Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tobciu napisał(a):
Brunowi pakiet ogłoszeń w czerwcu obiecywałam. To robić ? Co z tych tel ostatnich dobrego wynikło ?

Tobciu- wstrzymajmy się. Furciaczek ma jechać z Brunkiem do tej Pani w odwiedziny. Myślę, ze to kwestia 10 dni.-dziękuję za wsparcie!

Posted

Zofija napisał(a):
Tobciu- wstrzymajmy się. Furciaczek ma jechać z Brunkiem do tej Pani w odwiedziny. Myślę, ze to kwestia 10 dni.-dziękuję za wsparcie!

to zużyję go teraz na innego psiaka. A jakby tfu, tfu był potrzeby, to kupię mu potem nowy. Ale oby nie było takiej potrzeby :)

Posted

tobciu napisał(a):
to zużyję go teraz na innego psiaka. A jakby tfu, tfu był potrzeby, to kupię mu potem nowy. Ale oby nie było takiej potrzeby :)

Oby Tobciu nie było. Jest tyle następnych w kolejce ... A ten zdrowy młody niech już idzie do fajnego domu!

Posted

Zofija napisał(a):
Oby Tobciu nie było. Jest tyle następnych w kolejce ... A ten zdrowy młody niech już idzie do fajnego domu!

czego SERDECZNIE chłopakowi życzę :) :)

Posted

Zosiu zadzwon moze do Pani, ja nr gdzies posialam..miala sie odezwac a tu cisza..moze tez nr posiala?

Brunonek calkiem dobrze, robimy mu osobny duzy wybieg w kojcu nie czuje sie psisko komfortowo niestety.

Posted

Na konto Fundacji przelałam wczoraj 103 zł dla Bruna - dochód z bazarku z ubrankami dziecięcymi od Zofiji. Wpłaciła Monika083 :)

Posted

Słuchajcie -mam chętną rodzinę do adopcji Bruna. Muszę tylko kogoś załatwić na wizytę. Koło Jastrzębia-śląskie. Mają już psa ze schroniska od dwóch lat- bernardynkę -Benię-duża ciapa. Mieszka i na ogrodzie i w domu jak chce. Mam już adres do wizyty. No i trzeba im go będzie przywieź. Trzymajcie kciuki. Oby ty,m razem wyszło!!!

Posted

asl napisał(a):
Na konto Fundacji przelałam wczoraj 103 zł dla Bruna - dochód z bazarku z ubrankami dziecięcymi od Zofiji. Wpłaciła Monika083 :)

bardzo, bardzo dziękuję!!!!

Posted

Dostałam wiadomość od Zofija o wizycie pa.
Trudno mi jest cokolwiek powiedzieć teraz, ponieważ od wczoraj zaczęłam dodatkową pracę po południu i jestem uziemiona od 7.00 do godziny 19.00 codziennie :shake:. Myślę jeszcze o innej Cioteczce Kajk@, która być może w tygodniu w godzinach do południa miałaby trochę więcej czasu. Może by się wybrała na wizytę.