Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Kama masz liczne grono fanów co trzymają kciuki za Ciebie , :)
Byliśmy u Kamci dzisiaj , jest coraz lepiej , już tak zgrabniej łapkami przebiera :)
ale wypracowała sobie sposób na głaski , jak się z nią idzie to ona specjalnie drogę zachodzi , i pod nogi włazi , tak że musisz się zatrzyma , no i głaska :):)
guliwer załączy zdjęcia jak z aparatu zrzuci

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
No Czorcik, tylko nie wpadnij. Objawiasz niebezpieczne symptomy uwielbienia. W ten sposób pozbywamy się DT.

weź i nie wpadnij, to nie takie proste :)
pod koniec listopada będę w Nosku to wezmę Basta na spacer dłuższy i Sarę weźmiemy na spacerek.
A jak Milka ?? , eh to też jest taki super pies :)

Posted

Milka ok. Jednak pobyt w boksie zmienił jej stosunek do życia. Już bez obaw moi faceci chodzą po podwórku, a ona tylko czasem na nich patrzy z taką jakąś iskierką w oku. Ale już im nie wygryza tyłków. Ostatnio cos z łapa zrobiła - przewróciła się i trochę kuleje. Nie widać żadnych uszkodzeń, ale przez to nie może przeskakiwać przez ogrodzenie. Ma nową towarzyszkę do głupienia po podwórku. Muszę bardzo uważać gdy cała banda goni za Milką ze zwłokami słonika w zębach.

Posted

No nie. Oboje popadają w uwielbienie - a to kundel jak wiele innych. Chcecie zobaczyć piękne psy? - zapraszam do siebie. Zaczniemy od Szogunka i Mozruska...to jest dopiero uczta wzrokowa :p

Posted

Guliwer89 napisał(a):
No to wam zdradzę teraz nowinkę z ostatniej chwili :) Kama ma już DS :):):):) jutro trafia do nowego napewno kochającego domku czyli do mnie :) :) :)

Niesssssamowita wiadomość ... moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamusia jest najpiękniejsza :)

Posted

Bardzo wam dziękuje za obecność i niektórym cioteczkom za motywację do adopcji Kamki :):) A teraz trzeba tak czy inaczej dług spłacić i zajmować się resztą bid psich :) zdecydowanie mniej czasu będzie ale motywacja większa :) :) Tak czy inaczej myślę że rzeczy bazarkowe od ciebie Ewanko i od Marchewy chyba odeślę żebyście mogły pomóc jakimś innym biedakom chyba że chcecie je na jakiegoś psiaczka przekazać to proszę o propozycję :)

Posted

Ja wysyłałam te drobiazgi z myślą o Kamie, więc jeśli uda się je sprzedać, to powinno być na spłatę Jej długu.

Teraz, jak wiesz, zajmuję się malutką 2-kilową starowinką, pewnie będziemy robić bazarki, to może Kama coś na nich dla siebie kupi ;):)

Posted

Lida napisał(a):
Guliwer, nie wierzę! Kama będzie u Ciebie??? Na zawsze??? A wizyta przedadopcyjna była??? ;-)

No własnie, własnie Gdzie wizyta p/adopcyjna??? Zwłaszcza, że miałam nadzieję, że moją Milusię przygarnie zdrajca okrutny!!! ( a tak ją lubił - obłudnik)

Posted

luka1 napisał(a):
No własnie, własnie Gdzie wizyta p/adopcyjna??? Zwłaszcza, że miałam nadzieję, że moją Milusię przygarnie zdrajca okrutny!!! ( a tak ją lubił - obłudnik)

Milkę nadal lubimy i może jak będziemy w Nosku 26 listopada to może wpadniemy zabrać Milke na długiiiii spacer chociaż , oczywiście luka jak pozwolisz na to :):)

bardzo się cieszę że kama trafi do Guliwera , bo .... oni byli sobie przeznaczeni.
wizytę poadopcyjną ja zrobię , więc Guli strzeż się , przejrzę każdy kąt :)