hop! Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Dzielna Lola... Mimo ciężkiej pogody babusia daje radę. :-) Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 DZIELNA i MASZERUJĄCA !!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
malvaaa Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 jaka jaśniutka się wydaje w słońcu :) cieszę się, że mimo takiej pogody daje radę... moje psiaki cały dzień w domu, nie chce im się wychodzić... Quote
hop! Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza. Jest 5 pampersów. [FONT=Verdana]Forthyron wystarczy na 8 dni. Chciałabym kupić 50 tabletek, żeby co chwilę nie biegać. Czy ktoś zafunduje Loli lek? [/FONT][FONT=Verdana]10 tabletek kosztuje 12zł.[/FONT] Quote
malvaaa Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 [quote name='hop!']Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza. Jest 5 pampersów. [FONT=Verdana]Forthyron wystarczy na 8 dni. Chciałabym kupić 50 tabletek, żeby co chwilę nie biegać. Czy ktoś zafunduje Loli lek? [/FONT][FONT=Verdana]10 tabletek kosztuje 12zł.[/FONT] Przyłączam się do pytania :) Quote
dor_cia Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='hop!']Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza. Jest 5 pampersów. [FONT=Verdana]Forthyron wystarczy na 8 dni. Chciałabym kupić 50 tabletek, żeby co chwilę nie biegać. Czy ktoś zafunduje Loli lek? [/FONT][FONT=Verdana]10 tabletek kosztuje 12zł.[/FONT] Skoro lek pomaga Loli, to nie mogę pozostać obojętna. Opłacę kupno 50 tabletek :roll:. Poproszę o dane do przelewu (bo nie mogę znaleźć z mojej poprzedniej wpłaty) jak tylko dostanę dane - wpłacę 60 zł. I przesyłam głaskanko dla Lolinki. Quote
malvaaa Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 dor_cia napisał(a):Skoro lek pomaga Loli, to nie mogę pozostać obojętna. Opłacę kupno 50 tabletek :roll:. Poproszę o dane do przelewu (bo nie mogę znaleźć z mojej poprzedniej wpłaty) jak tylko dostanę dane - wpłacę 60 zł. I przesyłam głaskanko dla Lolinki. dzięęęęęęęękujemy bardzo! wysyłam pw.... Quote
hop! Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 dor_cia napisał(a):Skoro lek pomaga Loli, to nie mogę pozostać obojętna. Opłacę kupno 50 tabletek :roll:. Poproszę o dane do przelewu (bo nie mogę znaleźć z mojej poprzedniej wpłaty) jak tylko dostanę dane - wpłacę 60 zł. I przesyłam głaskanko dla Lolinki. Dzięki wielkie! Po raz kolejny pomagasz Lolci. :-) Lola musi dostawać Forthyron i to bardzo regularnie do końca życia. We wrześniu trzeba zrobić badanie kontrolne krwi pod kątem tarczycy i morfologię. Być może uda się troszkę zmniejszyć dawkę. Quote
dor_cia Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Przelew zrobiony ale dopiero w poniedziałek zostanie zaksięgowany. Lola ma miejsce w moim sercu i często zaglądam na jej wątek :lol: Pięknie teraz wygląda. Miło czytać, że jej stan się poprawił. Oby tak dalej! Quote
hop! Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 bric-a-brac napisał(a):Grosik poleciał. Uściski dla Loli ;) Dzięki za grosik i uściski. ;-) Quote
hop! Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Będzie jeszcze jeden wydatek... Propalin wystarczy chyba na około 10 dni. Ostatnio kosztował 107zł. Quote
hop! Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Dzisiaj byłam w aptece i przy okazji kupiłam pampersy. Była tylko jedna paczka w rozmiarze S. Trochę podrożały. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/732f2db41591.jpg Quote
malvaaa Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 no tak jeszcze propalin :( ehhh.... dotarły pieniążki na leki, dziękuje... Quote
hop! Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Wczoraj kupiłam Propalin i Forthyron - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da62603cf1f.jpg Obliczyłam koszt leków na 30 dni. Arthroflex - około 21zł Forthyron - 54zł Propalin - 64zł Razem wychodzi 139zł. Do tego trzeba doliczyć pampersy - licząc jeden na dobę to koszt około 66zł. Aktualne zużycie jest dużo mniejsze. A gdzie badania? Jeżeli ktoś chciałby zaadoptować Lolę, to oprócz dobrego serca musi mieć zaplecze finansowe... Quote
hop! Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='malvaaa']szara rzeczywistość :([/QUOTE] Lepiej o niej nie pisać, bo wszyscy z wątku znikają. ;-) Quote
malvaaa Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 haha, masz rację :) ale mimo najszczerszych chęci czasem człowieka dopada gorszy dzień :) głaski dla Loli i wszystkich psiaków... hop a jak adopcję w wakacje? Quote
hop! Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='malvaaa']haha, masz rację :) ale mimo najszczerszych chęci czasem człowieka dopada gorszy dzień :) głaski dla Loli i wszystkich psiaków... hop a jak adopcję w wakacje?[/QUOTE] Oj, dopada. ;-) Wygląda na to, że wkrótce Lilka nas opuści. [quote name='Martika@Aischa']zaglądam do Lolci :)[/QUOTE] Nie przestraszyłaś się szarej rzeczywistości - jesteś dzielna. ;-) Quote
Martika&Aischa Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 etam ;) szara rzeczywistośc mi nie straszna ;) a Lolcia bliska sercu :loveu: Quote
jola&tina Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='malvaaa']szara rzeczywistość :([/QUOTE]Jeżeli tylko szara, to nie jest tak źle. Posłałam 20 zł dla Loli na lekarstwa lub pampersy. Quote
hop! Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Dzisiaj Lola i nasze dziewczynki ;-) były u fryzjerki. Lola była najgrzeczniejsza. Pozbyła się grubego futra i czuje się dużo lepiej bez niego. Zrobiła się mniejsza i drobniejsza - połowa futrzastej Loli. ;-) Nie wygląda rewelacyjnie, ale też nie wygląda źle. Najważniejsze, że jej lżej i chłodniej. :-) Quote
Martika&Aischa Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 o rany hop ale że tak na golasa ? :crazyeye: całe szczęście zdjęcia zamieszczone zostały po godzinie 22 :diabloti: Quote
hop! Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Martika@Aischa']o rany hop ale że tak na golasa ? :crazyeye: całe szczęście zdjęcia zamieszczone zostały po godzinie 22 :diabloti:[/QUOTE] A co? W końcu Lola pokazała swoje wdzięki. ;-) Lola bez futra czuje się super i to najważniejsze. :-) Quote
Recommended Posts