tobciu Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Zofija']Bardzo Ci dziękuję- a banerek bardzo potrzebny Nie dostalam jeszcze odpowiedzi. Ponowilam wiadomosc. Moze ktoras z Was zna ta ciotke blizej, moze ma z Nia kontakt : Mantis To moglaby "zlapac" Ja szybciej. Quote
Zofija Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='tobciu']Nie dostalam jeszcze odpowiedzi. Ponowilam wiadomosc. Moze ktoras z Was zna ta ciotke blizej, moze ma z Nia kontakt : Mantis To moglaby "zlapac" Ja szybciej. Ja niestety nie znam:( Quote
asl Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zosiu ja mogę jednorazowo wpłacić 10,00 zł. Tylko na jakie konto? Quote
Zofija Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 asl napisał(a):Zosiu ja mogę jednorazowo wpłacić 10,00 zł. Tylko na jakie konto? Na konto Fundacji-dziękuję Aniu:) Quote
Zofija Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Dziękuję za przybycie na wątek Bruna! Quote
Mantis Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tobciu poprosiła mnie o zrobienie banerka i to żaden problem, ale wstawione zdjęcia są średniej jakości, słabo widać Bruno, a jutro mają być nowe zdjęcia, ale z drugiej strony, pomoc potrzebna "na wczoraj", więc zdecydujcie. Robić baner z tego co jest czy wstrzymać się do jutra? Quote
BERKANO Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 dziękuję za zaproszenie, ale nie mam na razie możliwości żeby pomóc- przepraszam :-( Quote
tobciu Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Mantis napisał(a):Tobciu poprosiła mnie o zrobienie banerka i to żaden problem, ale wstawione zdjęcia są średniej jakości, słabo widać Bruno, a jutro mają być nowe zdjęcia, ale z drugiej strony, pomoc potrzebna "na wczoraj", więc zdecydujcie. Robić baner z tego co jest czy wstrzymać się do jutra? Kochane ciotki Mantis sie pojawila :) Bedzie banerek ! :multi: Sadze, ze do jutra mozemy poczekac na fajniejsze zdjecia (w pierwszym poscie jest, ze beda w piatek), ktore pozwola zrobic ujmujacy za serce banerek dla Bruna. Najwyzej, jesli by jutro tych zdjec nie bylo, to Mantis by zrobila z tych co sa ? weekend sie zbliza, wiecej ludzi zajrzy do netu, dobrze by bylo wwoczas gdyby banerek byl gotowy. Dzieki Mantis :) Quote
bela51 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Odwiedzam tez Bruna. Joteska, gdy tu zajrzysz to prosze, udrożnij skrzynke. Quote
asl Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zofija napisał(a):Na konto Fundacji-dziękuję Aniu:) Nie ma za co Zosiu. Szkoda, że tak mało... i nie na stałe... , ale zawsze powtarzam, że ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. Już robię przelew. Quote
joteska Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bela51 napisał(a):Odwiedzam tez Bruna. Joteska, gdy tu zajrzysz to prosze, udrożnij skrzynke. melduję, że odblokowana dziś misiak został zaszczepiony na razie p/ wściekliźnie jutro Brunek będzie miał sesję zdjęciową, mam nadzieję że lubi być modelem;) jak tylko wrócę wieczorem wkleję to może nada sie coś do banerka Quote
Igiełka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zofija dziękuje za zaproszenie :lol: tylko że teraz nie mogę pomóc finansowo :roll: Quote
joteska Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 kochani, byłam dzisiaj po Bruna zabrać go do hoteliku dzięki temu co już zebraliśmy, jednak nadal na jego koncie duże niedobory pomóżmy temu kochanemu misiakowi Bruno ucieszył sie na nasz widok,merdał ogonkiem, podskakiwał i uśmiechał się, przyjechałam z synem i on był kierowcą za co bardzo mu dziękuję Jest pogodnym miłym i łagodnym psem, lizał na po rękach, w czasie nie za krótkiej jazdy zachowywał się bardzo spokojnie, podjadł kilogram paróweczek drobiowych, podsypiał i wyglądał sobie przez okno budząc zainteresowanie kierowców i przechodniów, mijały go dzieci i dorośli podczas postoju, ma pozytywny stosunek do człowieka i szuka z nim kontaktu:lol: na miejscu w hoteliku ma wspaniałych ludzi do opieki, dostał salon z tapczanikiem, trochę nie chciał sie z nami rozstać a my z nim...bo to uroczy i wdzięczny psiak przytulak, uśmiechnięty niebieskooki spragniony życia pies :lol: Bardzo ładnie powitał swoich nowych opiekunów, troszkę pobiegał po polu na linie ciesząc sie jak dziecko- jakby ktoś zdjął z niego niewolniczy łańcuch... wącha każdy krzaczek, cieszy sie przestrzenią Bruno ma jeszcze dysproporcjonalną budowę ciała z uwagi na zanik mięśni tylnych łapek, ale to powinno się szybko nadbudować jak będzie miał ruch po tak długotwałym leżeniu sierść niestety sfilcowana, cały ogonek to jeden filc. Ma piękne umaszczenie płowy beżowy podszerstek, szarociemny włos z żywo rudymi końcówkami. Ładnie goi sie nasada nosa i pozostały już tylko resztki strupów i wyłysienia., bez krwawienia. załączam pełną sesję zdjęciową Bruna- sami zobaczcie, ten pies po młodości w niewoli zasługuje na odmianę losu spacer Quote
joteska Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bruno lgnie do człowieka i szuka z nim kontaktu Quote
mlekowproszku Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dziękujemy joteska za chwytającą za serca relację i przepiękną sesję zdjęciową, a Synowi za pomoc w transporcie!!Bruno jest przekochany i uroczy. Tak rozbrajająco patrzy się w obiektyw. Niebieskie oczko po prostu boskie :) Nie ma bata, ktoś musi się w nim zakochać i zaadoptować!! PS Kilka zdjęć pożyczymy do zaktualizowania fejsbukowej stronki, będziemy reklamować Bruna gdzie się tylko da! Quote
joteska Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kilka zdjęć pożyczymy do zaktualizowania fejsbukowej stronki, będziemy reklamować Bruna gdzie się tylko da! Użyczam swój album na fb :lol: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000806723184 Quote
Mantis Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Piękny pies z cudownym charakterem. Tylko "ludzi" na swojej drodze spotkał nie takich... Życzę Ci chłopaku zdrowia i normalnego domu. Album na FB udostępniam, ale przydałby się tam opis, żeby ludzie poznali historię psiaka. Joteska, masz lekkie pióro... :) Banerek dla przystojniaka :) Quote
tobciu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :) oj to Mantis zrobi pieeeeekny banerek dla chlopaka :) Fajne to zdjecie gdzie pcha sie tylkiem na joteske :) Widac jaki duzy z niego chlopak. ;) Fajny misiek :) Quote
Mantis Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 tobciu napisał(a)::) oj to Mantis zrobi pieeeeekny banerek dla chlopaka :) Nie wiem czy banerek piękny, ale Bruno na pewno :lol: Te czarujące oczy, ten promienny uśmiech i fantastyczny jęzor... ach :loveu: Quote
joteska Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 I Bruno i banerek śliczne! Banerek profesjonalny! dziękujemy! Brunek pcha sie doopką bo myśli, ze wciąż jest małym szczeniakiem, nadrabia zaległości;) no i wcale nie jest taki potężny:cool3:, nie przewyższa wzrostem owczarka niem. tylko puch nadaje mu masy, jest najpewniej mixem hasky co też sugeruje furciaczek, u której teraz znalazł opiekę Quote
Recommended Posts