Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękujemy za kciuki, ale szukamy dalej :)
dziękuje salibince za wizytę i poświęcony czas :)

domek z wielkim sercem ale Państwo wiekowi (ok.80lat), posiadają już starszą duużą sukę, mieszkanie na piętrze i nie do końca jestem przekonana że sobie poradzą z kolejnym dużym psem.

także szukamy dalej :)

Posted

malvaaa napisał(a):
dziękujemy za kciuki, ale szukamy dalej :)
dziękuje salibince za wizytę i poświęcony czas :)

domek z wielkim sercem ale Państwo wiekowi (ok.80lat), posiadają już starszą duużą sukę, mieszkanie na piętrze i nie do końca jestem przekonana że sobie poradzą z kolejnym dużym psem.

także szukamy dalej :)

Dzięki za mądrą decyzję. :)

Lola raczej nie reaguje na wystrzały. Mam nadzieję, że dobrze zniesie sylwestrowe hałasy. :)

Posted

malvaaa napisał(a):
jutro pewnie będzie niezłe zamieszanie u Ciebie, mam nadzieje, że każdy psiak zniesie to dobrze.
Lolka to twarda sztuka, poradzi sobie :)

U nas tylko Karisek jest mocno spanikowany. Reszta póki co daje radę. ;)

W niedzielę były u mnie Ola i Jola. Lola była pierwsza do głaskania... :)

Posted

malvaaa napisał(a):
Lolka jest pierwsza do głaskania i przytulania :)

jak psiaki po sylwestrze?

Przeżyły. ;) Lola poszła spać i miała wszystko w nosie. :)

Posted

Wszytskiego dobrego hop! w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich bliskich i wszytskich psiaków pod Twoim dachem. Cieszę się, że Lolka czuje się u Ciebie tak dobrze i bezpiecznie. Daj znać, ile będą kosztowały badania Loli. Pokryję koszty.

Posted

Lida napisał(a):
Wszytskiego dobrego hop! w Nowym Roku dla Ciebie, Twoich bliskich i wszytskich psiaków pod Twoim dachem. Cieszę się, że Lolka czuje się u Ciebie tak dobrze i bezpiecznie. Daj znać, ile będą kosztowały badania Loli. Pokryję koszty.

Dzięki. :) Mam nadzieję, że ten rok będzie szczęśliwszy i spokojniejszy. ;) Wszystkiego najlepszego Lida!

Posted

hop! Zważ proszę Lolkę, jak będziesz u weta. Wyglada, jakby nabrała ciałka. Ciekawa jestem, czy tak jest, czy to zdjęcia przekłamuja :-)

Posted

Lida napisał(a):
hop! Zważ proszę Lolkę, jak będziesz u weta. Wyglada, jakby nabrała ciałka. Ciekawa jestem, czy tak jest, czy to zdjęcia przekłamuja :-)

Raczej nie przytyła, ale zważę. :)

Posted

Lola waży 30,5 kg. Około pół kilograma przytyła. Morfologia trochę lepsza, ale nie zadowalająca. Mam podawać po 3 tabletki dziennie HemoVetu. Kupiłam 1 opakowanie (60 tabletek). Jeżeli Lola będzie dobrze znosiła ten preparat z żelazem, to trzeba dokupić drugie opakowanie. W pierwszej połowie lutego kontrolne badanie krwi. Koszt dzisiejszego badania i leku: 60zł.

Posted (edited)

czyli się nie pogarsza, to baaaardzo dobrze, bo nie dawało mi to spokoju...

Lidka kolejny raz dziękuje za pomoc! :oops:

i bardzo proszę o grosik dla Loli...

Edited by malvaaa
Posted

Lida napisał(a):
Nie dam rady w tym miesiącu :-( Przelałam hop! na Twoje konto pieniądze za badania

Ty dużo pomagasz. :) Może tym razem ktoś inny zechce zrobić Loli prezent? A może jakaś zrzutka? ;) Kiltix kosztuje około 45-50zł.

Posted

Dzisiaj szczepiłam Buśka i przy okazji dokupiłam HemoVet dla Loli (koszt: 35zł). Lek został sfinansowany ze skarbonki hotelowej. :lol: