Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdybyś go jotesko nie zauważyła to by juz zapewne nie żył... gratuluję wszystkim, którzy pomogli temu psiakowi. Warto było, a co najwazniejsze TO ZAWSZE WARTO POMAGAĆ I WALCZYC O ŻYCIE!

joteska napisał(a):
Ło matko jaki wzruszający widok :) piękna para, a widok Brunia z mega kością powala

Posted

Poprosiłąm Kajk@ o wizytę pa
Uzupełniłam finanse. Resztę uzupełnię po 01.08.

[FONT=Times New Roman]Razem 305,50zł +64,50zł-było- na koncie Bruna mamy 370,00zł na dzień 01.07.2012
Dziękuję !!!

450,00zł rachunek za połowę lipca i za dowóz Bruna do ds.
stan konta Bruna -
[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]minus 80,00zł
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]do tego dochodzą koszty sterylizacji - 180,00zł ( rachunek jeszcze nie dotarł)[/FONT]

Posted

tobciu napisał(a):
Ja sierpniową dyszkę co byłaby na Brunową deklarację dodaję zatem do pokrycia Brunowych długów.

to bardzo CI TOBCIU DZIEKUJĘ!!!:loveu:

Posted

uzupełniłam lipcowe wpłaty:

[FONT=Times New Roman]02.07.tobciu-10zł
06.07.Dorota W. z Wrocławia-10zł
09.07. Halina Sz. z Pawłowic-50zł
30.07.-tobciu-13,10zł

razem=83,10zł

na kocie Bruna (bez zapłaconego rachunku za kastracje ) jest
[/FONT][FONT=Times New Roman] 3,10 zł[/FONT]

Posted

wieści od Bruna:

BRUNO bardzo spokojny prawie całymi dniami odpoczywa. W mieszkaniu, na podwórko wychodzi za potrzebą , i troszeczke pobiegać, a tak to jest to pies typowo domowy. Z BENIĄ się zgadzają razem od czasu do czasu szczekają na sasiadów , a potem siesta, jeszcze raz bardzo dziękuje za takiego miłego i kochanego psa. Pozdrawiam życze zdrowia.

Posted

Ależ fantastyczne foty. Psiaki rozszalałe, wesołe i fajnie się dobrały. Rewelacyjnie trafił Brunek. Stojąc biedak przy budzie nigdy przez myśl mu nie przeszło, że tak dobrze trafi. A zresztą kto to wie? Może przeszło? :)

Posted

Jak widac Benia uwielbia byc fotografowana :D zawsze mi się wdzięcznie uśmiechała do obiektywu i pchała przed niego :P
Na jednym ze zdjęć dostają kurze łapki - pan nauczył oba psiaki by coś dostały to muszą usiąść i ładnie to rozumieją.
Na kolejnym też widac jak Pan tarmosi bruna, a jak przestawał to Bruno dopominał się łapą by jeszcze go potarmosić :)
No ogólnie to jest tak jak piszecie z wrażeń po zdjęciach - lepiej nie mógł trafic ! Z Benią się super dogadują - Pan mówił że i ona się zmieniła - same korzyści.
Pan czeka na książeczkę Bruna by iśc do weterynarza - jeśli jeszcze nie jest wysłana to proszę by to zrobić szybko.
Zdjęcia większe wysłałam Zosi - jak wiecie jak wstawi większe zdjęcie to proszę o info na PW

Posted

Benia modelka widać :)
Super, że same korzyści są : Bruno ma dom jak marzenie :) Sunia kumpla do zabawy w swojej wadze i do tego jakiego przystojniaka. :)
BARDZO, bardzo się cieszę. :) Trochę czasu chłopak czekał na dom. Ale jak widać było WARTO :) :)

Posted

tobciu napisał(a):
Benia modelka widać :)
Super, że same korzyści są : Bruno ma dom jak marzenie :) Sunia kumpla do zabawy w swojej wadze i do tego jakiego przystojniaka. :)
BARDZO, bardzo się cieszę. :) Trochę czasu chłopak czekał na dom. Ale jak widać było WARTO :) :)

Tobciu-nie kumpla tylko kumpelę;)))