Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

oczy ma przepiękne! to strasznie ufna i cudowna sunia...

Loluś je karmę urinary, taką ma zaleconą, ja się nie znam na karmach czy w przypadku jej dolegliwości taka karma jak zaproponowała cioteczka nada się? jeśli tak to byłoby wspaniale...

jeszcze troszkę zdjęć, Aniu pozwoliłam sobie wstawić zdjęcie Loli z synem bo widać na nim jaka jest spokojna i kochana...

[IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42955[/IMG] [IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42954[/IMG] [IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42953[/IMG]

Lola była oceniona na 8-9lat, nie wiadomo ile siedziała w Korabiewicach, zęby tak jak pisze Ania ma fatalne ale to żwawa staruszka, pani Małgosia musiała przez nią zabezpieczyć ogródek bo jakiś tam płotek nie jest dla niej żadną przeszkodą :)

zastanawiam się nad fajnym tekstem dla Loli, żeby nie zrazić nikogo jest dolegliwościami, i żeby chwytał za serce...

dziękuje za obecność na wątku!!!

Edited by malvaaa
Posted

Karma Eucanuba bardzo sie nada !
To wartościowa odżywcza karma, sunia się wzmocni a pęcherzowi nic nie będzie.
Na początek starczy urosept.
Jutro jadę na ogły z Leduchą, pogadam o tych ziołach przeciwkamieniowych.

Posted

[quote name='anka_szklanka']zęby ma wprawdzie masakryczne i wyszlo na rtg że kręgosłup bardzo zwyrodniały, ale biega, skacze, przeskakuje niskie płotki, lub czasem przełazi jak po drabinie, umie otwierać drzwi klamką - taka to nasza nieporadna staruszka ;) Ale z 8-10 pewnie ma na karku...[/QUOTE]

No proszę ;)

Posted

[quote name='ewa36']Karma Eucanuba bardzo sie nada !
To wartościowa odżywcza karma, sunia się wzmocni a pęcherzowi nic nie będzie.
Na początek starczy urosept.
Jutro jadę na ogły z Leduchą, pogadam o tych ziołach przeciwkamieniowych.[/QUOTE]

[B]Malvaaa,[/B] skoro wcześniej pisałaś, że ta urinary i tak nie przynosi poprawy u Lolki, to może faktycznie lepiej skorzystać z nadarzającej się okazji i wziąć Eucanubę a za dodatkową kaskę kupić Lolce zapas leków
Podaj mi numer konta na PW

A Loluś cudny jest po prostu :loveu:
Oby ktoś się zauroczył :modla:

Posted

u nas dobra passa, w ostatnim czasie po wielomiesięcznym zastoju wyjechały 2 psy do DS i jeden prawdopodobnie pakuje manatki, więc może, może...
P.S. to żarcie kompletnie nie pomaga, nie ma sensu pakować w nie kasy moim zdaniem :roll:

Posted (edited)

[quote name='anka_szklanka']Hotel dla Psów Mokry Nosek
Granice 53,
96-515 Teresin

;)[/QUOTE]

Zapisuję :)
Edit: będziemy kombinowały żeby karmę podrzucić po niedzieli osobiście ;) dogrywamy szczegóły ;) jak coś już ustalę dam znać kiedy by to było :)

Edited by Martika@Aischa
Posted

prześlijcie mi zdjęcia Loli na mail i opis może być taki jak w ogłoszeniach, ważne żeby było jakieś ładne poziome zjdęcie, wrzuce ją na stronę Korabiewic, może chociaż wirtualny opiekun się znajdzie

[EMAIL="ngan@poczta.onet.pl"]ngan@poczta.onet.pl[/EMAIL]

Posted

[quote name='Astaroth']prześlijcie mi zdjęcia Loli na mail i opis może być taki jak w ogłoszeniach, ważne żeby było jakieś ładne poziome zjdęcie, wrzuce ją na stronę Korabiewic, może chociaż wirtualny opiekun się znajdzie

[EMAIL="ngan@poczta.onet.pl"]ngan@poczta.onet.pl[/EMAIL][/QUOTE]

ok, wysyłam tylko że tu mam same pionowe ale można ustawić dwa, trzy obok siebie?

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zapisuję :)
Edit: będziemy kombinowały żeby karmę podrzucić po niedzieli osobiście ;) dogrywamy szczegóły ;) jak coś już ustalę dam znać kiedy by to było :)[/QUOTE]

Karma w tej chwili znajduje się w Ursusie. Ja będę w okolicy Warszawy tylko półtora dnia, więc raczej nie będzie możliwości dowiezienia karmy na miejsce do Teresina. Czy może któraś z cioteczek mieszka lub pracuje w pobliżu Ursusa?

Posted

[quote name='iwonamaj']Karma w tej chwili znajduje się w Ursusie. Ja będę w okolicy Warszawy tylko półtora dnia, więc raczej nie będzie możliwości dowiezienia karmy na miejsce do Teresina. Czy może któraś z cioteczek mieszka lub pracuje w pobliżu Ursusa?[/QUOTE]

Czy ktoś będzie mógł odebrać karmę dla Lolci od naszej Iwonki ????

Posted

[quote name='Czorcik']karma może zostać odebrana jutro po 21-ej i w weekend zawieziona do Noska czy pasuje tak ?[/QUOTE]

Cioteczko Iwonka się zaraz z Tobą skontaktuje i wszystko ustalicie :) a ja już z góry pięknie dziękuje :lol: Chciałabym aby Lolcia jak najszybciej dostała tą karmę.

Posted

[quote name='Czorcik']tak, po karmę pojedzie wujcio Guliwer89, bo jest w końcu zmotoryzowany, ale poniewaz ciągnie dwa etaty, moze dopiero po 21-ej odebrać[/QUOTE]

Wujaszkowi pięknie dziękujemy :loveu: cioci Czorcik dziękujemy :loveu: Jesteście wspaniali :loveu: a mnie spadł kamień z serca ;)