Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Hotelik Loli opłacony :)
Głaski dla słodkiej pannicy :loveu:[/QUOTE]

Przelew dotarł - dziękuję. :-)

Głaski przekazane. ;-)

Posted

Lola dzisiaj ma zły dzień. Ruchowo jest kiepsko. Zdarzają się jej zachwiania równowagi i upadki...

[IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/84ecd06c4f05.jpg[/IMG]

Posted

Nie ma poprawy. Dzisiaj Lola zwymiotowała. Obawiam się, że miała lekki wylew. Będzie konieczna wizyta u weterynarza. Malwina, zadzwonię do Ciebie.

Posted

Lola już po wizycie u lekarza, wylew, tak jak hop! przypuszczała. Lola dostała leki, jeśli się nie pogorszy to kolejna wizyta we wtorek. Ma problemy z utrzymaniem równowagi, ślini się, jest osowiała. Mam nadzieję, że tylko nas postraszyła i nic złego się nie będzie dziać. Dziękuje hop! za szybką reakcję.

Za dzisiajszą wizytę wyszło 87zł plus transport Loli do lecznicy 20zł (Lola nie przeszłaby o własnych siłach)= [B]107zł[/B]

Nieśmiało poproszę, jeśli ktoś miałby ochotę wspomóc nas grosikiem to byłabym ogromnie wdzięczna, we wtorek kolejna wizyta i kolejne koszta, bazarek jeszcze trwa, a na Loli koncie pustki...

Posted (edited)

Lola miała lekki wylew. Mam nadzieję, że wkrótce dojdzie do siebie.

Zdjęcie paragonu: [URL]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f81888e1f4a1.jpg[/URL]

Edited by hop!
Posted

Wpadłam na chwilę, a tu takie wieści :-( Lola, trzymaj się. Wesprę groszem, jak wrócę z urlopu. Na razie mam kiepski dostęp do inernetu, tzn. praktycznie nie mam dostępu.

Posted

Nie ma poprawy, ani pogorszenia. Lola nie może wychodzić tak często jak wcześniej. Załatwia się w pampers (niestety, zużycie będzie większe). Teraz musi mieć spokój i odpoczywać.

Posted

[quote name='bela51']Ja napisze do Skarpety, moze wesprze Lolinke kolejny raz.[/QUOTE]

bela było by super i dziękuje za propozycję, tylko że to już byłby któryś raz z kolei :oops:

Posted

[quote name='malvaaa']bela było by super i dziękuje za propozycję, tylko że to już byłby któryś raz z kolei :oops:[/QUOTE]
Napisałam wczoraj. Mam nadzieje, ze zbierze regulaminową ilosc glosow poparcia.