/page11 o rety co się dzieje z Azulką :(:( Quote
Bogusik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Już wszystko wyjaśnione,dzięki za pomoc. Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Bogusik napisał(a):Już wszystko wyjaśnione,dzięki za pomoc. to ja dziękuję za wpłatę i bardzo dobrze , ze się odezwałaś , bo tak to od razu rozwiązałyśmy sytuację .:) Quote
Owieczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I co, macie jakies pomysły co z nia dalej ? Gdzie psina mogła by pójść ? Ile musimy uzbierać ? Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 jak tylko otrzymamy fakture z lecznicy , bedzie wiadomo jak stoimy finansowo i będzie trzeba ostro szukac jakiegoś lokum na terenie warszawy i popytac o ceny . Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 kochani uzupełniłam kolejne wpłaty. :) dzisiaj Kamcia będzie miała odwiedziny :) Quote
MARCHEWA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czorcik napisał(a):kochani uzupełniłam kolejne wpłaty. :) dzisiaj Kamcia będzie miała odwiedziny :) To czekamy na relację z odwiedzin;) A czy odebraliście fanty na bazarek,bo nie mam zadnych wieści? Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 MARCHEWA napisał(a):To czekamy na relację z odwiedzin;) A czy odebraliście fanty na bazarek,bo nie mam zadnych wieści? a muszę Guliwera zaraz spytać :) Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 pierwsza część kosztów naszej Kamusi . . . . . Quote
Czorcik Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 część druga kosztów i na pewno nie ostatnia , dlatego zarezerwowałam jeszcze dwa posty. . . . . . Quote
Recommended Posts