Cantadorra Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Trzymam kciuki za Lolcię, żeby wszystko przebiegło zgodnie z planami :) Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Cantadorra']Trzymam kciuki za Lolcię, żeby wszystko przebiegło zgodnie z planami :)[/QUOTE] i ja dołącze się do kciuków :) Quote
malvaaa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 dziękujemy za kciuki, ale szukamy dalej :) dziękuje salibince za wizytę i poświęcony czas :) domek z wielkim sercem ale Państwo wiekowi (ok.80lat), posiadają już starszą duużą sukę, mieszkanie na piętrze i nie do końca jestem przekonana że sobie poradzą z kolejnym dużym psem. także szukamy dalej :) Quote
wiewoira Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Oj oj :( Loleczko na ten NOWY ROK na pewno domek się znajdzie :loveu: Quote
hop! Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 malvaaa napisał(a):dziękujemy za kciuki, ale szukamy dalej :) dziękuje salibince za wizytę i poświęcony czas :) domek z wielkim sercem ale Państwo wiekowi (ok.80lat), posiadają już starszą duużą sukę, mieszkanie na piętrze i nie do końca jestem przekonana że sobie poradzą z kolejnym dużym psem. także szukamy dalej :) Dzięki za mądrą decyzję. :) Lola raczej nie reaguje na wystrzały. Mam nadzieję, że dobrze zniesie sylwestrowe hałasy. :) Quote
malvaaa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 jutro pewnie będzie niezłe zamieszanie u Ciebie, mam nadzieje, że każdy psiak zniesie to dobrze. Lolka to twarda sztuka, poradzi sobie :) Quote
Zofija Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Piasecznie pod Warszawą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Tu jest link do pieska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-%E2%80%93-po-7-latach-w-perfidny-spos%C3%B3b-oddany-b%C4%99dzie-w-hotelu a kontakt do mnie na pw, maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, tel. 508-063-271 Quote
Zofija Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Piasecznie pod Warszawą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Tu jest link do pieska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-–-po-7-latach-w-perfidny-sposób-oddany-będzie-w-hotelu a kontakt do mnie na pw, maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl, tel. 508-063-271 Quote
hop! Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 malvaaa napisał(a):jutro pewnie będzie niezłe zamieszanie u Ciebie, mam nadzieje, że każdy psiak zniesie to dobrze. Lolka to twarda sztuka, poradzi sobie :) U nas tylko Karisek jest mocno spanikowany. Reszta póki co daje radę. ;) W niedzielę były u mnie Ola i Jola. Lola była pierwsza do głaskania... :) Quote
malvaaa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Lolka jest pierwsza do głaskania i przytulania :) jak psiaki po sylwestrze? Quote
hop! Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 malvaaa napisał(a):Lolka jest pierwsza do głaskania i przytulania :) jak psiaki po sylwestrze? Przeżyły. ;) Lola poszła spać i miała wszystko w nosie. :) Quote
Lida Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wszytskiego dobrego hop! w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich bliskich i wszytskich psiaków pod Twoim dachem. Cieszę się, że Lolka czuje się u Ciebie tak dobrze i bezpiecznie. Daj znać, ile będą kosztowały badania Loli. Pokryję koszty. Quote
hop! Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Lida napisał(a):Wszytskiego dobrego hop! w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich bliskich i wszytskich psiaków pod Twoim dachem. Cieszę się, że Lolka czuje się u Ciebie tak dobrze i bezpiecznie. Daj znać, ile będą kosztowały badania Loli. Pokryję koszty. Dzięki. :) Mam nadzieję, że ten rok będzie szczęśliwszy i spokojniejszy. ;) Wszystkiego najlepszego Lida! Quote
malvaaa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 ja również życzę Wam wszystkim szczęśliwego i spokojnego 2014r :) Quote
Lida Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 hop! Zważ proszę Lolkę, jak będziesz u weta. Wyglada, jakby nabrała ciałka. Ciekawa jestem, czy tak jest, czy to zdjęcia przekłamuja :-) Quote
hop! Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Lida napisał(a):hop! Zważ proszę Lolkę, jak będziesz u weta. Wyglada, jakby nabrała ciałka. Ciekawa jestem, czy tak jest, czy to zdjęcia przekłamuja :-) Raczej nie przytyła, ale zważę. :) Quote
hop! Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Lola waży 30,5 kg. Około pół kilograma przytyła. Morfologia trochę lepsza, ale nie zadowalająca. Mam podawać po 3 tabletki dziennie HemoVetu. Kupiłam 1 opakowanie (60 tabletek). Jeżeli Lola będzie dobrze znosiła ten preparat z żelazem, to trzeba dokupić drugie opakowanie. W pierwszej połowie lutego kontrolne badanie krwi. Koszt dzisiejszego badania i leku: 60zł. Quote
malvaaa Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 (edited) czyli się nie pogarsza, to baaaardzo dobrze, bo nie dawało mi to spokoju... Lidka kolejny raz dziękuje za pomoc! :oops: i bardzo proszę o grosik dla Loli... Edited January 3, 2014 by malvaaa Quote
hop! Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Kto zafunduje Loli obrożę KILTIX lub FORESTO? :) Quote
Lida Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nie dam rady w tym miesiącu :-( Przelałam hop! na Twoje konto pieniądze za badania Quote
hop! Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Lida napisał(a):Nie dam rady w tym miesiącu :-( Przelałam hop! na Twoje konto pieniądze za badania Ty dużo pomagasz. :) Może tym razem ktoś inny zechce zrobić Loli prezent? A może jakaś zrzutka? ;) Kiltix kosztuje około 45-50zł. Quote
malvaaa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Lidka dziękuje za pomoc! ja kupię Loli obróżkę, przeleje razem za hotelik... teraz taka zima, że pewnie przez cały rok trzeba zabezpieczać... Quote
hop! Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dzisiaj szczepiłam Buśka i przy okazji dokupiłam HemoVet dla Loli (koszt: 35zł). Lek został sfinansowany ze skarbonki hotelowej. :lol: Quote
Recommended Posts