Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

02.12.- tobciu-10zł
05.12.-mlekowproszku-10zł
05.12. joteska-50zł
05.12. Dominika z Wyszkowa-15zł
19.12. beabea-260zł
23.12. Olga z W-wy-50zł
27.12. bazarek-10zł
28.12. Ewa z W-wy-50zł

razem=440,0zł + 95,00zł= 550,00zł

Posted

Z bazarku Zosiu z rzeczami od Ciebie będzie 116 zł :) dla Bruna. Zaraz wystawię na niego książki i płyty - też od Ciebie a w ciągu weekendu drugi bazarek ubraniowy.

Posted

asl napisał(a):
Z bazarku Zosiu z rzeczami od Ciebie będzie 116 zł :) dla Bruna. Zaraz wystawię na niego książki i płyty - też od Ciebie a w ciągu weekendu drugi bazarek ubraniowy.

ale extra!!!!! dziękuję Aniu za pomoc!

Posted

joteska napisał(a):
Bruno wygląda świetnie!:multi:
mam namiar na 1 domek ale wymaga wizyty, drugi po stracie Bernardyna- na razie żałoba i czekam na dalsze wieści

oj pamietaj benków mamy do koloru do wyboru jakby co klikaj

Posted

[quote name='ANETTTA']oj pamietaj benków mamy do koloru do wyboru jakby co klikaj[/QUOTE]
Będę pamietać :) jesli nie będzie odzewu ze strony Brunkowej- na pewno, jeden z domków już przygarnął innego psiaka.
Jak furciaczek obrobi się ze swoimi choraskami moj obiecany prezent gwiazdkowy dla Bruna w postaci kastracji będzie jako noworoczny

Posted

A co z tym drugim psem?
W Warszawie nie można znaleźć pomocy i nic zrobić z tymi katami zwierząt? Słyszałam, że na Paluchu usypiają psy. Moze tu szukać pomocy? nie wiem, jak funkcjonują , znalazłam to dzisiaj:

[FONT=Berlin Sans FB Demi]a n i m a l i s
[/FONT][FONT=Arial]nieformalna grupa pomagająca zwierzętom[/FONT]

Posted

[quote name='joteska']Będę pamietać :) jesli nie będzie odzewu ze strony Brunkowej- na pewno, jeden z domków już przygarnął innego psiaka.
Jak furciaczek obrobi się ze swoimi choraskami moj obiecany prezent gwiazdkowy dla Bruna w postaci kastracji będzie jako noworoczny[/QUOTE]

Moze jakos koniec stycznia/poczatek lutego Jolu?
Teraz bede miec psa po ciezkiej operacji, potem zabieg na guzy swojej suczy bo cholerstwo sie powieksza ehh
Jak z tym sie uporam to wykastrujemy przystojniaka:)

Posted

Dziś przelałam na Fundację Lepszy Świat 76 zł dla Bruna - kwota która na razie dotarła do mnie na konto z I bazarku; składa się z następujących wpłat:
7,00 zł Willma
69,00 zł Olcia80

Posted

[quote name='kikka']A co z tym drugim psem?
W Warszawie nie można znaleźć pomocy i nic zrobić z tymi katami zwierząt? Słyszałam, że na Paluchu usypiają psy. Moze tu szukać pomocy? nie wiem, jak funkcjonują , znalazłam to dzisiaj:

[FONT=Berlin Sans FB Demi]a n i m a l i s
[/FONT][FONT=Arial]nieformalna grupa pomagająca zwierzętom[/FONT]

A masz link? jak wpisuję nazwę to pojawiają mi się psie salony, gabinety wet.

Posted

Bruno jest cudny :)

Właśnie przelałam na konto Fundacji Lepszy Świat dla Bruna 52,00 zł (II część wpłat z bazarków):
- 18 zł od Iv_ :loveu: (w tym 3,00 zł nadwyżki) - bazarek z książkami
- 25 zł od Nette :loveu: - bazarek z książkami + płyty Hausa
- 9 (dodatkowo przelane od Olcia80) - bazarek ubraniowy

Dziękuję bardzo :)