Juliahis Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Cześć! Od dawna poszukuję jakiejś dobrej, domowej hodowli cockerów, w której szczenięta bywają sporadycznie, a psów jest maksymalnie 5-6. I w ten oto sposób natrafiłam na hodowlę Izomer w Wieliczce. Napisałam dość długi list do tej hodowli, w którym sprecyzowałam swoje plany i oczekiwania. Może ktoś ma pieska z tej hodowli? Ktoś umiałby powiedzieć jaki stosunek ma hodowczyni do swoich podopiecznych? Czy warto w ogóle interesować się tą hodowlą czy szukać innej? Proszę o pomoc ;) Quote
forever Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ja mam psa z hodowli Izomer. Bardzo fajna hodowla , przychylna kupującemu:multi: Ja kupowałam strikte na show i do hodowli. Sama wybrałam szczenie. Psie jest cudne,fantastico charakter. Gdyby mi przyszło wybierać jeszcze raz nie zawahałabym sie ani chwili. Bożena- hodowca, jest bardzo ok, pomaga jak może. Kontakt mamy bardzo fajny. Ja polecam. Moje psie izomerowe możesz zobaczyć tu : http://ebonyempire.spaniele.pl/ Quote
Juliahis Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Postanowiłam wysłać maila do Pani Bożeny i niemal błyskawicznie dostałam odpowiedź. Jej mail był bardzo profesjonalny i z dużą chęcią odpowiadała na moje pytania. Forever dziękuję za pomoc! :) Quote
Recommended Posts