Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj jedzonko będzie odebrane, a w niedzielę pojedzie do Loli :D za jednym zamachem pojedzie też karma dla Dosi z Mokrego Noska, więc wszystko się fajnie ułozyło :D

Posted

[quote name='Czorcik']dzisiaj jedzonko będzie odebrane, a w niedzielę pojedzie do Loli :D za jednym zamachem pojedzie też karma dla Dosi z Mokrego Noska, więc wszystko się fajnie ułozyło :D[/QUOTE]

Super :) bardzo się cieszę :):):)

Posted (edited)

dziękuje za karmę w imieniu Lolki, dzwoniłam do pani wet zapytać o lek ale chwilowo ma pacjenta także zadzwonię za parę minut i będę wszystko wiedzieć...

Czorcik dziękuje za przewiezienie karmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz wszystko wiem, lek nazywa sie incurin i kosztuje ok.60-70 zł, to są tabletki, pół dziennie, jesli nie ma poprawy to jedna dziennie... zaraz poproszę skarpetę owczarków o pomoc, może się zlitują nad Lolką...

Edited by malvaaa
Posted

zapraszam w końcu na bazarki, z których ewent. dochód będzie przeznaczony w 1/3 dla Loli:

[B]rzeczy dla psa i kota:[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230809-Dla-psa-i-kota-na-C-L-V-do-29-08-do-godz-21?p=19530368#post19530368[/url]

[B]nowe pantofelki skórzane i inne drobiazgi:[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230812-Nowe-pantofelki-sk%C3%B3rzane-i-drobiazgi-dla-C-L-V-do-29-08-do-godz-21?p=19530462#post19530462[/url]

Posted

poproszę na PW o dane do wpłaty z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230528-Kosmetyki-dla-LOLI-do-19-08/page4[/URL]

i zaproszę na nowy tym razem AVON - link w sygnaturce :)

Posted (edited)

[quote name='malvaaa']dziękuje za karmę w imieniu Lolki, dzwoniłam do pani wet zapytać o lek ale chwilowo ma pacjenta także zadzwonię za parę minut i będę wszystko wiedzieć...

Czorcik dziękuje za przewiezienie karmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz wszystko wiem, lek nazywa sie incurin i kosztuje ok.60-70 zł, to są tabletki, pół dziennie, jesli nie ma poprawy to jedna dziennie... [B]zaraz poproszę skarpetę owczarków o pomoc, może się zlitują nad Lolką...[/B][/QUOTE]

Zlitują się, zlitują :)
Już moja w tym głowa :razz:
[B]Malvaaa, poproszę o numer konta na PW[/B]
A na jak długo starczy jej opakowanie tego leku ???

Bardzo się cieszę, że dzięki wspaniałej współpracy cioteczek Lolcia dostała zapas karmy :multi:

Edited by DONnka
Posted

[quote name='bela51']Dziekujemy w imieniu Loluni.:loveu:Czy została wycałowana od swoich wielbicieli ?[/QUOTE]

napewno została wygłaskana, pojechał Guliwer89 a on nie przepuści żadnemu psu :D
ja będę pod koniec września w Nosku to wypieszczę suczkę od Was wszytskich na raz i od każdego z osobna :D

Posted

Guliwer89 powiedział, że Lola sie bardzo zmieniła, mam nadzieje, że na lepsze ;)
Cieżko stwierdzić na ile czasu starczy karmy (+/- miesiąc), ta weterynaryjna Loli nie smakowała i tak skubała po trochu, a Eukanuba chyba jest smaczna :>

Posted

Malvaaa gdzies sie zapodziała, a skarpeta Onkowa chce przelac pieniadze na leki dla Loli i potrzebne jest konto.
Przy okazji bardzo Was prosze, zajrzyjcie na bazarek dla Onki, ktora przezywa prawdziwy dramat.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230984-Zupe%C5%82nie-Nowa-Kolekcja-Jesie%C5%84-Zima!!!-Buty-ciuszki-apaszki-31-08-22-00[/url]

Posted

jestem jestem

przepraszam za nieobecność ale miałam awarie z ładowarką do kompa i komp był uziemiony ale kupiłam nową i już jestem...

zaraz wszystko przeczytam, powysyłam itd.

nie wiem dokładnie na ile starcza opakowanie ale pewnie ok. miesiąca. to zależy czy Lolka będzie brała całą tabletkę czy pół. jeśli pół tabletki zatrzyma to popuszczanie to ok a jeśli nie to musi brać całą.

Posted

[quote name='bela51']Wyslij nr konta do DONnki. Chyba przyznano Loli 100 zł na leki.[/QUOTE]

[B]Namiary do wpłaty już dostałam i właśnie wykonałam przelew środków na leki dla Lolki w wysokości 100 zł :multi:
Proszę o potwierdzenie na wątku skarpetowym (link mam w podpisie) jak pieniążki dotrą [/B]:)

Posted

dziękuje, jak tylko pieniążki dojdą to zadzwonię do p. Małgosi żeby zamówiła lek u p. wet albo ja zamówię, tak żeby było wygodnie go odebrać.

serdecznie dziękuje!!! nie wiem jak się odwdzięczę...