Czorcik Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Tak Kama masz liczne grono fanów co trzymają kciuki za Ciebie , :) Byliśmy u Kamci dzisiaj , jest coraz lepiej , już tak zgrabniej łapkami przebiera :) ale wypracowała sobie sposób na głaski , jak się z nią idzie to ona specjalnie drogę zachodzi , i pod nogi włazi , tak że musisz się zatrzyma , no i głaska :):) guliwer załączy zdjęcia jak z aparatu zrzuci Quote
Czorcik Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 luka1 napisał(a):No Czorcik, tylko nie wpadnij. Objawiasz niebezpieczne symptomy uwielbienia. W ten sposób pozbywamy się DT. weź i nie wpadnij, to nie takie proste :) pod koniec listopada będę w Nosku to wezmę Basta na spacer dłuższy i Sarę weźmiemy na spacerek. A jak Milka ?? , eh to też jest taki super pies :) Quote
luka1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Milka ok. Jednak pobyt w boksie zmienił jej stosunek do życia. Już bez obaw moi faceci chodzą po podwórku, a ona tylko czasem na nich patrzy z taką jakąś iskierką w oku. Ale już im nie wygryza tyłków. Ostatnio cos z łapa zrobiła - przewróciła się i trochę kuleje. Nie widać żadnych uszkodzeń, ale przez to nie może przeskakiwać przez ogrodzenie. Ma nową towarzyszkę do głupienia po podwórku. Muszę bardzo uważać gdy cała banda goni za Milką ze zwłokami słonika w zębach. Quote
Czorcik Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Guliwer89'] ciocia Czorcik tarmosi :) Quote
luka1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No nie. Oboje popadają w uwielbienie - a to kundel jak wiele innych. Chcecie zobaczyć piękne psy? - zapraszam do siebie. Zaczniemy od Szogunka i Mozruska...to jest dopiero uczta wzrokowa :p Quote
Guliwer89 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 NO popadli już dawno a szczególnie ja :) Quote
Guliwer89 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to wam zdradzę teraz nowinkę z ostatniej chwili :) Kama ma już DS :):):):) jutro trafia do nowego napewno kochającego domku czyli do mnie :) :) :) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Guliwer89 napisał(a):No to wam zdradzę teraz nowinkę z ostatniej chwili :) Kama ma już DS :):):):) jutro trafia do nowego napewno kochającego domku czyli do mnie :) :) :) Niesssssamowita wiadomość ... moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamusia jest najpiękniejsza :) Quote
Guliwer89 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ano jest i przesłodka normalnie ma w sobie coś czemu nie mogłem się oprzeć :):) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Guliwer89 napisał(a):Ano jest i przesłodka normalnie ma w sobie coś czemu nie mogłem się oprzeć :):) Jest jedyna w swoim rodzaju, stąd ten tłum na wątku :) Quote
Guliwer89 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Bardzo wam dziękuje za obecność i niektórym cioteczkom za motywację do adopcji Kamki :):) A teraz trzeba tak czy inaczej dług spłacić i zajmować się resztą bid psich :) zdecydowanie mniej czasu będzie ale motywacja większa :) :) Tak czy inaczej myślę że rzeczy bazarkowe od ciebie Ewanko i od Marchewy chyba odeślę żebyście mogły pomóc jakimś innym biedakom chyba że chcecie je na jakiegoś psiaczka przekazać to proszę o propozycję :) Quote
Ewanka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja wysyłałam te drobiazgi z myślą o Kamie, więc jeśli uda się je sprzedać, to powinno być na spłatę Jej długu. Teraz, jak wiesz, zajmuję się malutką 2-kilową starowinką, pewnie będziemy robić bazarki, to może Kama coś na nich dla siebie kupi ;):) Quote
Guliwer89 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 może może troszke będziemy potrzebować na te długie wieczorki jesienne :):) Quote
Lida Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Guliwer, nie wierzę! Kama będzie u Ciebie??? Na zawsze??? A wizyta przedadopcyjna była??? ;-) Quote
luka1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Lida napisał(a):Guliwer, nie wierzę! Kama będzie u Ciebie??? Na zawsze??? A wizyta przedadopcyjna była??? ;-) No własnie, własnie Gdzie wizyta p/adopcyjna??? Zwłaszcza, że miałam nadzieję, że moją Milusię przygarnie zdrajca okrutny!!! ( a tak ją lubił - obłudnik) Quote
kkasiiiar Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ale świetne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje Kamie wspanialego Pana..a Panu cudnego psa ;) Quote
gosia2313 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ijeeee ! Guliwer przygarnie Kamcię?:multi::multi: A swoją drogą mnie ona przypomina jego : Quote
chi23 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Gratuluję wyboru wspaniałego psa:laola: Quote
Czorcik Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 luka1 napisał(a):No własnie, własnie Gdzie wizyta p/adopcyjna??? Zwłaszcza, że miałam nadzieję, że moją Milusię przygarnie zdrajca okrutny!!! ( a tak ją lubił - obłudnik) Milkę nadal lubimy i może jak będziemy w Nosku 26 listopada to może wpadniemy zabrać Milke na długiiiii spacer chociaż , oczywiście luka jak pozwolisz na to :):) bardzo się cieszę że kama trafi do Guliwera , bo .... oni byli sobie przeznaczeni. wizytę poadopcyjną ja zrobię , więc Guli strzeż się , przejrzę każdy kąt :) Quote
Czorcik Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='gosia2313']Ijeeee ! Guliwer przygarnie Kamcię?:multi::multi: A swoją drogą mnie ona przypomina jego : faktycznie bardzo podobny :):) Quote
Guliwer89 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Już się boję :) i od razu ale oczywiście za jakiś czas jak już Kamcia stanie pewnie na 4 łapkach zapraszam chętnych na poadopcyjny spacerek :) :) Quote
Recommended Posts