Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka jaśniutka się wydaje w słońcu :)

cieszę się, że mimo takiej pogody daje radę... moje psiaki cały dzień w domu, nie chce im się wychodzić...

Posted

Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza.

Jest 5 pampersów. [FONT=Verdana]Forthyron wystarczy na 8 dni. Chciałabym kupić 50 tabletek, żeby co chwilę nie biegać. Czy ktoś zafunduje Loli lek? [/FONT][FONT=Verdana]10 tabletek kosztuje 12zł.[/FONT]

Posted

[quote name='hop!']Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza.

Jest 5 pampersów. [FONT=Verdana]Forthyron wystarczy na 8 dni. Chciałabym kupić 50 tabletek, żeby co chwilę nie biegać. Czy ktoś zafunduje Loli lek? [/FONT][FONT=Verdana]10 tabletek kosztuje 12zł.[/FONT]

Przyłączam się do pytania :)

Posted

[quote name='hop!']Wprowadzenie Forthyronu bardzo Loli pomogło. Poprawiła się morfologia, sierść i skóra. Lola jest żywsza i weselsza.

Skoro lek pomaga Loli, to nie mogę pozostać obojętna. Opłacę kupno 50 tabletek :roll:. Poproszę o dane do przelewu (bo nie mogę znaleźć z mojej poprzedniej wpłaty) jak tylko dostanę dane - wpłacę 60 zł.
I przesyłam głaskanko dla Lolinki.

Posted

dor_cia napisał(a):
Skoro lek pomaga Loli, to nie mogę pozostać obojętna. Opłacę kupno 50 tabletek :roll:. Poproszę o dane do przelewu (bo nie mogę znaleźć z mojej poprzedniej wpłaty) jak tylko dostanę dane - wpłacę 60 zł.

dzięęęęęęęękujemy bardzo!
wysyłam pw....

Posted

dor_cia napisał(a):

Dzięki wielkie! Po raz kolejny pomagasz Lolci. :-)

Lola musi dostawać Forthyron i to bardzo regularnie do końca życia. We wrześniu trzeba zrobić badanie kontrolne krwi pod kątem tarczycy i morfologię. Być może uda się troszkę zmniejszyć dawkę.

Posted

Przelew zrobiony ale dopiero w poniedziałek zostanie zaksięgowany.
Lola ma miejsce w moim sercu i często zaglądam na jej wątek :lol: Pięknie teraz wygląda. Miło czytać, że jej stan się poprawił. Oby tak dalej!

Posted

Wczoraj kupiłam Propalin i Forthyron - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da62603cf1f.jpg

Obliczyłam koszt leków na 30 dni.

Arthroflex - około 21zł
Forthyron - 54zł
Propalin - 64zł

Razem wychodzi 139zł. Do tego trzeba doliczyć pampersy - licząc jeden na dobę to koszt około 66zł. Aktualne zużycie jest dużo mniejsze. A gdzie badania? Jeżeli ktoś chciałby zaadoptować Lolę, to oprócz dobrego serca musi mieć zaplecze finansowe...

Posted

haha, masz rację :)
ale mimo najszczerszych chęci czasem człowieka dopada gorszy dzień :)

głaski dla Loli i wszystkich psiaków...

hop a jak adopcję w wakacje?

Posted

[quote name='malvaaa']haha, masz rację :)
ale mimo najszczerszych chęci czasem człowieka dopada gorszy dzień :)

głaski dla Loli i wszystkich psiaków...

hop a jak adopcję w wakacje?[/QUOTE]

Oj, dopada. ;-)

Wygląda na to, że wkrótce Lilka nas opuści.

[quote name='Martika@Aischa']zaglądam do Lolci :)[/QUOTE]

Nie przestraszyłaś się szarej rzeczywistości - jesteś dzielna. ;-)

Posted

Dzisiaj Lola i nasze dziewczynki ;-) były u fryzjerki. Lola była najgrzeczniejsza. Pozbyła się grubego futra i czuje się dużo lepiej bez niego. Zrobiła się mniejsza i drobniejsza - połowa futrzastej Loli. ;-)

Nie wygląda rewelacyjnie, ale też nie wygląda źle. Najważniejsze, że jej lżej i chłodniej. :-)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']o rany hop ale że tak na golasa ? :crazyeye: całe szczęście zdjęcia zamieszczone zostały po godzinie 22 :diabloti:[/QUOTE]

A co? W końcu Lola pokazała swoje wdzięki. ;-)

Lola bez futra czuje się super i to najważniejsze. :-)