Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uru napisał(a):
Nyksandra, moze DT? (dom tymczasowy)

właśnie, pomożesz suni , przy okazji sprawdzisz swoje i jej możliwości i będziesz miała czas na decyzję.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj Junior jest mniej wiecej wielkosci DA i schodzi mi tak wlasnie ok 15kg suchej karmy do tego gotowane jedzenie :) Zalezy czy tez pieska chcesz jako kanapowca czy psa pracujacego bo wydaje mi sie ze od tego tez duzo zalezy:) Zycze pozytywnej decyzji o wzieciu psiaka:)

Posted

Poker napisał(a):
ja też nie rozumiem

Ja się zdecydowałam ale jak zadzwoniłam to mi powiedzieli w schronisku że pół godziny wcześniej już znaleźli dla niej DT i że za 2 dni wyjeżdza ze schroniska.

Posted

psina jedzie do DT do Wałbrzycha. jest to tymczasik zorganizowany przez Dogi w potrzebie. Dom sprawdzony, bardzo dobry. Mała jedzie w piątek. Wszystko więc dla niej ułożyło się pomyślnie:)

Posted

Dotarłam do małej pięknoty!

Jara napisał(a):
Inna sprawa to czy dog da radę w mieszkaniu.

Spokojnie da radę. Mój całe życie mieszka w mieszkaniu, I to dość niewielkim... I na pewno nie jest jedynym dogiem mieszkającym w 4 niezbyt wielkich ścianach :).
Jeśli wyszaleje się na spacerze to potem po prostu wlezie na kanapę ;) i będzie spać.

Korenia napisał(a):
Myślę, ze około 15 kg karmy suchej na miesiąc schodzi.

Myślę, że ona zje mniej niż 15 kg. Jeszcze nie jest dużą dorosłą dziewczyną ;).
Zresztą wszystko zależy od producenta. Mój dorosły DA je od 15 do 18 kg suchej karmy, w zależności od firmy.

A czy dt, do którego śliczna pojedzie będzie się odzywał na dogo?