Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj usiłowałam "obfocić" Bursztynka (brązowy grubasek w tle), ale miał mnie w nosie. Za to Lola była nadgorliwa i cały czas prawie wchodziła w obiektyw. ;)

Posted

cudo :loveu:

miałam dzisiaj pod wieczór telefon w sprawie Loli, oczywiście nic z tego nie wyszło, pani ma 90lat, zapytała ile Lola ma lat, odpowiedziałam, po czym pani stwierdziła, że Lola jest za stara dla niej :( próbowałam wytłumaczyć pani w delikatny sposób, że jeśli ona ma 90lat to pies starszy wiekiem jest dla niej idealny ale niestety pani była nieugięta, pochowała swoją 11letnią sunie tydzień temu i chce psa 2-3 letniego. ale ja się ciesze, że przynajmniej są telefony :)

ustaliłam z hop!, że w tym miesiącu Lola dostanie kropelki na kleszcze, a w przyszłym kupimy obrożę (kropelki dla Loli- od hop!- dziękuje)...

i bardzo proszę o pomoc w opłaceniu listopada, przynajmniej jakiś grosik :(

Posted

Propalin wystarczy mniej więcej do końca tygodnia, ale już wczoraj kupiłam w lecznicy nowy. Zgodnie z ustaleniem, wzięłam fakturę przelewową na Stowarzyszenie Miłośników Owczarka Niemieckiego. :)

Posted

piękna mordka, a pani jak 90 lat to faktycznie, starszy psiak bylby najlepszy. .
pomyśle, jak pomóc suni, przeszukam jeszcze raz rzeczy na bazarek który byłby na połowę dla Loli i Nuri która potrzebuje ponad 1000 zł na zabieg . . .

Posted

też mi się tak wydaje ale pani miała swoje zdanie, trudno..[SIZE=3]. bazarek chętnie i mile widziany dla Loli- dziękuje :)[SIZE=3]
Wiewoira wysyłam pw, dziękuje bardzo :)[SIZE=3]

Posted

niestety ja osobie 90 lat, nie dałabym pieska :( mimo iż mogłaby to być nawet cudowna osoba, ale.... jej rodzina po odejściu takiej osóbki wcale nie musi być super i historia zna takie przypadki, że po śmierci pana , piesek ląduje w schronisku

Posted

dzięki Lidka za namiar, zaraz się odezwę....

tylko tak się zastanawiam, jaką on ma datę przydatności, bo teraz kolejna butelka jest otworzona i żeby się nie zepsuły...

Posted

a ile jest już otwarty? bo Loli propalin starcza na 1,5 miesiąca, więc jeśli jest otwarty ok. miesiąca to powinien być dobry za ten czas.
Dobrze myślę, czy coś przekręciłam?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ja mogę bez problemu oddać Propalin, z tym, że mój jest już otworzony, a zgodnie z ulotką termin przydatności po otwarciu to 3 miesiące :(.

Kiedy otworzyłaś?

Ja jeszcze kończę starą butelkę. Nowa stoi nietknięta. :)

Posted (edited)

No to super! Dawajcie adres to wysyłam w poniedziałek :)
Mnie nie ma przez weekend w Łlodzi i mogę mieć problem z dostępem do netu.

Propalin otwrzyłam na początku listopada, więc Lola spokojnie go wykorzysta. Fajnie, ze na coś sie przyda, bo u nas niestety nie ma zastosowania :(

Edited by Reno2001
Posted

Reno2001 napisał(a):
No to super! Dawajcie adres to wysyłam w poniedziałek :)
Mnie nie ma przez weekend w Łlodzi i mogę mieć problem z dostępem do netu.

Propalin otwrzyłam na początku listopada, więc Lola spokojnie go wykorzysta. Fajnie, ze na coś sie przyda, bo u nas niestety nie ma zastosowania :(

Podałam adres i telefon. Dzięki!