hop! Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='malvaaa']pani weterynarz powiedziała, żeby na razie nie panikować, dać Loli jeszcze parę dni, jeśli wtedy dalej będzie siusiać to wracamy do propalinu...[/QUOTE] Do Incurinu. Propalin bierze cały czas. Na razie nie panikuję, nie martwię się, tylko obserwuję, sprawdzam i za kilka dni melduję co i jak. ;) Lola to fantastyczna sunia. Taka pogodna, otwarta, przyjazna. :) Bierze udział w zabawach (oczywiście nie szalonych). Biega, podskakuje. Wystarczy, że gwizdnę, a Lola pędzi do mnie i cieszy się. Quote
malvaaa Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 do incurinu oczywiście, pomieszało mi się :) Z Loli to sama słodycz, tylko ją brać garściami :) ciesze się, że nie sprawia kłopotów... Quote
hop! Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Wygląda na to, że się udało i bez Incurinu jest też dobrze. :lol: Początkowo było pogorszenie, ale wszystko wróciło do normy. Super! Quote
Cantadorra Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 hop! napisał(a):Wygląda na to, że się udało i bez Incurinu jest też dobrze. :lol: Początkowo było pogorszenie, ale wszystko wróciło do normy. Super! Na wszelki wypadek nie cieszę się pełną gębą, tylko kawałkiem :) Quote
malvaaa Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 uff, ale Cantadorra ma rację i jeszcze nie cieszmy się żeby nie zapeszyć :) Quote
malvaaa Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 na bazarku cegiełkowym uzbierało się 620zł, jestem bardzo zaskoczona bo to ogromna kwota i cieszę się, że w dużej części Lolkowe długi będą spłacone :) Quote
Cantadorra Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Gratuluje pięknego wyniku cegielkowego :) Quote
Cantadorra Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Psiaki u Ciebie pozują jak zawodowi modele. Co dostają za swoją cierpliwość? A Lola urodziwa i zdjęcia bardzo dobre! Quote
Lida Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Lolcia - piękna!!! Pozuje fantastycznie :-) Z takimi zdjęciami to może i dom szybko znajdzie. Quote
hop! Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Cantadorra napisał(a):Psiaki u Ciebie pozują jak zawodowi modele. Co dostają za swoją cierpliwość? A Lola urodziwa i zdjęcia bardzo dobre! Oj, nie wszystkie. ;) Dużo czasu spędzam z psami i potrafię z nimi nawiązać współpracę. Zawsze jest jakaś nagroda i pochwała. :) Lida napisał(a):Lolcia - piękna!!! Pozuje fantastycznie :-) Z takimi zdjęciami to może i dom szybko znajdzie. Lola pozuje fantastycznie i w ogóle jest fantastyczna. Wspaniale, że unormowały się sprawy zdrowotne. Trzeba ruszać z ogłoszeniami i pomóc Loli znaleźć wymarzony dom. :) Quote
malvaaa Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 cudne zdjęcia, na pewno będą w ogłoszeniach, parę dni temu ruszył nowy pakiet ogłoszeń Lolkowych ale następne będą z tymi zdjęciami :) Lola wygląda na nich jak prawdziwa dama :) Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 świetne zdjęcia a Lolcia na nich cudowna i jaki roześmiany szczęśliwy pychol :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Lolka się wciąż uśmiecha :lol: pełnym pysiem :lol: takie zdjęcia cieszą oczy :loveu: Quote
Lida Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 hop! Lola jest niezwykła, ale Ty... aż brak słów. Dziękuję za Lolcię :-) Quote
Lemoniada Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Cudna sunia! I faktycznie, bardzo pogodna i pełna uśmiechów :) Oj, będzie ktoś miał z niej radość i pociechę :) Quote
malvaaa Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Lolka wygląda super na tych zdjęciach, aż żałuje, że nie poczekałam z ogłoszeniami :) Quote
wiewoira Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Lolunia i te jej łapunie i uszunie ach!!!:loveu: Piękna kobitka z niej ... to są chwile kiedy potwornie żałuję że nie mam domu z ogrodem :( Quote
DONnka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) Lola na zdjęciach do zakochania :loveu: Cantadorra ma rację - ona naprawdę "pozuje" do tych zdjęć :razz: Te jej miny i spojrzenia spod rzęs ... :cool3: No tylko popatrzcie ... Dziś opłaciłam w imieniu SKARPETY OWCZARKOWEJ fakturkę na 105 zł za Propalin dla Lolci Proszę hop! o potwierdzenie jak pieniążki dotrą :) Malvaaa, przepraszam Cię za obsuwę czasową z tym wydarzeniem dla Loli, ale ostatnio z niczym się nie wyrabiam :shake: Szkoda, że doba ma tylko 24 h :roll: Edited October 21, 2013 by DONnka Quote
bric-a-brac Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Mnie najbardziej, poza całokształtem pychola poczciwego, jej uszy! :) Quote
malvaaa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 DONka nic się nie stało, poczekamy cierpliwie :) Loli uszy są niesamowicie duże i takie jak słonik niby oklapnięte ale stojące :) Quote
Cantadorra Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Hop, a Fortuna jest w innym pokoju niż Lolka? To musi być kłopotliwe izolować od siebie psiaki.......... Quote
Recommended Posts