kkasiiiar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kamulka wybacz ze znowu ..ale Ty juz bezpieczna i szczesliwa :) Zajrzyjcie do biednego mlodzika : http://www.dogomania.pl/threads/218131-jamnikowaty-kosciotrupek-w-schronie Quote
Guliwer89 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 no to świeża relacja ;) Właśnie wróciliśmy z 30 minutowego spacerku :) Kamka kocha wszystkich przechodniów szczególnie tych co pogłaszczą za to z psami gorzej ogonek lata ale jakoś tak pyszczek warczy i szczeka :) A jak szczeka normalnie bas taki że aż się przestraszyłem ;) A teraz sobie chrapię grzecznie na kocyku przy łóżku :) Kolacyjka jak zawsze za duża staram się jej nieprzekarmiać żeby nie ważyła jeszcze zbyt dużo szczególnie że łapka jeszcze nie w formie do końca ale ona tak patrzy, żebrak jeden że zawsze coś niecoś dorzucę :) Koleżanka odrobaczona w piątek robaczków się nie hodowało więc w środę lub w czwartek udamy się na szczepienie :) pakiecik wścieklizna wirusówki sobie zapodamy i dopytamy o chipa :) I cały czas mamy problemiki z sikaniem dziś rano o 5.45 była na spacerku a o 17.15 zacząłem wizytę w domu od mycia podłogi :) Jutro jeszcze o 12 będzie dodatkowy spacerek więc problemów nie będzie ale chyba muszę pomyśleć nad opiekunką psią :) a tak poważnie to pogadam z wetem ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo w weekend do 17 nie było problemów specjalnie czekaliśmy aż nas na spacerek zaprosi :):) Kamka pozdrawia swoje wierne cioteczki :):) Quote
zebrazebra Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Rany, ale się cieszę!!! :) :) :) Czorcik napisał(a):a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):) taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :) Ja też CHCĘ TAK!!! Czorcik napisał(a):z siusianiem jest coraz lepiej :) ale zdarza się jeszcze . ja wczoraj zrobiłam zdjęcia , ale sa kiepskie, bo ona nie cierpi zdjęć , pierwszy raz się spotykam z tym , zeby pies aż tak uciekał od aparatu Moja Noel nienawidzi zdjęć ;) a Kama wychodzi pięknie. Czorcik napisał(a):z bazarków które jeszcze trwają będzie oczywisty przypływ gotówki i teraz mam pytanie do Was wszystkich , żeby te pieniążki zostały przekazane na Rafika , i teraz pytanie do was czy się zgadzacie na to ?? patrz mój banerek :) Tak. Guliwer89 napisał(a):no to świeża relacja ;) Właśnie wróciliśmy z 30 minutowego spacerku :) Kamka kocha wszystkich przechodniów szczególnie tych co pogłaszczą za to z psami gorzej ogonek lata ale jakoś tak pyszczek warczy i szczeka :) A jak szczeka normalnie bas taki że aż się przestraszyłem ;) A teraz sobie chrapię grzecznie na kocyku przy łóżku :) Kolacyjka jak zawsze za duża staram się jej nieprzekarmiać żeby nie ważyła jeszcze zbyt dużo szczególnie że łapka jeszcze nie w formie do końca ale ona tak patrzy, żebrak jeden że zawsze coś niecoś dorzucę :) Koleżanka odrobaczona w piątek robaczków się nie hodowało więc w środę lub w czwartek udamy się na szczepienie :) pakiecik wścieklizna wirusówki sobie zapodamy i dopytamy o chipa :) I cały czas mamy problemiki z sikaniem dziś rano o 5.45 była na spacerku a o 17.15 zacząłem wizytę w domu od mycia podłogi :) Jutro jeszcze o 12 będzie dodatkowy spacerek więc problemów nie będzie ale chyba muszę pomyśleć nad opiekunką psią :) a tak poważnie to pogadam z wetem ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo w weekend do 17 nie było problemów specjalnie czekaliśmy aż nas na spacerek zaprosi :):) Kamka pozdrawia swoje wierne cioteczki :):) I my pozdrawiamy szczęśliwego Pana i Farciarę Kamę :) Quote
Guliwer89 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 zeberko nie ma sprawy mówisz i masz w sobotę mam nadzieję że uda nam się udać na spacerek :) Quote
wojtuś Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dzięki za zdjęcia:) Piękna jest Kamusia:loveu: Widać po Niej, że to Twój Przyjaciel na całe życie;);) Guli a z Czorcikiem nie jedziecie w sobotę do Mokrego Noska, prośba moja o zawiezienie Barta z Olszowej Woli k.Nowego Miasta n.Pilicą, po stawce dogo;) Kochani pozdrawiam pięknie:) Quote
Maruda666 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Śliczne zdjęcia :) Wygląda tak jakby nóżka już futrem porastała :evil_lol:? Quote
zebrazebra Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zaglądam do Was, ale też nieśmiało poproszę o chwilę uwagi... Może jakiś pomysł? :( http://www.dogomania.pl/threads/218201-LEGITEK-b%C5%82aga-o-pomoc!!!Szukam-chocia%C5%BC-DT....?p=18056369#post18056369 Quote
Awit Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kama kolorystycznie do mojej Fredzi podobna:-) Quote
Czorcik Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Maruda666 napisał(a):Śliczne zdjęcia :) Wygląda tak jakby nóżka już futrem porastała :evil_lol:? tak nóżka już jest taka fajna w dotyku, nie ma takiej strasznej łysinki :) Awit napisał(a):Kama kolorystycznie do mojej Fredzi podobna:-) też taka czarna podpalana damulka :) Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A ja poprosze o adres na PW to wysle dla Kamci pare smaczych gryzaczkow :) Quote
Czorcik Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 oooooo dziękuję , zaraz wyślę na PW :) Quote
luka1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kama już szczęśliwa, a ja zapraszam do zaglądnięcia do moich kolejnych bid. Czy dobrze pamiętam? - ktoś chciał kota? http://www.dogomania.pl/threads/218000-Dwie-suki-i-kotka-pozostawione-na-posesji Quote
Czorcik Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 luka1 napisał(a):Kama już szczęśliwa, a ja zapraszam do zaglądnięcia do moich kolejnych bid. Czy dobrze pamiętam? - ktoś chciał kota? http://www.dogomania.pl/threads/218000-Dwie-suki-i-kotka-pozostawione-na-posesji a no chciał i na chęciach się skończyło :( Quote
luka1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czorcik napisał(a):a no chciał i na chęciach się skończyło :( No nic, kotów też mi przybywa. Jakby ktoś zapałał chęcią posiadania najpiękniejszego kota świata to mam. Quote
Czorcik Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 jak Ty ogarniasz te koty i psy ? Koty to chyba w domu siedzą i łba nie wystawiaja na dwór ? Quote
luka1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czorcik napisał(a):jak Ty ogarniasz te koty i psy ? Koty to chyba w domu siedzą i łba nie wystawiaja na dwór ? No raczej nie mają szans wyjść na podwórko, ale za to myszy wyniosły się w inny rejon domu. Ałci to już nawet się skarży, że nie ma za czym ganiać i myślę o przynoszeniu jej myszek do zabawy. Jak ogarniam? -nie ogarniam, to się samo dzieje. Quote
Guliwer89 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Właśnie wybieramy się do weta na szczepienie manicure i ogólny przegląd relacja wieczorkiem będzie :) A tak przy okazji nie zapeszając to już drugi suchy dzień przeżyliśmy :) Quote
Ewanka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Guliwer89 napisał(a):Właśnie wybieramy się do weta na szczepienie manicure i ogólny przegląd relacja wieczorkiem będzie :) A tak przy okazji nie zapeszając to już drugi suchy dzień przeżyliśmy :) Moje gratulacje, susza w domu mile widziana :) ... czekamy na wieści od weta. Quote
Guliwer89 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Wszystko załatwione koleżanka zaszczepiona i po manicurze grzecznie chrapie na kocyku :) Wszyscy zachwyceni Kamką jak zawsze dobrze że często wizyt nie ma bo by od tych smaczków przytyła za bardzo panie z recepcji wygłaskały telefony dzwoniły a one głaskały wetka wyciągnęła smaczki z szuflady i jeszcze pani ze sklepiku przybiegła z wielkim chrupkiem :) :) kolejna wizyta około 10 grudnia na kontrolne usg śledziony, podobno nie potrzebne przy jej apetycie i trawieniu ale zalecane, Kamka miała pourazowego krwiaka na śledzionie i trzeba obejrzeć co i jak :) Quote
Awit Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A czy do Kamy już dotarło, że ma swój własny dom, że już nie ma pola i bezdomności...? Że ma swojego własnego jedynego najlepszego Maćka, i że jest najpiękniejszą dziewczynką? A co z czipem? Quote
Guliwer89 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 w MultiWecie niestety drogo :( będę szukał gdzie teraz bezpłatne są na razie przez najbliższe 2 miesiące jeszcze ma zakaz biegania cały czas spacerki na smyczce co prawda 5 metrowej ale dalej niż na metr to jeszcze się chyba nie oddaliła więc i z chipem nie ma ciśnienia się zrobi napewno dla bezpieczeństwa ale co bym się śpieszył to nie koniecznie :) Quote
wojtuś Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Awit napisał(a):A czy do Kamy już dotarło, że ma swój własny dom, że już nie ma pola i bezdomności...? Że ma swojego własnego jedynego najlepszego Maćka, i że jest najpiękniejszą dziewczynką? A co z czipem? Dotarło, dotarło do Kamusi:) Kocha Guliwera że aż ...szok;);) Na razie więcej jak na 1 metr się oddaliła na spacerku:) A do Szarika i Mundzi w Nosku dołączy w tą niedzielę Bart:) Proszę Was Kochani:loveu: przy okazji odwiedziń w Nosku o mizianie Barta i ... zdjęcia:) Quote
Guliwer89 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wedle planu to może za tydzień go obfocimy wszystko jednak ostatnio rozbija się o wolny czas i niestety choć tego niepodejrzewałem o kasę :(:( Mam nadzieję że jednak nie wykończę się finansowo w tym tygodniu i będzie za co pojechać do Noska :) Quote
Recommended Posts