malvaaa Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 (edited) oczy ma przepiękne! to strasznie ufna i cudowna sunia... Loluś je karmę urinary, taką ma zaleconą, ja się nie znam na karmach czy w przypadku jej dolegliwości taka karma jak zaproponowała cioteczka nada się? jeśli tak to byłoby wspaniale... jeszcze troszkę zdjęć, Aniu pozwoliłam sobie wstawić zdjęcie Loli z synem bo widać na nim jaka jest spokojna i kochana... [IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42955[/IMG] [IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42954[/IMG] [IMG]http://plixy.pl/img.php?id=42953[/IMG] Lola była oceniona na 8-9lat, nie wiadomo ile siedziała w Korabiewicach, zęby tak jak pisze Ania ma fatalne ale to żwawa staruszka, pani Małgosia musiała przez nią zabezpieczyć ogródek bo jakiś tam płotek nie jest dla niej żadną przeszkodą :) zastanawiam się nad fajnym tekstem dla Loli, żeby nie zrazić nikogo jest dolegliwościami, i żeby chwytał za serce... dziękuje za obecność na wątku!!! Edited August 13, 2012 by malvaaa Quote
ewa36 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Karma Eucanuba bardzo sie nada ! To wartościowa odżywcza karma, sunia się wzmocni a pęcherzowi nic nie będzie. Na początek starczy urosept. Jutro jadę na ogły z Leduchą, pogadam o tych ziołach przeciwkamieniowych. Quote
ewa36 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='anka_szklanka']zęby ma wprawdzie masakryczne i wyszlo na rtg że kręgosłup bardzo zwyrodniały, ale biega, skacze, przeskakuje niskie płotki, lub czasem przełazi jak po drabinie, umie otwierać drzwi klamką - taka to nasza nieporadna staruszka ;) Ale z 8-10 pewnie ma na karku...[/QUOTE] No proszę ;) Quote
bela51 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Lolunia, rzeczywiscie jest przesliczna ! Dobroc i łagodnosc ma wypisaną na pyszczku. Quote
DONnka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='ewa36']Karma Eucanuba bardzo sie nada ! To wartościowa odżywcza karma, sunia się wzmocni a pęcherzowi nic nie będzie. Na początek starczy urosept. Jutro jadę na ogły z Leduchą, pogadam o tych ziołach przeciwkamieniowych.[/QUOTE] [B]Malvaaa,[/B] skoro wcześniej pisałaś, że ta urinary i tak nie przynosi poprawy u Lolki, to może faktycznie lepiej skorzystać z nadarzającej się okazji i wziąć Eucanubę a za dodatkową kaskę kupić Lolce zapas leków Podaj mi numer konta na PW A Loluś cudny jest po prostu :loveu: Oby ktoś się zauroczył :modla: Quote
anka_szklanka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 u nas dobra passa, w ostatnim czasie po wielomiesięcznym zastoju wyjechały 2 psy do DS i jeden prawdopodobnie pakuje manatki, więc może, może... P.S. to żarcie kompletnie nie pomaga, nie ma sensu pakować w nie kasy moim zdaniem :roll: Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Czy mogę dostać adres gdzie ma być wysłana karma ??? Quote
anka_szklanka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czy mogę dostać adres gdzie ma być wysłana karma ???[/QUOTE] Hotel dla Psów Mokry Nosek Granice 53, 96-515 Teresin ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) [quote name='anka_szklanka']Hotel dla Psów Mokry Nosek Granice 53, 96-515 Teresin ;)[/QUOTE] Zapisuję :) Edit: będziemy kombinowały żeby karmę podrzucić po niedzieli osobiście ;) dogrywamy szczegóły ;) jak coś już ustalę dam znać kiedy by to było :) Edited August 14, 2012 by Martika@Aischa Quote
Astaroth Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 prześlijcie mi zdjęcia Loli na mail i opis może być taki jak w ogłoszeniach, ważne żeby było jakieś ładne poziome zjdęcie, wrzuce ją na stronę Korabiewic, może chociaż wirtualny opiekun się znajdzie [EMAIL="ngan@poczta.onet.pl"]ngan@poczta.onet.pl[/EMAIL] Quote
anka_szklanka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Astaroth']prześlijcie mi zdjęcia Loli na mail i opis może być taki jak w ogłoszeniach, ważne żeby było jakieś ładne poziome zjdęcie, wrzuce ją na stronę Korabiewic, może chociaż wirtualny opiekun się znajdzie [EMAIL="ngan@poczta.onet.pl"]ngan@poczta.onet.pl[/EMAIL][/QUOTE] ok, wysyłam tylko że tu mam same pionowe ale można ustawić dwa, trzy obok siebie? Quote
Astaroth Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 raczej nie, nie będzie wtedy widać, zjdęcie główne jest dosyć małe ale coś tam wytnę Quote
iwonamaj Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Zapisuję :) Edit: będziemy kombinowały żeby karmę podrzucić po niedzieli osobiście ;) dogrywamy szczegóły ;) jak coś już ustalę dam znać kiedy by to było :)[/QUOTE] Karma w tej chwili znajduje się w Ursusie. Ja będę w okolicy Warszawy tylko półtora dnia, więc raczej nie będzie możliwości dowiezienia karmy na miejsce do Teresina. Czy może któraś z cioteczek mieszka lub pracuje w pobliżu Ursusa? Quote
anka_szklanka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 szkoda, bo psiaki lubią gości a z ursusa to prosta droga Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='iwonamaj']Karma w tej chwili znajduje się w Ursusie. Ja będę w okolicy Warszawy tylko półtora dnia, więc raczej nie będzie możliwości dowiezienia karmy na miejsce do Teresina. Czy może któraś z cioteczek mieszka lub pracuje w pobliżu Ursusa?[/QUOTE] Czy ktoś będzie mógł odebrać karmę dla Lolci od naszej Iwonki ???? Quote
Martika&Aischa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Zaglądam do Lolci ......przypominam iż nadal szukamy transportu karmy ....jeśli nie znajdziemy karmę będziemy musiały przesłać kurierem ........ Quote
Czorcik Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 karma może zostać odebrana jutro po 21-ej i w weekend zawieziona do Noska czy pasuje tak ? Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Czorcik']karma może zostać odebrana jutro po 21-ej i w weekend zawieziona do Noska czy pasuje tak ?[/QUOTE] Już ciocia zapytam Iwonkę i zaraz odpowiem :) było by wspaniale :) Quote
Czorcik Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 to czekam na info :D jeżeli aktualne to poproszę od razu adres do odbioru karmy :) Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Czorcik']karma może zostać odebrana jutro po 21-ej i w weekend zawieziona do Noska czy pasuje tak ?[/QUOTE] Cioteczko Iwonka się zaraz z Tobą skontaktuje i wszystko ustalicie :) a ja już z góry pięknie dziękuje :lol: Chciałabym aby Lolcia jak najszybciej dostała tą karmę. Quote
iwonamaj Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Cioteczko Czorcik wysyłam Ci na priva adres i nr telefonu, odbiór jutro ok. 21 :) Quote
Czorcik Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 tak, po karmę pojedzie wujcio Guliwer89, bo jest w końcu zmotoryzowany, ale poniewaz ciągnie dwa etaty, moze dopiero po 21-ej odebrać Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Czorcik']tak, po karmę pojedzie wujcio Guliwer89, bo jest w końcu zmotoryzowany, ale poniewaz ciągnie dwa etaty, moze dopiero po 21-ej odebrać[/QUOTE] Wujaszkowi pięknie dziękujemy :loveu: cioci Czorcik dziękujemy :loveu: Jesteście wspaniali :loveu: a mnie spadł kamień z serca ;) Quote
Recommended Posts