Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Reno2001']Propalin już u Loli :)
Przepraszam, że to tyle trwało, ale najważniejsze, że dziś wygospodarowałam nieco czasu.[/QUOTE]

Lola ma teraz zapas Propalinu. Wielkie dzięki! :multi:

Posted

[quote name='malvaaa']bo Lolka to psi ideał i inne sunie akceptuje :)[/QUOTE]

Z wyjątkiem Fortuny, Tosi i Majki ;) (wszystkie trzy mieszkają na piętrze i nie widują się z Lolą).

Próbowałam powoli odstawiać Propalin. Udało się obniżyć dawkę z 0,8ml na 0,6ml 3 x dziennie. Przy niższej dawce na podkładzie pod drybedem pojawiały się plamki moczu. Czyli Lola musi brać Propalin stale i w określonej dawce (0,6ml 3 x dziennie).

Jakiś czas temu wysłałam skan faktury za Propalin wystawionej na SMON i papierową wersję (priorytetem poleconym). Nie dostałam maila z odpowiedzią, ani potwierdzenia przelewu. Faktura powinna zostać opłacona do 3 grudnia i mam nadzieję, że tak będzie.

Posted

[quote name='hop!']Jakiś czas temu wysłałam skan faktury za Propalin wystawionej na SMON i papierową wersję (priorytetem poleconym). Nie dostałam maila z odpowiedzią, ani potwierdzenia przelewu. Faktura powinna zostać opłacona do 3 grudnia i mam nadzieję, że tak będzie.[/QUOTE]

Dzisiaj dostałam maila z potwierdzeniem przelewu. :) Dziękuję.

Posted

[quote name='hop!']W pierwszej połowie grudnia trzeba zrobić Loli kontrolną morfologię. Tylko przypominam. ;)[/QUOTE]

Zrób proszę. Zapłacę.

Posted

Przypomniałam sobie jeszcze o szczepieniu przeciwko wirusówkom (Lola miała być zaszczepiona przy okazji badania krwi). Czy to ustalenie jest aktualne?

Posted

[quote name='hop!']Przypomniałam sobie jeszcze o szczepieniu przeciwko wirusówkom (Lola miała być zaszczepiona przy okazji badania krwi). Czy to ustalenie jest aktualne?[/QUOTE]

Finansowo biorę na siebie i szczepienie. Niech zadecyduje weterynarz i Malvaaa, bo ja to się nie znam.

Posted

no właśnie ja też nie bardzo wiem jak to jest z tymi wirusówkami u starszych psiaków, hop jak myślisz?

na koncie Loli jest 280zł, a potrzebne 420zł, bardzo proszę o jakiś grosik :( lada chwila muszę wysłać pieniążki za hotelik....

Posted

Przybiegłam tu przed snem by Loleczkę pozdrowić i widzę że Lolcia braki finansowe ma :(
Nie obiecam kiedy ale na pewno wspomogę dziewczynę co w serce mi zapadła ;)
Jednocześnie mam nadzieje że sie nie obrazi Lolcia jak Was zaproszę na wątek Juranda który jeszcze cierpi w schronie czekając na chwilę kiedy znajdzie swą przystań u Dexterki.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249132-Jurand-widzi-sercem-Pom%C3%B3zmy-inaczej-nie-przetrwa-zimy-w-schronisku