hop! Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Lola nie jest typem kanapowca. Woli swój materac. Zachęciłam ją do wejścia na kanapę, bo mi łatwiej robić zdjęcia. Lola tylko czekała, żeby z niej zejść. ;-) Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Lolcia a tak Ci z tą kanapą do twarzy ;) (czytaj pyszczka) ;) Quote
malvaaa Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 jaka dama, trzeba ją zachęcać żeby weszła na kanapę, proszę proszę :) Quote
malvaaa Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 przypominam o Lolkowym bazarku, jutro koniec :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253850-Dla-Loli-duuu%C5%BCo-ciuch%C3%B3w-m%C4%99skich-i-damskich-H-M-PROMOD-LEE-CROPP-itp-do-30-06-14-g22 Quote
jola&tina Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Zaglądać , zaglądać do Loli - pozuje do zdjęcia na kanapie!!!!! Quote
malvaaa Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 hop jak się czuje Lolka? Jak z siusianiem i pampersami? pogoda taka w kratkę, mam nadzieję, że Lolka nie odczuwa tego... mają być jakieś mega upały... Quote
DONnka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 No i znowu przegapiłam Lolkowy bazarek :oops: Lola wygląda świetnie :happy1: Hop!, jak Ty to robisz, że u Ciebie psiaki "kwitną" ? ;) Quote
hop! Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) [quote name='malvaaa']hop jak się czuje Lolka? Jak z siusianiem i pampersami? pogoda taka w kratkę, mam nadzieję, że Lolka nie odczuwa tego... mają być jakieś mega upały... Seniorka Lola nadal w dobrej formie. Częściej wychodzi (bardzo chętnie), sporadycznie popuszcza. Pampersy się chyba rozmnażają... :crazyeye: ;-) A tak na serio, to wykorzystujemy fakt, że Lola jest w stanie częściej wychodzić i używamy ich oszczędnie. Pewnie w przyszłym tygodniu kupię paczkę (na pewno o tym napiszę). [quote name='DONnka']No i znowu przegapiłam Lolkowy bazarek :oops: Lola wygląda świetnie :happy1: Hop!, jak Ty to robisz, że u Ciebie psiaki "kwitną" ? ;) Dobry mikroklimat mamy. ;-) Edited July 4, 2014 by hop! Quote
hop! Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Lola i Buś... Dotąd używałam do wstawiania zdjęć ImageShack, ale wprowadzono zmiany i płatne usługi po gratisowym miesiącu. Jakoś to omijałam. W tej chwili większy rozmiar zdjęcia jest płatny. W jaki sposób wstawiacie fotki na dogo? Quote
DONnka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Hotelik Loli opłacony :happy1: Proszę o potwierdzenie jak pieniążki się zaksięgują Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='hop!']Lola i Buś... Dotąd używałam do wstawiania zdjęć ImageShack, ale wprowadzono zmiany i płatne usługi po gratisowym miesiącu. Jakoś to omijałam. W tej chwili większy rozmiar zdjęcia jest płatny. W jaki sposób wstawiacie fotki na dogo? szybko ... łatwo i za darmo :) http://zapodaj.net/ Quote
hop! Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Martika@Aischa']szybko ... łatwo i za darmo :) http://zapodaj.net/ Zapodało i nie zadziałało. ;-) Na forum linki nie zmieniają się w fotki. Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 hop! napisał(a):Zapodało i nie zadziałało. ;-) Na forum linki nie zmieniają się w fotki. ciocia nie wstawiasz linków tylko od razu zdjęcie na zasadzie kopiuj wklej ;) Quote
malvaaa Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 cieszę się że Loli kondycja jest stabilna :) ja korzystam z tego : http://s820.photobucket.com/ ale trochę jest z tym zabawy. Quote
hop! Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Martika@Aischa napisał(a):ciocia nie wstawiasz linków tylko od razu zdjęcie na zasadzie kopiuj wklej ;) Działa. Prostsze i szybsze, niż myślałam. Dzięki. ;-) Quote
hop! Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 DONnka napisał(a):Hotelik Loli opłacony :happy1: Proszę o potwierdzenie jak pieniążki się zaksięgują Już są. Dzięki. :-) Quote
hop! Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 malvaaa napisał(a):zaglądam do Lolki w te upały.... Nie masz żadnych pytań? ;-) Quote
malvaaa Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 przecież Lola lubi wszystkich :lol: jak psiaki znoszą taki skwar? Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 hop! napisał(a):Działa. Prostsze i szybsze, niż myślałam. Dzięki. ;-) cieszę się ;) a Lolci zostawiam ogromnego buziaka :* Quote
hop! Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Lida napisał(a):Ja mam pytanie: czy Lola lubi Kofiego? ;-) Jedynie toleruje. ;-) malvaaa napisał(a):przecież Lola lubi wszystkich :lol: jak psiaki znoszą taki skwar? Nie wszystkich lubi, ale potrafi tolerować albo udawać, że nie widzi. ;-) Różnie. :-) Martika@Aischa napisał(a):cieszę się ;) a Lolci zostawiam ogromnego buziaka :* Przekażę. ;-) Quote
Recommended Posts