Maruda666 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Do życzeń przyłącza się moja kocia banda :) :) Quote
zebrazebra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jak tam u Was w Nowym Roku? :) Kiedy Guliwer odbierzesz kubeczki? Quote
Guliwer89 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 zeberko jakoś przy okazji troszku mało czasu na wszystko :):) A czy ja juz za nie płaciłem bo zaczynam sie gubić :) Quote
zula131 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kolejny uciekinier :-( http://www.dogomania.pl/threads/2202...9#post18343299 Może ktoś z Was mieszka w okolicach Okęcia? ...... Quote
zebrazebra Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Guliwer89']zeberko jakoś przy okazji troszku mało czasu na wszystko :):) A czy ja juz za nie płaciłem bo zaczynam sie gubić :)[/QUOTE] Zapłacone ;) Ja też nie mam czasu, cholera... Quote
inga.mm Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='zula131']Kolejny uciekinier :-( http://www.dogomania.pl/threads/2202...9#post18343299 Może ktoś z Was mieszka w okolicach Okęcia? ...... szczęśliwie odnaleziony, ale następny problem w Markach Quote
Czorcik Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Kocurek napisał(a):Buziaki dla Kamusi:)Cieszy ja zima? Kama "zaciążyła" oczywiście tylko w jej mniemaniu . Bierze leki , bo zaczęło się pojawiac mleko :( Quote
Czorcik Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 no nie dobrze , musi się wszystko unormować i będzie ciachnięta Quote
inga.mm Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 znaczy ciąża urojona? O rany, to dość kłopotliwe i źle wpływa na psychę psiczki. Quote
Czorcik Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 inga.mm napisał(a):znaczy ciąża urojona? O rany, to dość kłopotliwe i źle wpływa na psychę psiczki. tak urojona , ale Guliwer w miarę szybko się zorientował i kama jest cały czas pod opieka lekarza , bierze jakieś tam specyfiki i z czego wiem Guli smaruje jej sutki czymś Quote
inga.mm Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 no to fajnie se macie. U mnie Maciejka zacieczyła i cuda wyczynia. Quote
inga.mm Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Czorcik napisał(a):czyli też meksyk mało powiedziane Quote
Guliwer89 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jak to też u nas spokojnie :) Wszystko pod kontrolą :) NO może oprócz chodzenia w poszewce bo to trochę przeszkadza ale za to Kamka pokochała wreszcie łóżko ale tylko wtedy jak jest sama przy nas się chyba wstydzi :):) W weekend mam nadzieję na nowe zdjęcia bo ostatnio tylko mi czasu na allegro starcza i nie mam jak tu zaglądać ale problemy z kasą kiedyś się skończą i wszystko wróci do normy :) Pozdrawiamy wszystkie Kamkowe cioteczki :) Quote
inka33 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A jak tam Kamciowe siusianie? Unormowało się? Ciotka głaski śle i by kiedyś nas odwiedziła Kamyczka... Kajtun by może Wujcia obgryzł conieco, jak mróz zelżeje? ;) PS. Kamkowy Tato booksową listę przejrzał, hę...? :diabloti: Quote
Czorcik Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Kama tylko pierwszy tydzień siusiała , no i raz zdarzyła sie koopa , ale tak to wszystko w normie :):) Quote
inka33 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Czorcik napisał(a):Kama tylko pierwszy tydzień siusiała , no i raz zdarzyła sie koopa , ale tak to wszystko w normie :):) To dobrze :), bo się dowiedziałam ostatnio, że posikiwanie może oznaczać cukrzycę! Quote
Guliwer89 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Czy widać że już troszeczkę brykamy :):) Quote
Czorcik Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Guliwer89 napisał(a):Czy widać że już troszeczkę brykamy :):)2 to jest fajne :):) Quote
Czorcik Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 no a to jest śliczne :):):) prawdziwe psie szczęście widać na suczym ryju :):) Quote
Lida Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ale cudna panna :-) Jaka ona duża. Jakos mi się wydawało, ze jet ciut mniejsza. Jakiez ona miała szczęście, że ją znaleźliście. Quote
Recommended Posts