Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to świeża relacja ;) Właśnie wróciliśmy z 30 minutowego spacerku :) Kamka kocha wszystkich przechodniów szczególnie tych co pogłaszczą za to z psami gorzej ogonek lata ale jakoś tak pyszczek warczy i szczeka :) A jak szczeka normalnie bas taki że aż się przestraszyłem ;) A teraz sobie chrapię grzecznie na kocyku przy łóżku :) Kolacyjka jak zawsze za duża staram się jej nieprzekarmiać żeby nie ważyła jeszcze zbyt dużo szczególnie że łapka jeszcze nie w formie do końca ale ona tak patrzy, żebrak jeden że zawsze coś niecoś dorzucę :) Koleżanka odrobaczona w piątek robaczków się nie hodowało więc w środę lub w czwartek udamy się na szczepienie :) pakiecik wścieklizna wirusówki sobie zapodamy i dopytamy o chipa :) I cały czas mamy problemiki z sikaniem dziś rano o 5.45 była na spacerku a o 17.15 zacząłem wizytę w domu od mycia podłogi :) Jutro jeszcze o 12 będzie dodatkowy spacerek więc problemów nie będzie ale chyba muszę pomyśleć nad opiekunką psią :) a tak poważnie to pogadam z wetem ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo w weekend do 17 nie było problemów specjalnie czekaliśmy aż nas na spacerek zaprosi :):) Kamka pozdrawia swoje wierne cioteczki :):)

Posted

Rany, ale się cieszę!!! :) :) :)

Czorcik napisał(a):
a ja widziałam dzisiaj Kamę na żywo :):) i nawet byłam z nią na spacerze :):)
taka jeszcze biedna wypłoszona jest na dworzu, ale poznała mnie z daleka :) to miłe :)

Ja też CHCĘ TAK!!!

Czorcik napisał(a):
z siusianiem jest coraz lepiej :) ale zdarza się jeszcze .
ja wczoraj zrobiłam zdjęcia , ale sa kiepskie, bo ona nie cierpi zdjęć , pierwszy raz się spotykam z tym , zeby pies aż tak uciekał od aparatu

Moja Noel nienawidzi zdjęć ;) a Kama wychodzi pięknie.

Czorcik napisał(a):
z bazarków które jeszcze trwają będzie oczywisty przypływ gotówki i teraz mam pytanie do Was wszystkich , żeby te pieniążki zostały przekazane na Rafika , i teraz pytanie do was czy się zgadzacie na to ??

patrz mój banerek :)

Tak.

Guliwer89 napisał(a):
no to świeża relacja ;) Właśnie wróciliśmy z 30 minutowego spacerku :) Kamka kocha wszystkich przechodniów szczególnie tych co pogłaszczą za to z psami gorzej ogonek lata ale jakoś tak pyszczek warczy i szczeka :) A jak szczeka normalnie bas taki że aż się przestraszyłem ;) A teraz sobie chrapię grzecznie na kocyku przy łóżku :) Kolacyjka jak zawsze za duża staram się jej nieprzekarmiać żeby nie ważyła jeszcze zbyt dużo szczególnie że łapka jeszcze nie w formie do końca ale ona tak patrzy, żebrak jeden że zawsze coś niecoś dorzucę :) Koleżanka odrobaczona w piątek robaczków się nie hodowało więc w środę lub w czwartek udamy się na szczepienie :) pakiecik wścieklizna wirusówki sobie zapodamy i dopytamy o chipa :) I cały czas mamy problemiki z sikaniem dziś rano o 5.45 była na spacerku a o 17.15 zacząłem wizytę w domu od mycia podłogi :) Jutro jeszcze o 12 będzie dodatkowy spacerek więc problemów nie będzie ale chyba muszę pomyśleć nad opiekunką psią :) a tak poważnie to pogadam z wetem ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia bo w weekend do 17 nie było problemów specjalnie czekaliśmy aż nas na spacerek zaprosi :):) Kamka pozdrawia swoje wierne cioteczki :):)

I my pozdrawiamy szczęśliwego Pana i Farciarę Kamę :)

Posted

Dzięki za zdjęcia:)
Piękna jest Kamusia:loveu:
Widać po Niej, że to Twój Przyjaciel na całe życie;);)

Guli a z Czorcikiem nie jedziecie w sobotę do Mokrego Noska,
prośba moja o zawiezienie Barta z Olszowej Woli k.Nowego Miasta n.Pilicą,
po stawce dogo;)
Kochani pozdrawiam pięknie:)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Śliczne zdjęcia :) Wygląda tak jakby nóżka już futrem porastała :evil_lol:?

tak nóżka już jest taka fajna w dotyku, nie ma takiej strasznej łysinki :)

Awit napisał(a):
Kama kolorystycznie do mojej Fredzi podobna:-)

też taka czarna podpalana damulka :)

Posted

Czorcik napisał(a):
a no chciał i na chęciach się skończyło :(

No nic, kotów też mi przybywa. Jakby ktoś zapałał chęcią posiadania najpiękniejszego kota świata to mam.

Posted

Czorcik napisał(a):
jak Ty ogarniasz te koty i psy ?
Koty to chyba w domu siedzą i łba nie wystawiaja na dwór ?

No raczej nie mają szans wyjść na podwórko, ale za to myszy wyniosły się w inny rejon domu. Ałci to już nawet się skarży, że nie ma za czym ganiać i myślę o przynoszeniu jej myszek do zabawy.
Jak ogarniam? -nie ogarniam, to się samo dzieje.

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Właśnie wybieramy się do weta na szczepienie manicure i ogólny przegląd relacja wieczorkiem będzie :) A tak przy okazji nie zapeszając to już drugi suchy dzień przeżyliśmy :)

Moje gratulacje, susza w domu mile widziana :) ... czekamy na wieści od weta.

Posted

Wszystko załatwione koleżanka zaszczepiona i po manicurze grzecznie chrapie na kocyku :) Wszyscy zachwyceni Kamką jak zawsze dobrze że często wizyt nie ma bo by od tych smaczków przytyła za bardzo panie z recepcji wygłaskały telefony dzwoniły a one głaskały wetka wyciągnęła smaczki z szuflady i jeszcze pani ze sklepiku przybiegła z wielkim chrupkiem :) :) kolejna wizyta około 10 grudnia na kontrolne usg śledziony, podobno nie potrzebne przy jej apetycie i trawieniu ale zalecane, Kamka miała pourazowego krwiaka na śledzionie i trzeba obejrzeć co i jak :)

Posted

A czy do Kamy już dotarło, że ma swój własny dom, że już nie ma pola i bezdomności...?
Że ma swojego własnego jedynego najlepszego Maćka, i że jest najpiękniejszą dziewczynką?

A co z czipem?

Posted

w MultiWecie niestety drogo :( będę szukał gdzie teraz bezpłatne są na razie przez najbliższe 2 miesiące jeszcze ma zakaz biegania cały czas spacerki na smyczce co prawda 5 metrowej ale dalej niż na metr to jeszcze się chyba nie oddaliła więc i z chipem nie ma ciśnienia się zrobi napewno dla bezpieczeństwa ale co bym się śpieszył to nie koniecznie :)

Posted

Awit napisał(a):
A czy do Kamy już dotarło, że ma swój własny dom, że już nie ma pola i bezdomności...?
Że ma swojego własnego jedynego najlepszego Maćka, i że jest najpiękniejszą dziewczynką?

A co z czipem?

Dotarło, dotarło do Kamusi:)
Kocha Guliwera że aż ...szok;);)
Na razie więcej jak na 1 metr się oddaliła na spacerku:)

A do Szarika i Mundzi w Nosku dołączy w tą niedzielę Bart:)
Proszę Was Kochani:loveu:
przy okazji odwiedziń w Nosku o mizianie Barta i ... zdjęcia:)

Posted

wedle planu to może za tydzień go obfocimy wszystko jednak ostatnio rozbija się o wolny czas i niestety choć tego niepodejrzewałem o kasę :(:( Mam nadzieję że jednak nie wykończę się finansowo w tym tygodniu i będzie za co pojechać do Noska :)