Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malvaaa']ma jakieś stare ogłoszenia, ale nie chce jej ogłaszać bo nie wiem co mówić ludziom o jej zdrowiu, nie wiemy nadal co jej dolega i nadal podsikuje.

Jak już będzie można wstawiać na nowo ogłoszenia, prześlij mi info+kontakt+zdjęcia na pieskieadopcje@o2.pl. Wrzucę na fb :-)

Posted

A ja zobowiązuję się kupowac Lolce karmę i płacić za leki i lekarzy. Malvaaa, Ty zbieraj tylko na hotelik. Moze jakoś damy radę :-) O reszcie napisałam Ci w smsie. Wizyta u dr. Czerwieckiego jutro. Badania już mu dostarczyłam. Dziś były w Warszawie gigantyczne korki. Całe Al.Jerozolimskie stały i nie dojechałam.

Posted

dziękuje za wsparcie :)

jest diagnoza Lolki, Lolka posikuje ponieważ nie zagęszcza moczu, dostała przepisane leki, także w przeciągu 2 tygodni powinno się wszystko unormować. po pierwszym leku, za 5-6 dni musi mieć znowu powtórzone badania moczu. ufff, kamień z serca mi spadł :) teraz trzymamy kciuki, żeby leki zaczęły szybko działać :)

Posted

Zamówiłam Loli i Kofiemu (mojemu) znów 15 kg karmy Tym razem Ariona. Mają już w sumie w tym miesiącu ode mnie 45 kg Nie wiem, na ile im wystarczy, ale proszę Cię Malvaaa pilnuj proszę i dawaj mi wcześniej znać, to będę domawiała. Pani Małgosia wie, że Lolka i Kofi mają się karmą dzielić. Dodatkowo kupiłam in 20 puszek po 800 g Animondy. Ponoć lubią mieć wymieszane mięsko z suchą karmą :-) Lepiej zjadają suchą. Jutro wyślę leki i pojemniczki na kał i mocz do badania. Leki powinny zadziałać, bo już wiemy, co Lolce jest. Trzeba tylko odpowiednio dobrać lek i dawkę. No i muszą być badania kontrolne, bo od nich dużo zależy.

Posted

[quote name='bela51']Zaglądam do dziewczynki.
Dobrze, ze jeszcze ktos jej pomaga, nie tylko sama malvaaa...
Tak duzo tych biedaków wokół :-([/QUOTE]

ech ...zdecydowanie za dużo :( cały czas kibicuję Lolci i trzymam kciuki za jej zdrówko :*

• 2 weeks later...
Posted

podnoszę Lolkę...

Lola zaczeła brać leki, jednak jakieś zaskakującej poprawy nie ma, miała powtórzone badania moczu, w pon/wt wyniki i przekonamy się czy jest poprawa. bardzo ważne jest to żeby Lolkę obserwować...

Posted

malvaaa napisał(a):
podnoszę Lolkę...

Lola zaczeła brać leki, jednak jakieś zaskakującej poprawy nie ma, miała powtórzone badania moczu, w pon/wt wyniki i przekonamy się czy jest poprawa. bardzo ważne jest to żeby Lolkę obserwować...

We wtorek mam umówioną wizytę u dr. Czerwieckiego, więc się odezwę, jak będę po.

Posted

dziękujemy za odwiedziny :)

jeśli chodzi o zdrówko Loli to wyniki moczu trochę lepsze ale w dalszym ciągu Lola bierze leki i czekamy na całkowitą poprawę. p. Małgosia ma obserwować Lolkę i jej posikiwanie. z kału wyszły robale, dostała specjalne leki bo zwykłymi lekami na odrobaczenie niestety tego nie wytępimy :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dianko kochana z całego serducha Ci DZIĘKUJĘ za wsparcie ślicznej Lolusi :multi::loveu:

nie ma za co :) dla Ciebie wszystko :loveu::loveu::loveu: