tobciu Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Brunowi pakiet ogłoszeń w czerwcu obiecywałam. To robić ? Co z tych tel ostatnich dobrego wynikło ? Quote
Zofija Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 tobciu napisał(a):Brunowi pakiet ogłoszeń w czerwcu obiecywałam. To robić ? Co z tych tel ostatnich dobrego wynikło ? Tobciu- wstrzymajmy się. Furciaczek ma jechać z Brunkiem do tej Pani w odwiedziny. Myślę, ze to kwestia 10 dni.-dziękuję za wsparcie! Quote
tobciu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Zofija napisał(a):Tobciu- wstrzymajmy się. Furciaczek ma jechać z Brunkiem do tej Pani w odwiedziny. Myślę, ze to kwestia 10 dni.-dziękuję za wsparcie! to zużyję go teraz na innego psiaka. A jakby tfu, tfu był potrzeby, to kupię mu potem nowy. Ale oby nie było takiej potrzeby :) Quote
Zofija Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 tobciu napisał(a):to zużyję go teraz na innego psiaka. A jakby tfu, tfu był potrzeby, to kupię mu potem nowy. Ale oby nie było takiej potrzeby :) Oby Tobciu nie było. Jest tyle następnych w kolejce ... A ten zdrowy młody niech już idzie do fajnego domu! Quote
tobciu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Zofija napisał(a):Oby Tobciu nie było. Jest tyle następnych w kolejce ... A ten zdrowy młody niech już idzie do fajnego domu! czego SERDECZNIE chłopakowi życzę :) :) Quote
mlekowproszku Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 tobciu napisał(a):czego SERDECZNIE chłopakowi życzę :) :) czy wiadomo już coś? Quote
furciaczek Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Zosiu zadzwon moze do Pani, ja nr gdzies posialam..miala sie odezwac a tu cisza..moze tez nr posiala? Brunonek calkiem dobrze, robimy mu osobny duzy wybieg w kojcu nie czuje sie psisko komfortowo niestety. Quote
asl Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Na konto Fundacji przelałam wczoraj 103 zł dla Bruna - dochód z bazarku z ubrankami dziecięcymi od Zofiji. Wpłaciła Monika083 :) Quote
Zofija Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Słuchajcie -mam chętną rodzinę do adopcji Bruna. Muszę tylko kogoś załatwić na wizytę. Koło Jastrzębia-śląskie. Mają już psa ze schroniska od dwóch lat- bernardynkę -Benię-duża ciapa. Mieszka i na ogrodzie i w domu jak chce. Mam już adres do wizyty. No i trzeba im go będzie przywieź. Trzymajcie kciuki. Oby ty,m razem wyszło!!! Quote
Zofija Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 asl napisał(a):Na konto Fundacji przelałam wczoraj 103 zł dla Bruna - dochód z bazarku z ubrankami dziecięcymi od Zofiji. Wpłaciła Monika083 :) bardzo, bardzo dziękuję!!!! Quote
szafra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dostałam wiadomość od Zofija o wizycie pa. Trudno mi jest cokolwiek powiedzieć teraz, ponieważ od wczoraj zaczęłam dodatkową pracę po południu i jestem uziemiona od 7.00 do godziny 19.00 codziennie :shake:. Myślę jeszcze o innej Cioteczce Kajk@, która być może w tygodniu w godzinach do południa miałaby trochę więcej czasu. Może by się wybrała na wizytę. Quote
Cantadorra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Trzymam kciuki. Ludziska, szukajmy na PA :) Quote
furciaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Trzymam kciuki!! Pofocilam dzisiaj chlopaka, jak nie padne to zaraz wrzuce:) Quote
tobciu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 kajk@ napisał(a):W środę na 16 wizyta PA Powodzenia ! Quote
Nilsson Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 kajk@ napisał(a):W środę na 16 wizyta PA Dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na dobre wiadomości:lol: Quote
Zofija Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 rozliczenie zrobię do końca tygodnia, sorki, ale dopadł mnie wirus i leżałam jak 5 złoty. Quote
Recommended Posts