Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolka jeszcze nie dostaje leków, p. Małgosia zamówi ale odebrać dopiero może w sobotę także czekamy na lek i efekty :)

baaaaaaaardzo dziękuje za pomoc :) to już koniec miesiąca i trzeba opłacić pobyt także pomoc się przyda jak najbardziej :)

Posted

Podrzucam Lolkę :loveu:
Czy jeśli lekarstwo pomoże na to posikiwanie, to Lola ma szansę w zimie na domowe pielesze w hoteliku ???
Jeśli dobrze zrozumiałam to w hoteliku była trzymana w domu dopóki nie zaczęły się problemy :roll:

Posted

tak, Lolka była w domu dopóki nie zaczęła sikać, p. Małgosia nie dawała rady z praniem, sprzątaniem i niestety ale zaczęło po prostu śmierdzieć w domu. Jeśli Lola przestanie sikać to wróci do domu.

Posted

[quote name='malvaaa']tak, Lolka była w domu dopóki nie zaczęła sikać, p. Małgosia nie dawała rady z praniem, sprzątaniem i niestety ale zaczęło po prostu śmierdzieć w domu. Jeśli Lola przestanie sikać to wróci do domu.

To dobrze :multi:
A zatem żeby tylko lek zadział :modla:
Kiedy Lola zaczyna go brać ???

Posted

Czy Lola bierze już incurin? Jest jeszcze jakieś inne lekarstwo na literkę "n", które podaje się razem z incurinem, jeśli on nie zadziała. Ale właściwie to nie wiem, czy ona ma dostawac incurin?

Posted

[quote name='malvaaa']Lolka bierze od tygodnia incurin, i p. Małgosia obserwuje, że plamy są mniejsze, ale na efekty musimy poczekać troszkę dłużej ale jestem dobrej myśli :)

zapraszam na bazarek dla Loli ciuchy Vero Moda, Moodo, Vila:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232121-Ciuchy-Vero-Moda-Modoo-Vila-S-M-L-dla-Loli-do-18-09-ZAPRASZAMY?p=19653204#post19653204

Dobre wieści :multi:

A na bazarku byłam, ale już wszystko wykupione :sweetCyb: