Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malvaaa napisał(a):
Czorcik dziękuje :)

Lolka dziękuje za wsparcie i odwiedziny :)

:D
widze że zero kasy :( z końcem miesiąca coś podrzucę, ale nie będzie to wielka kwota

Posted

malvaaa napisał(a):
zaglądam do Loli, może miałby ktoś ochotę za sponsorować Loli wyróżnienie na tablicy?

Zafunduję Loli wyróżnienie, ale na początku lutego. :)

Posted

dobrze, że zajrzałaś :)

bric wiesz może jak na tym photobucket zmniejszyć zdjęcie? wstawiłam, chciałam skopiować adres obrazka ale wychodzi mega wielkie zdjęcie

Posted

Ja je zmniejszam zanim je zahostuję. Ale weszłam w panel i widzę, że jest taka opcja:
- jak jesteś na wybranym zdjęciu, to drugie menu po prawo nazywa się "More options" - klikasz tam na "edit"
- dalej z ikon na górze wybierasz "resize" i wpisujesz pożądaną wielkość (na dogo maksymalnie można 640x640 pixeli)
- zatwierdzam przyciskiem "apply".

Posted

podam podam ale jeszcze jest w trakcie robienia się, dzisiaj nie zdążę ale jutro powinno być zrobione :)

podoba mi się ten photobucket ale jak zmniejszam zdjęcia to je rozmazuje :mad:

Posted

U nas było lodowisko, potem spadło bardzo mało śniegu. Jakoś wychodzą, ale chętniej wracają do domu. Lola się bardzo ślizgała i rozjeżdżały się jej łapy, a teraz dzięki warstwie śniegu jest stabilniejsza. :)

Posted

To ci spacer, bach i już sterczą pod drzwiami. A co w tej chacie robią potem? Ani gazetki nie czytają, ani tv nie pooglądają, a tak by się dotleniły psiaki na świeżym powietrzu, leniwce ciepłoluby jedne ;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
To ci spacer, bach i już sterczą pod drzwiami. A co w tej chacie robią potem? Ani gazetki nie czytają, ani tv nie pooglądają, a tak by się dotleniły psiaki na świeżym powietrzu, leniwce ciepłoluby jedne ;)

Mają swoje zajęcia i sprawy. :lol: Gdybym musiała wyjść na zewnątrz na bosaka i bez ubrania, to też bym szybko chciała wrócić. ;) Lola już się wymarzła w życiu. Teraz pora na wygodne, emeryckie życie - najlepiej we własnym domu. :)