Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie z tym sikaniem to jest problem, w sensie diagnozy, przecież w Nosku też były badania robione i próby z różnymi specyfikami i raz lepiej raz gorzej, może to faktycznie wiek :(

Posted

wykluczyliśmy już wszystko, wyniki moczu są w porządku, więc to wiek... a do tego kręgosłup w fatalnym stanie i ucisk, którego też nie możemy wykluczyć...

Posted

Lola była dzisiaj u fryzjera. Była bardzo grzeczna i cierpliwa. Fryzjerki nie wzięły ani grosza - zostawiły sobie tylko wór wyczesanej sierści. :lol: ;)

Posted

widać widać, dziękujemy panią, które doprowadziły Lolę do porządku :)

tak sobie pomyślałam, że to zdjęcie idealnie nadaje się do ogłoszeń :evil_lol:

Posted

Lida napisał(a):
Wplaciam na propalin. Polecialo na konto 130 zl, razem z oplata za Kofiego.

Lida, Propalin kosztował 107zł (kupiłam dzisiaj). 23zł oddam. :)

Lola ma łamliwą, matową sierść i gubi jej bardzo dużo. Na dodatek ma łupież. Dzisiaj rozmawiałam o tym z wetką. Lola może mieć problem z tarczycą (przy problemie z tarczycą występuje niedokrwistość). Czy Lola miała robione badania pod kątem tarczycy?

Lola czuje się lepiej, ale zawsze coś musi być nie tak. Wieczorem zauważyłam, że ma zaczerwienione oko i trze je łapą. Jak jej nie przejdzie, to znowu czeka mnie wizyta u weta... Masakra. :shake:

Posted

[quote name='Lida']hop! jesli sa wskazane badania dla Loli, to zrob prosze. Oplace. I nie zwracaj pieniedzy za Propalin. Przydadza sie na badania Lolki

Jeżeli nie miała robionych badań pod kątem tarczycy, to można zrobić. U starszych psów często zaczynają się problemy z tarczycą. Takie badanie kosztuje około stówy. Co prawda Lola miała mieć urlop trzymiesięczny i odpocząć od wizyt w lecznicy, ale urlop można urozmaicić. ;)

Oko dzisiaj wygląda lepiej, więc nie idę do weta.

Posted

hop ja przywiozłam z Lolką wszystkie badania, mogłabyś tam zerknąć? Jeśli tam nie ma to nie miała robione. Nie jestem pewna ale wydaje mi się, że nie były robione... eh, Lolka Lolka...

Lida dziękujemy za propalin :loveu:

Posted

Lola wygląda czyściutko, świeżo i elegancko. Chociaż wcześniej nie wyglądała na rozkudłaczoną, po prostu było jej więcej :) Różnica duża. Ciekawe co pokaże badanie tarczycy.

Posted

Zauważyłam, że gdy Lola lepiej funkcjonuje ruchowo, to od razu jest lepiej z trzymaniem moczu. Propalin w przypadku Loli jest pomocny (próbowałam go odstawić i było zdecydowanie gorzej).

Lola pójdzie do weta jutro lub we wtorek i wkrótce się dowiemy, co z tarczycą. Dobrze, że istnieje Lida. ;)