Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jotesko, bardzo Ci za wszystko dziękuję!

Poniżej pierwsze wpływy dla Bruna:

listopad 2011
02.11. tobciu-10zł
02.11. mlekowproszku, Olga, Dominika-400zł
02.11. beabea -450zł
03.11. od Moniki z Białegostoku-50zł
03.11. od Moniki z Kosynierowa-10zł
04.11. asl -10zł
razem = 930zł

DZIĘKUJEMY!!!!!!

Posted

wygląda na to, że i w zakresie popędu Bruno chciałby też nadrobić zaległości;)
dziękujemy za info, czekamy na dalsze z pierwszego dnia pobytu

Bruno będzie miał swój zadaszony duzy kąt do mieszkania na terenie posesji, dziadek Furciaczka będzie specjalnie dla miśka robił budę dopasowaną dla jego gabarytów, dziękujemy :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Noc minela spokojnie, poranny spacerek w wysmienitym humorku...wszystkie suki chcial podrywac amant jeden.
Fajny pluszak, wieczorem zajze z fotaskami i szersza realcja.

Bardzo dziękujemy. Wszystkie dane Fundacj+ adres do przesyłania faktur przesłąlam mailowo.

Posted

joteska napisał(a):
wygląda na to, że i w zakresie popędu Bruno chciałby też nadrobić zaległości;)
dziękujemy za info, czekamy na dalsze z pierwszego dnia pobytu

Bruno będzie miał swój zadaszony duzy kąt do mieszkania na terenie posesji, dziadek Furciaczka będzie specjalnie dla miśka robił budę dopasowaną dla jego gabarytów, dziękujemy :loveu:

SUPER ! :) Usciski dla Dziadka Furciaczka :)

Posted

Zofija napisał(a):
Dostałam na maila deklarację (koleżanka mlekawproszku) 50zł:)

Dziękujemy :loveu:
miziaki za uszkiem dla Bruna tam gdzie jeszcze przedwczoraj wielkie sfilcowane frędzle
furciaczek może mieć problem z netem, czekajmy cierpliwie

Posted

Bruniu fantastycznie, kozysta chlopak z wiejskiego zycia. Dzisiaj skoczylismy na mala wycieczke do lasu :)
Mam problem z czytnikiem kart, jak TZ naprawi to beda fotaski.
Jak narazie zero negatywnych czy niepokojacych zachowan.

Posted

Dzięki za dobre wiadomości:modla:
przy Was ma szanse dowiedzieć się kim może być człowiek i jakie może być życie psa, zapomnieć krótki łańcuch, ten sam monotonny pejzaż z widokiem na siatkę, beznadzieję, samotność i brak przyszłości..
Teraz on wszystkiego dopiero będzie sie od Was uczył, poznawał i przyjmował jak niezapisana tablica a ma super nauczycieli:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Zapomnialam wspomniec ze dzisiaj chlopak bawil sie sznurkiem, powoli sie nauczy do czego sa zabawki:)

Furciaczki, jak jeszcze troszkę minie to napisz o nim pod kątem stosunku do innych zwierząt, do ludzi, dzieci- w sensie jakiego domu mu szukać. I jakieś zdjęcia the best of the best;) do ogłoszeń poproszę:)

Posted

Dzisiaj pierwsza faza odklaczania, ze dwa dni mi zejdzie zeby go wyczesac porzadnie bo siersci to on ma oj ma:evil_lol:
Focisze mam, nie ogloszeniowe bo najpierw filcow musimy sie pozbyc.
Na chwile obecna ani krzty agresji w tym psie, cierpliwie znosil wyczesywanie...a troche go niestety za te kudly potargalam bo zmechacony okropnie.

Posted

dziekujemy furciaczku!, jego pewnie nikt nigdy nie czesał, musiał być nieźle zdziwiony:evil_lol:

wskażesz mu granice jakby co to się nauczy;) super, że zachowuje się grzecznie, madry misiak, musi się dobrze sprawować , nie ma bata;), do tej pory nikt się nim nie interesował:shake: i na pewno to wszystko jest dla niego nowe i tym się cieszy
pewnie może mieć też braki w kontaktach z psami i może nie wiedzieć jak to fajnie mieć koleżków i koleżanki:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):

Na chwile obecna ani krzty agresji w tym psie, cierpliwie znosil wyczesywanie...a troche go niestety za te kudly potargalam bo zmechacony okropnie.

Kochane psisko ! On rzeczywiscie robil tam za atrapę !

Posted

ale on piękny!!!!! Gosiu -wszystkie dane przesłałam Ci 01 listopada-teraz przesłalam ponownie-czy mogę prosić, mozę jeswzcze nie teraz , ale za tydzień, wszystko na temat jego charakteru- na mojego maila? Chciałąbym zacząć ogłaszać

Posted

Zofija, napisałam w sprawie tego drugiego psa do Krystyny Sroczyńskiej z Emira. Nie wiem czy coś zrobi. Podam Ci też nr Czarnej Andy, od niej to 20 km. Może coś zrobi. Także Anett może tutaj wejdzie i coś poradzi.

Posted

Zofija napisał(a):
Ciekawe, co z psem, który siedzi za niego?

Chyba bez zmian.Przejeżdżałam tam dziś raz, pieska nie było widać, więc mniemam, że siedział w budzie (wczoraj szczekał na kogoś będącego na podwórku, chyba właściciela, jak widać ma jeszcze energię), na podwórku ktoś naprawiał autobus. Żadnej miski przy budzie jak nie było tak nie ma. Jutro zadzwonię do kobiety z TOZ i zapytam, czy interweniowała wreszcie w tej sprawie.

Posted

następny pies będzie służył jako tani ekonomiczny system alarmowy na fotosyntezie:-( jesli to onek z jakby nie patrzeć wrażliwymi stawami i mniej gestym futrem to zimę trudniej mu będzie w takich strasznych warunkach znieść....

Furciaczku, dziekujęmy!!!!!!! skąd wiedziałaś, że wypatruję:cool1:
najpiekniesza ta mordka roześmiana jak biegnie po polu, no po prostu piękne :loveu:
to ten sam pies:crazyeye: bo po wyczesaniu to sie haskowaty młodzieniaszek robi ;)