Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Loli wszystko dobrze. Skończył się Propalin od Reno2001. Otworzyłam buteleczkę od SMON. Koło 10 lutego Lolę czeka badanie krwi (morfologia). Oby wyniki były w normie.

Posted

[quote name='malvaaa']podnoszę Lolę i proszę o jakieś wsparcie, ok. 10 lutego badania Loli a to kolejny wydatek, a na koncie 0zł :([/QUOTE]

Dzięki za przelew. Jutro idziemy do weta.

Posted

Morfologia trochę lepsza, ale nadal trzeba kontynuować podawanie HemoVetu. Za miesiąc znowu badanie. Koszt badania krwi i dwa opakowania HemoVetu - 95zł.

Posted

Lola zwykle jest aktywna w ciągu dnia, chętnie spaceruje. Potrafi przeskakiwać kałuże i inne przeszkody. Miewa też gorsze dni - wtedy sporo śpi, nic jej się nie chce... Gubi sporo sierści (ma pierwsze miejsce wśród psiaków ;)).

[IMG]http://imageshack.com/a/img811/9999/u8b0.jpg[/IMG]

Posted

Lola powoli się "odpuchaca". ;) Co się ją wyczesze, to za chwilę znowu sierść wychodzi... Najwyraźniej przygotowuje się do wiosny i lata. :lol:

Jeden z pakietów ogłoszeń od MikAga będzie dla Loli. Sama dobiorę fotki i sklecę tekst. ;)

Posted

[quote name='malvaaa']podnoszę Lolę i proszę o jakieś wsparcie, ok. 10 lutego badania Loli a to kolejny wydatek, a na koncie 0zł :([/QUOTE]

Poleciało dla Loleczki troszku pieniążków,przykro mi że nie mogę więcej :(
Loleczka jak zawsze piękna i kochana :) Tulaski proszę pięknocie przekazać :loveu:

Posted

[quote name='hop!'][COLOR=#3E3E3E]Może Lola śni o domu... [/COLOR];-)

[IMG]http://imageshack.com/a/img542/9976/rxch.jpg[/IMG][/QUOTE]

Niunia śliczna :loveu: Tak bym Lolinie wyściskała,wyczochrała i w ten mokry nochal ucałowała :buzi: