Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mlekowproszku']Ja wysłałam Cantadorrze chyba nawet dwie wiadomości, na PW, łącznie z numerem, nie dostałam żadnej odpowiedzi.[/QUOTE]
Tak, tak, to prawda. Dlatego ja już nie piszę tu na wątku z żadną prośbą. Zofija wzięła mój stary post w cytat. Dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla obydwóch psiaków. Czasami nie możemy zrobić więcej.

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ciekawe, co wyjdzie z tego zapytania. Ciekawe, czy dom sensowny.........

Nic na razie nie wiem. Posłałam zdjęcia. Powiedziałam, ze jeżeli zdecydują się na adopcje to: wizyta przedadopcyjna, potem jak ok-umowa adopcyjna, potem wizyta poadopcyjna i kontakt.

Posted

Zofija napisał(a):
Nic na razie nie wiem. Posłałam zdjęcia. Powiedziałam, ze jeżeli zdecydują się na adopcje to: wizyta przedadopcyjna, potem jak ok-umowa adopcyjna, potem wizyta poadopcyjna i kontakt.

A skad sa?
Jak sie znajdzie domek to ja Brunka dowioze:)

Posted

furciaczek napisał(a):
A skad sa?
Jak sie znajdzie domek to ja Brunka dowioze:)

Od razu pytałam skąd, bo miałą obawy, czy nie z..... . Są z Żywca. Wysłałam i cisza. Czekamy. Zdjęć im posłałam dużo + cały opis Brunka.

Posted

Dostałam zaproszenie jakiś czas temu, ale dopiero teraz tu wchodzę, bo strasznie krucho u mnie z kasą :-(.
Chciałoby się pomóc wszystkim, a - nie można...
Spróbuję dorzucić coś w styczniu i mocno trzymam kciuki za dobry los Bruna!

Posted

jola_li napisał(a):
Dostałam zaproszenie jakiś czas temu, ale dopiero teraz tu wchodzę, bo strasznie krucho u mnie z kasą :-(.
Chciałoby się pomóc wszystkim, a - nie można...
Spróbuję dorzucić coś w styczniu i mocno trzymam kciuki za dobry los Bruna!

Dziękuję za odwiedziny:)

Posted

oby Brunio szybko znalazał swój zasłużony kochający domek i każde kolejne święta mógł wtulić nosek w swojego człowieka
a Wam psiowe janiołki pachnącej choinki, ciepełka , radości i wiary, wytrwałości w tym co robicie
Radosnych i zdrowych Świąt!

Posted

tobciu napisał(a):
Bruno - psino, oby ten rok byl dla Ciebie cudownym rokiem, pierwszym rokiem Twego cudownego zycia przy boku cudownego, kochajacego czlowieka !

dołączam się do życzeń!!!

Posted

Bazarek dla Bruna z rzeczami od Ciebie Zosiu :)
Na razie połowa rzeczy; przez weekend postaram się wystawić drugą część, choć wolałabym zakończyć jeden bazarek i zrobić drugi, bo nie chciałabym aby mi się te ubrania pomyliły. Jutro wystawię jeszcze osobny bazarek z płytami z Housem i 4 pozostałymi. 10,00 zł przelałam za jedną z płyt na konto fundacji z dopiskiem , że to dla Bruna.
http://www.dogomania.pl/threads/220027-Bazarek-ubraniowy-dzieci%C4%99cy-%28dla-ch%C5%82opca%29-z-przeznaczeniem-dla-Bruna-do-2.1.2012.?p=18273870#post18273870