Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co się dzieje ? pogoda jej nie służy ?

Ogólnie jest gorzej. Ruchowo, z trzymaniem moczu i kału. Dzisiaj jest osłabiona, senna, ma gorszy apetyt. Żadnych objawów oprócz tego. Pewnie jutro będzie konieczna wizyta u weta.

Posted

Loli dzisiaj rano się pogorszyło, hop pojechała z nią do weterynarza, po zrobieniu badań i kiepskich wyników, Lola trafiła na stół operacyjny z diagnozą skrętu żołądka. Jest już wybudzona, miała pobrany fragment śledziony do badania histopatologicznego, bo są tam niepokojące zmiany. Hop musi trochę odsapnąć po dzisiejszym dniu i jak na spokojnie ulokuje się z Lolą w domu to ma do mnie przedzwonić i dowiem się więcej. Przede wszystkim co dalej....

Posted

Lola dzisiaj padła i nie reagowała na nic. Nie była w stanie nawet podnieść głowy. Myślałam, że to koniec...

a3217d9b030c.jpg

Pojechałam z nią do lecznicy. Miała operację w trybie natychmiastowym (skręt śledziony). Znowu ma anemię. Jest podejrzenie białaczki przewlekłej. Po zabiegu była w stanie powolutku poruszać się o własnych siłach. Teraz odpoczywa...

96789af5c922.jpg

Jutro musi dostać kroplówkę i zastrzyki. 

Posted

zakończył się książkowy bazarek, będzie jakiś grosz ale nie ukrywam, że bazarki mile widziane, ja już nie mam co wystawiać :(

cegiełkowy zrobię na pewno, jak tylko będę znać koszt operacji...

każdy grosz się liczy, za hotelik zapłacone, kupione pampersy, a nie wiadomo jak Lolka będzie teraz funkcjonować :(

jutro wizyta kontrolna, kroplówka i antybiotyki...

chciałabym też podziękować baaaardzo hop, bo dzięki jej szybkiej reakcji udało się uchronić Lolę od najgorszego...

i dziękuje za obecność na wątku...

Posted

A jak Lola dzisiaj sie czuje ?

Marnie. Jest słaba. Nie ma siły wstać. Głównie śpi. Mam przyjechać z nią do lecznicy koło południa na kroplówkę i zastrzyki.

f2fa3920def7.jpg