tobciu Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Maluszku.. jaki Ty jestes piekny. Te Twoje smutne, rozumne oczka... Czekam na wiesci z usg. Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz wszystko dobrze. I obys swieta spedzil obok Swojego Wlasnego na Zawsze Czlowieka.. Quote
pumcia02 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 przystojny chłopak z długimi łapami :) ale z tymi kwiatkami to przesadziłaś ;) maskotki śliczne , a kwiatki nie pasują :) Quote
tobciu Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Czesc Plutku, Czesc Cioteczki, dobrze pamietam, ze Pluto mial miec w czwartek usg ? Jesli tak - to napszcie prosze jakie wyniki, co wet powiedzial/-a ? Quote
siekowa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Informacje od Pani Agnieszki: Pluto był wczoraj na usg, niestety pani doktor nie była zadowolona z wyniku :( Ponieważ Pluto dochodzi jeszcze do siebie po kolejnej operacji, żeby cokolwiek stwierdzić omówiliśmy się na kolejną wizytę w przyszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki!!! Czyli nie jest za dobrze, a jeszcze brakuje około tysiąca na spłatę długu w lecznicy :( Quote
daga31081980 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 cioteczki małe podsumowanie cegiełek allegro: I edycja -sprzedane 2 cegiełki (szybko zakończona bo wystawiona z błędem) II edycja -sprzedane 24 cegiełki za 19 zapłacono Płacę z allegro za 1 przelewem na moje konto czyli u mnie jest za 20 cegiełek 200 zł resztę musicie sprawdzić na koncie fundacji. Opłatę za allegro i prowizję pokrywam Ja Spis allegrowiczów którzy kupili cegiełki z zaznaczeniem kto wpłacił u mnie. Paula16169-1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro Moninek2009 -3 ceg-30 zł wpłacone płacę z allegro Kaszubeczek sprawdzić na koncie fundacji izabelaprzepiora -1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro optikon4 -1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro TrollBarbatus sprawdzić na koncie fundacji kozlos17 1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro prawokarne -5 ceg-50 zł wpłacone płacę z allegro mag7007 -1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro Niezarejestrowany 2 ceg-20 zł wpłacone płacę z allegro Biscaya -1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro OtysiaM87 sprawdzić na koncie fundacji kitek1611 1 ceg-10 zł wpłacone płacę z allegro paulinkaa987 2 ceg-20 zł wpłacone płacę z allegro Delaily sprawdzić na koncie fundacji Yv1958 -1 ceg-10 zł wpłacone na moje konto Poczekam jeszcze kilka dni,jeśli pieniążki już żadne do mnie nie dojdą to wpłacam na konto fundacji z allegro 200 zł dla maluszka. Bardzo proszę o przesłanie do mnie wykazu kto wpłacił na konto fundacji bezpośrednio z allegro.Chcę cały wykaz umieścić również na wydarzeniu na fb. Quote
pumcia02 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='daga31081980'] Poczekam jeszcze kilka dni,jeśli pieniążki już żadne do mnie nie dojdą to wpłacam na konto fundacji z allegro 200 zł dla maluszka. Bardzo proszę o przesłanie do mnie wykazu kto wpłacił na konto fundacji bezpośrednio z allegro.Chcę cały wykaz umieścić również na wydarzeniu na fb.[/QUOTE] Bardzo chętnie, a jak rozpoznać te wpłaty na koncie ? Z dopiskiem dla Pluta są wpłaty zewsząd. Quote
daga31081980 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 powinny być wpisane niki z allegro .szukajcie tych Kaszubeczek TrollBarbatus OtysiaM87 Delaily na pw podam nazwiska tych osób Quote
tobciu Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='pumcia02']jak maluch się czuje?[/QUOTE] Tez sie dolaczam do pytania :) Quote
siekowa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Z tym jego oddychaniem jest różnie, raz lepiej raz gorzej. :( W czwartek powinien jechać na kolejną kontrolę, ale sytuacja finansowa Pluta jest bardzo nieciekawa. Super, że z tego allegro trochę cegiełek poszło, ale to nadal za mało. Dług powinien być już spłacony a brakuje około tysiąca. :( BAZARKI NA PLUTA (bardzo prosimy o podnoszenie i rozsyłanie): Bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/218926-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-do-18.12-na-leczenie-szczeniaka-z-jelitami-w-p%C5%82ucach Bazarek z różnościami dla psa i kota (dziękujemy pumci02 za fanty :)): http://www.dogomania.pl/threads/218948-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-PSA-i-KOTA-do-11.12.-Na-leczenie-szczeniaka-z-jelitami-w-p%C5%82ucach?p=18140278#post18140278 Quote
siekowa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Daga czy mogłabyś z tych ostatnich zdjęć Plutka zrobić jakąś fajną cegiełkę? :) Nie wiedziałam, że na dogomaniackim bazarku też można sprzedawać cegiełki. Quote
tobciu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='siekowa']Daga czy mogłabyś z tych ostatnich zdjęć Plutka zrobić jakąś fajną cegiełkę? :) Nie wiedziałam, że na dogomaniackim bazarku też można sprzedawać cegiełki.[/QUOTE] Jakby Daga nie dala rady, to ja zrobie. Tylko Daga potrafi tak fajne z serduszkami, ect. A ja nie. A to ma byc cegielka - ktora bylaby kupiona w bazarku? Czy taka bardziej proszaca o pomoc ? Czy bardziej dziekujaca za okazana pomoc ? Quote
siekowa Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='tobciu']Jakby Daga nie dala rady, to ja zrobie. Tylko Daga potrafi tak fajne z serduszkami, ect. A ja nie. A to ma byc cegielka - ktora bylaby kupiona w bazarku? Czy taka bardziej proszaca o pomoc ? Czy bardziej dziekujaca za okazana pomoc ?[/QUOTE] Taka do kupienia na bazarku, najlepiej z podziękowaniem za pomoc :) Quote
siekowa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Miał mieć dzisiaj kontrole, ale go jednak nie przyjmą przez ten dług :( "Plutek czuje sie wyraźnie lepiej. Odzyskał siły i dobrze śpi choć z tym oddechem różnie jeszcze bywa.." edit: Dostałam wiadomość, że pierwsza faktura lecznicowa dziś została zapłacona :) Plutek w swojej skarbonce uzbierał 1660.14, bardzo dziękujemy za pomoc! :loveu: Nie wiem ile jeszcze brakuje bo fundacja czeka na drugą fakturę. Dobrze, że dług się wreszcie zmniejszył uffff Quote
daga31081980 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 to super cegiełki zrobię ja i Tobciu .Damy kolka do wyboru.Pieniążki za cegiełki z allegro przesyłam na konto fundacji. Quote
siekowa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Super :) W trzecim poście uaktualniłam wpłaty Plutka. Fundacja jeszcze nie dostała drugiej faktury za leczenie, więc nie wiem ile pieniędzy brakuje. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, to dzięki Wam ten cudowny maluch nadal żyje. :loveu: W następnym tygodniu Pluto ma pojechać na kontrolę do chirurga, który go operował, musi mieć też zrobione kolejne usg i rtg. Po badaniach będziemy wiedzieli co dalej z leczeniem malucha. Oby było już tylko lepiej, mocno trzymajcie za niego kciuki! Quote
Vesper Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Witam u Pluta- piękny malec :loveu:... Jakby co- ja mieszkam niedaleko Hawajskiej, gdzie Pluto miał badania, zawsze może sie u mnie chłopak z opiekunem zatrzymać :). Moje stadko szczylka grzecznie przyjmie ;). Quote
Recommended Posts