Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
Lola potrzebuje nowej obroży przeciwko pchłom i kleszczom (myślę, że wystarczy Sabunol - około 15-17zł). Kończy się też Arthroflex (500ml kosztuje około 135zł). Kupię te rzeczy. W skarbonce hotelowej mam pewną kwotę, którą podarowała Loczka :loveu: i część przeznaczę na Lolę.

Na pewno we wrześniu trzeba będzie kupić Propalin i dokupić jakieś leki.

Kupię jeszcze Propalin i więcej nic nie obiecuję. ;-)

malvaaa napisał(a):
a jeszcze niedawno trzeba było ją zachęcać do wchodzenia na kanapę, Lolka się rozkręca widzę :)

Nie każda kanapa jej odpowiada. Upodobała sobie kuchenną - z niej ma dobry widok na stół. ;-)

Posted

Człowiek uczy się całe życie. Zastanawiałam się jak to robicie, że w jednej odpowiedzi wklejacie cytaty z kilku poprzednich wypowiedzi. Już wiem! Trzeba wypowiedzi do zacytowania zaznaczyć jako Multi-Cytat. Mała rzecz a cieszy. :multi:

Posted

hehe, cwaniara z tej Loli :) dobrze, że na stole nie leży :)

Loczka ja mimo paru lat na dogomanii jeszcze wielu rzeczy nie umiem, także przygotuj się na naukę :eviltong:

Posted

wpadam do Loli z dobrą wiadomością :)
przelew dla dzielnej dziewczynki z zakończonego bazarku zrobiony dzisiaj , na kwotę 335 zł :)
proszę o potwierdzenie jak dotrze :)
głaski dla Loli :)

Posted

Dzisiaj widziałam się z Lolą. Jejku, ale ona pięknie wygląda. Zadbana, zaopiekowana, dopieszczona. W takiej dobrej kondycji dawno jej nie widziałam (a może nawet nigdy). Dobrze jej u hop! To widać.

Posted

Dzisiaj widziałam się z Lolą. Jejku, ale ona pięknie wygląda. Zadbana, zaopiekowana, dopieszczona. W takiej dobrej kondycji dawno jej nie widziałam (a może nawet nigdy). Dobrze jej u hop! To widać.

Lolka ma najlepszą opiekę!!!  zgadzam się w 100%...

ja również zaglądam po przerwie i kłopotach technicznych...

przypominam o bazarku:

http://www.dogomania.com/forum/topic/142793-dla-loli-jesienne-ciuchy-dla-pa%C5%84-do-120914rg22/#post22414444