hop! Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dotarło 60zł od Lida (za badanie i 1 opakowanie HemoVetu Loli). Dziękuję bardzo za szybki zwrot. :) Quote
malvaaa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 hop, Lidka dziękuje bardzo... poszły pieniążki za hotelowanie+ obroża.... Quote
malvaaa Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 podnoszę Lolkę, co tu taka cisza :)? Quote
hop! Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 malvaaa napisał(a):podnoszę Lolkę, co tu taka cisza :)? Nie było mnie na dogo. ;) Quote
hop! Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Gdzie się wszyscy podziali? Frekwencja na wątku wyraźnie spadła. :shake: Quote
bric-a-brac Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 E tam spadła, ja raczej z tych małomównych ;) A ludzie się w ogóle na psach nie znają, dlatego Lola wciąż czeka! ;) Quote
Cantadorra Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pozdrawiam Lolkę i miziam uszatkę. Hop i dziewczynki, zajrzyjcie poczytać wątek Parysa od strony którą wklejam, do ostatniego postu. Chciałabym tylko, żebyście wyrobiły swoje zdanie na pewną sprawę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245609-EUTANAZJA-CZY-TO-JEDYNE-WYJ%C5%9ACIE-Parys-prosi-o-na-szkolenie/page9 Quote
Lida Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 No ja do Loli zaglądam codziennie. Postaram się zostawiać ślad moich wizyt, żeby hop! nie było przykro i żeby nie wyrabiała sobie błędnego zdania, że nikt do Loli nie zaglada ;-) Quote
hop! Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Tylko trzy osoby zajrzały... Kiedyś bywało więcej. :placz: ;) Dzisiaj Lola miała gorszy dzień. Jakoś tak ogólnie. Sporo spała. Dopiero wieczorem się ożywiła. Przysmaki rybne poprawiły jej humor. :multi: Obrożę zamówię w poniedziałek. Quote
Lemoniada Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ja nie wiem, co te psy widzą w suszonych rybach, ale muszę przyznać, że mają moc ;) A do Loli zawsze zaglądam jak są nowe posty :) Quote
hop! Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Cantadorra napisał(a):Hop i dziewczynki, zajrzyjcie poczytać wątek Parysa od strony którą wklejam, do ostatniego postu. Chciałabym tylko, żebyście wyrobiły swoje zdanie na pewną sprawę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245609-EUTANAZJA-CZY-TO-JEDYNE-WYJŚCIE-Parys-prosi-o-na-szkolenie/page9 Na pewno jest jakaś dokumentacja weterynaryjna. Nie wyrobię sobie zdania na postawie postów na wątku. Parys nie żyje - nic i nikt tego nie zmieni. Syf jest prawie wszędzie - tylko niektórzy potrafią go sprytnie ukryć, a niektórzy nie. Trzeba umieć stwarzać pozory, manipulować i kłamać. Coraz częściej spada mi zasłona z oczu i odkrywam rzeczy, o których wolałabym nie wiedzieć. Lemoniada napisał(a):Ja nie wiem, co te psy widzą w suszonych rybach, ale muszę przyznać, że mają moc ;) A do Loli zawsze zaglądam jak są nowe posty :) Jeszcze większą moc mają rybki połączone z suszonym kurczakiem. ;) Jesteś czwartą osobą. Czy pojawi się piąta? :lol: Quote
malvaaa Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 zaglądam i ja do Lolki :) nie wiem jak u Was ale u mnie fatalna pogoda, moje psy też by tylko spały, a o wyjściu na dwór nawet im się nie śni, patrzą na mnie ze zdziwioną miną :) Quote
hop! Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 malvaaa napisał(a):zaglądam i ja do Lolki :) nie wiem jak u Was ale u mnie fatalna pogoda, moje psy też by tylko spały, a o wyjściu na dwór nawet im się nie śni, patrzą na mnie ze zdziwioną miną :) Czułam, że zajrzysz jako piąta osoba. :lol: U nas też okropnie. Na zewnątrz ciemno, mokro, wietrznie. Za to w domu fajnie. ;) Quote
bela51 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nie cierpie zimy, szczegolnie gdy pomysle o tych biednych psiakach w budach, a czasem nawet i bez bud:-( Trzymaj sie ciepło Lolinko, starszej pani musi byc ciepło.:lol: Quote
Cantadorra Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Hop, nikt do tej dokumentacji nie będzie mieć dostępu....... Niech moc suszonych rybek z suszonymi kurczaczkami będzie z Lolą! Quote
Lida Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 późno, bo późno ale jestem :-) Lola juz pewnie śpi. Quote
wiewoira Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Dawno nie zaglądałam z przyczyn nie zależnych ode mnie ...myślami zawsze z Lolcią jestem ;) Gdyby ludzie rozum mieli to by im na wzrok sie rzucało i Lola już dawno dom by miała ale że człowiek to człowiek i wcale dumnie to już nie brzmi to takie pięknoty jak Lola się hotelują a to i tak lepsza z opcji jak wszystkie wiemy... A rybki,żwacze i kurczaczek to cudowny lek na kiepski dzień ;) oczywiście dla psiaków :) Quote
malvaaa Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 dziękujemy za odwiedziny u Lolci... szykuje dla niej bazarek ale od jakiegoś czasu mam problem ze wstawieniem zdjęć na plixy i hosting. macie jakieś szybkie, łatwe stronki żeby wstawić zdjęcia? Quote
Czorcik Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 malvaaa napisał(a):dziękujemy za odwiedziny u Lolci... szykuje dla niej bazarek ale od jakiegoś czasu mam problem ze wstawieniem zdjęć na plixy i hosting. macie jakieś szybkie, łatwe stronki żeby wstawić zdjęcia? ja korzystam z picassa Quote
Lida Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Wpadam tylko na chwlę w odwiedziny, bo muszę jeszcze pognać z moimi dziewczynami na wieczorny spacer. Dobranoc Lola, dobranoc hop!, dobranoc wszystkim Quote
bric-a-brac Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Malva, a próbowałaś photobucket? Ja korzystam w celach bazarkowych od dawna, i jest ok. Quote
wiewoira Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Na dobranoc cmok : buzi: w ten mokry nos :) Quote
malvaaa Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 zaglądam do Loli, może miałby ktoś ochotę za sponsorować Loli wyróżnienie na tablicy? w ten weekend mam ostatnie egzaminy i dokończę bazarek. Quote
Czorcik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 malwaaa dzisiaj zrobiłam mały przelewik na Lolkę i na Crazy Quote
Recommended Posts