kcd Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='malvaaa']ma jakieś stare ogłoszenia, ale nie chce jej ogłaszać bo nie wiem co mówić ludziom o jej zdrowiu, nie wiemy nadal co jej dolega i nadal podsikuje. Jak już będzie można wstawiać na nowo ogłoszenia, prześlij mi info+kontakt+zdjęcia na pieskieadopcje@o2.pl. Wrzucę na fb :-) Quote
malvaaa Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 ok, dzięki za pomoc :) muszę się uśmiechnąć do Ani i poprosić ją o nowe zdjęcia Loli :) Quote
obraczus87 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 "mój" Brutus znalazł dom i postanowił podarować Lolce 200zł. :) Malvaaa wyślij nr konta do Nikus. Jak wpłyną pieniądze, proszę o potwierdzenie na wątku Brutusa KLIK Quote
Lida Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 A ja zobowiązuję się kupowac Lolce karmę i płacić za leki i lekarzy. Malvaaa, Ty zbieraj tylko na hotelik. Moze jakoś damy radę :-) O reszcie napisałam Ci w smsie. Wizyta u dr. Czerwieckiego jutro. Badania już mu dostarczyłam. Dziś były w Warszawie gigantyczne korki. Całe Al.Jerozolimskie stały i nie dojechałam. Quote
bela51 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A ja chociaz sunie podniose i przypomnie o bazarku dla Loli http://www.dogomania.pl/forum/threads/243672-Dla-Loli-do-01-06-Ciuchy-rozm-S-M-L-XL-Zara-F-F-Cameieu Quote
malvaaa Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 o matko dziewczyny! dziękuje wam bardzo bardzo bardzo! Lolka ma tyle dobrych duszek obok siebie :) Quote
malvaaa Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 pieniążki od Brutusa dotarły, dziękuje bardzo, poszły od razu do hoteliku na opłacenie kwietnia. Quote
anka_szklanka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 dopiero siadłam do kompa, sorki ze tak długo ;) Quote
bric-a-brac Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Na stałe nie mogę zdeklarować, ale pamiętam. Poleciało symbolicznie. Quote
malvaaa Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 dziękuje za wsparcie :) jest diagnoza Lolki, Lolka posikuje ponieważ nie zagęszcza moczu, dostała przepisane leki, także w przeciągu 2 tygodni powinno się wszystko unormować. po pierwszym leku, za 5-6 dni musi mieć znowu powtórzone badania moczu. ufff, kamień z serca mi spadł :) teraz trzymamy kciuki, żeby leki zaczęły szybko działać :) Quote
Lida Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Zamówiłam Loli i Kofiemu (mojemu) znów 15 kg karmy Tym razem Ariona. Mają już w sumie w tym miesiącu ode mnie 45 kg Nie wiem, na ile im wystarczy, ale proszę Cię Malvaaa pilnuj proszę i dawaj mi wcześniej znać, to będę domawiała. Pani Małgosia wie, że Lolka i Kofi mają się karmą dzielić. Dodatkowo kupiłam in 20 puszek po 800 g Animondy. Ponoć lubią mieć wymieszane mięsko z suchą karmą :-) Lepiej zjadają suchą. Jutro wyślę leki i pojemniczki na kał i mocz do badania. Leki powinny zadziałać, bo już wiemy, co Lolce jest. Trzeba tylko odpowiednio dobrać lek i dawkę. No i muszą być badania kontrolne, bo od nich dużo zależy. Quote
malvaaa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 jeszcze raz Lidka dziękuje za karmę, za wizyty, leki i wszystko wszystko :) Quote
bela51 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Zaglądam do dziewczynki. Dobrze, ze jeszcze ktos jej pomaga, nie tylko sama malvaaa... Tak duzo tych biedaków wokół :-( Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='bela51']Zaglądam do dziewczynki. Dobrze, ze jeszcze ktos jej pomaga, nie tylko sama malvaaa... Tak duzo tych biedaków wokół :-([/QUOTE] ech ...zdecydowanie za dużo :( cały czas kibicuję Lolci i trzymam kciuki za jej zdrówko :* Quote
malvaaa Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 poleciało do Lolki 82zł za maj, jeszcze 218zł... dziękuje za zakupy na Lolkowym bazarku :) i dziękujemy za kciuki :) Quote
malvaaa Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 podnoszę Lolkę... Lola zaczeła brać leki, jednak jakieś zaskakującej poprawy nie ma, miała powtórzone badania moczu, w pon/wt wyniki i przekonamy się czy jest poprawa. bardzo ważne jest to żeby Lolkę obserwować... Quote
Lida Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 malvaaa napisał(a):podnoszę Lolkę... Lola zaczeła brać leki, jednak jakieś zaskakującej poprawy nie ma, miała powtórzone badania moczu, w pon/wt wyniki i przekonamy się czy jest poprawa. bardzo ważne jest to żeby Lolkę obserwować... We wtorek mam umówioną wizytę u dr. Czerwieckiego, więc się odezwę, jak będę po. Quote
malvaaa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 dziękujemy za odwiedziny :) jeśli chodzi o zdrówko Loli to wyniki moczu trochę lepsze ale w dalszym ciągu Lola bierze leki i czekamy na całkowitą poprawę. p. Małgosia ma obserwować Lolkę i jej posikiwanie. z kału wyszły robale, dostała specjalne leki bo zwykłymi lekami na odrobaczenie niestety tego nie wytępimy :( Quote
diana79 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 zapraszam na bazarek dla Loli :) i będę wdzięczna za podnoszenie bo mam ograniczony dostęp do internetu [h=1]klawiatury LENOVO i myszki WESE dla starszej Onki Loli do 09.07[/h] Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 diana79 napisał(a):zapraszam na bazarek dla Loli :) i będę wdzięczna za podnoszenie bo mam ograniczony dostęp do internetu klawiatury LENOVO i myszki WESE dla starszej Onki Loli do 09.07 Dianko kochana z całego serducha Ci DZIĘKUJĘ za wsparcie ślicznej Lolusi :multi::loveu: Quote
diana79 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dianko kochana z całego serducha Ci DZIĘKUJĘ za wsparcie ślicznej Lolusi :multi::loveu: nie ma za co :) dla Ciebie wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts